Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

@Nektarinaki είπες στην νέα γιατρό σου όλο το ιστορικό σας; τι σε συμβούλεψε; είμαι σίγουρη ότι σου είπε να το προσπαθήσετε με το σπέρμα του αντρα σου! Όλα καλά θα πάνε αύριο... 

Εγώ έχω κάτι πονακια μια αριστερά μια δεξιά, φεύγουν έρχονται...ότι να ναι κοινώς! Αύριο επιστρέφω δουλειά,σήμερα που βγήκα λίγο έξω ζαλιστηκα από την ζέστη.

Θα δώσω τα φιλιά μου στα σποράκια μου, τους δίνει και ο μπαμπάς τους κάθε λίγο και λιγάκι! 

Ελα κοριτσι μουυυυ!ναι το ειπα ολο το ιστορικο μας!και μας συμβουλεψε και αυτη να κανουμε με το δικο μας..και εννοειται με το δικο μας θα κανουμεεε!!!τα πονακια ειναι καλο σημαδιιιιι!!!αντε να περασουνε οι μερες να μας πεις τα ευχαριστα!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , happy! είπε:

Αγορακια μας ειπε αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρο.....θα γεμισει το σπιτι τσουτσουνακιααααα

Αντε κοριτσακια μου βουυυυρ για νυφεεεες

Μισό μπορεί να ψήνω εγώ τώρα τις νύφες....υπομονή!!!! Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

6 ώρες πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιααααα μολις μπηκα σπιτιιιιι.λοιπον!εκανα την αυχενικη και ειναι ολα καλα βγηκαν και οι απαντησεις του αιματος και απο εκει ολα καλα.αυριο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου για να τα δουμε μαζι και να δουμε αν χρειαζεται να κανω κατι.σας ευχαριστω παρα πολυ ρε κοριτσια.....πολυ αγωνια.....ειναι ομορφο να νιωθεις οτι καποιος σς ακουει και δεν σε μαλωνει που απλα αγχωνεσαι...σας ευχαριστω

Τελεια! !!! Θα απολαύσες τα μπεμπακια, ε; Μόνο τέτοιες όμορφες στιγμές να περνάς! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

On 11/7/2018 at 8:39 ΜΜ, Nektarinaki είπε:

Ελα κοριτσι μουυυυ!ναι το ειπα ολο το ιστορικο μας!και μας συμβουλεψε και αυτη να κανουμε με το δικο μας..και εννοειται με το δικο μας θα κανουμεεε!!!τα πονακια ειναι καλο σημαδιιιιι!!!αντε να περασουνε οι μερες να μας πεις τα ευχαριστα!!

Τελικά τι έγινε με την επιτροπη @Nektarinaki ;;;;;

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! @Nektarinakiμου τι έγινε με την επιτροπή?! @ZOIRITA20813 πώς είσαι κοπέλα μου? Ελπίζω να ξεκουραζεσαι! @happy! Με το καλό τα αγόρια σου μαναράκι μου γλυκό!

Εμείς αναμονή για τις απαντήσεις την Τετάρτη που μας έρχεται οπότε και τελικά θα δώσουμε και το δείγμα για 2 έξτρα εξετάσεις που δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε σήμερα! Αντε να δούμε! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσακιααααα τι κάνετε?? @Geo1981 @ZOIRITA20813 Καταθέσαμε όλα τα χαρτία και περιμένουμε την απόφαση την πεμπτη!!!άντε να δούμε!!!!

Με το καλό κορίτσι μου! Όλα καλά εύχομαι να πάνε! 

• Ευχαριστώ 1

καλημέρα κορίτσια μου ! 

@Geo1981 εχω γυρίσει στην δουλειά γιατί δεν γινόταν διαφορετικά, άσε που δεν περνάνε και οι ώρες.... ωστόσο χτες κοιμόμουν απο τις 18:30 ως τις 20:30 και μετά απο τις 22:30 μέχρι σήμερα στις 07:30. έλιωσα μιλάμε!  είναι και πολλά τα φάρμακα, μάλλον με επηρεάζουν... 

τα άλλα κορίτσια τι κάνουν; απο ότι κατάλαβα η ερχόμενη εβδομάδα είναι φουλ στις απαντήσεις για την καθεμια μας...όλα καλά να μας πάνε! 

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

καλημέρα κορίτσια μου ! 

@Geo1981 εχω γυρίσει στην δουλειά γιατί δεν γινόταν διαφορετικά, άσε που δεν περνάνε και οι ώρες.... ωστόσο χτες κοιμόμουν απο τις 18:30 ως τις 20:30 και μετά απο τις 22:30 μέχρι σήμερα στις 07:30. έλιωσα μιλάμε!  είναι και πολλά τα φάρμακα, μάλλον με επηρεάζουν... 

τα άλλα κορίτσια τι κάνουν; απο ότι κατάλαβα η ερχόμενη εβδομάδα είναι φουλ στις απαντήσεις για την καθεμια μας...όλα καλά να μας πάνε! 

Δεν ξέρω πόσο επηρεάζουν τα φάρμακα, αλλά χρειάζεται να ξεκουραζεσαι! Και φυσικά με τη δουλειά θα ξεχνιέσαι και λίγο! Εγώ μετράω και τις μέρες για την άδεια!!! 2 βδομάδες μου έμειναν...!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Geo1981 είπε:

Ή 4...ποτέ δεν ξέρεις!!! 

Μωρε ας είμαστε και ομάδα μπάσκετ...πάντως 6η μερα μετα την Εμβρυομεταφορα και δεν νιώθω τπτ... Πέμπτη Παρασκευή κοιμήθηκα όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ μέχρι το επόμενο Πρωί αλλά αυτό δεν είναι σύμπτωμα,ίσως είναι και τα φάρμακα!

ghbcp2.png

5 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Μωρε ας είμαστε και ομάδα μπάσκετ...πάντως 6η μερα μετα την Εμβρυομεταφορα και δεν νιώθω τπτ... Πέμπτη Παρασκευή κοιμήθηκα όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ μέχρι το επόμενο Πρωί αλλά αυτό δεν είναι σύμπτωμα,ίσως είναι και τα φάρμακα!

Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να νιώθεις κάτι... Αν θυμάμαι καλά η @happy! μας δεν είχε συμπτώματα! Ξέρω είναι απίθανο να μην το σκέφτεσαι, αλλά κάνε μόνο θετικές σκέψεις και θα περάσουν οι μέρες σαν νερό! Αντε να μας πεις τα καλά νέα κοριτσάκι μου! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...