Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσακιααααααα αυριο εχω την αυχενικη και εχω λιγη αγωνια.....ξερει καμια πως γινεται η διαδικασια νε τα διδυμα?????

Κορίτσι μου εγώ δεν ξέρω καθόλου, εύχομαι να μάθω όμως κι ας είναι δίδυμα!!...Όπως και να εχει πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι! Ενημέρωσε μας Πως πήγες.

@Nektarinaki μετα την γυναικολόγο στις 22:30 αναμένουμε οπωσδήποτε νεότερα (βέβαια έχω πάρει προγεστερόνη και μπορεί να ξεραθω,θα τα διαβάσω αύριο,αλλά τουλάχιστον θα ενημερωθώ)

@BettySt στις 17 Ιουλίου Έχουμε και οι 2 σπουδαίο ραντεβού!!! Όλα να μας πάνε καλά

@Elma86 ζήσε το καλοκαιράκι σου με τον αντρουλη σου,τις παρέες σας . Ολα θα γίνουν. Μου είχαν πει καποια στιγμή μια πολύ καλή συμβουλη ...σταματα να ακους τις εγκυμοσυνες των αλλων.θα τις ακούς και θα τις αποβαλείς από το μυαλο σου. Μην συγκρίνεις και μην συγκρίνεσαι.  

Με ρωτάνε πως είμαι τόσο ήρεμη αυτές τις μερες από την ώρα που ξεκίνησα τις ενέσεις και μετά....ξέρετε κατι; ειπα απο μεσα μου ,και αυτό ισχύει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, κάνω ο,Τι μα ο,Τι μπορώ.  Ειναι το καλυτερο που μπορώ να κάνω. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε ένα καλό και εξειδικευμένο γυναικολόγο, έναν σούπερ εμβρυολογο και πολύ πίστη ότι κάνουμε το καλύτερο μας! Αν είναι να γίνει,θα γίνει! 

Σε αλλά νεότερα μου εγώ είμαι καναπέ κρεβάτι με μικρά διαλείμματα. Από αύριο σηκώνομαι,ότι έγινε έγινε! Παίρνω 8 φάρμακα την ημέρα (3  cyclacur, 2 χαπια κορτιζονης, 1 χαπι glucohage, 1 προγεστερόνη από το στομα και 1 salospir)   και μια κολπική προγεστερόνη . Και να σας πω κατι; είναι για ιερό σκοπό, θα έπινα αλλά τόσα! 

Αυτά από μένα ...σας φιλώ γλυκά ολες

• Μου αρέσει 3

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω με εξωσωματικη ειμαι.....στις 2 μαη εκανα την μεταφορα......η 1η μου ηταν.τωρα ειμαι στην 13η εβδομαδα.ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα....αν οχι τωρα,καποια στιγμη ολα θα πανε καλα......για ολες μας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δεν ξέρω καθόλου, εύχομαι να μάθω όμως κι ας είναι δίδυμα!!...Όπως και να εχει πολυ καλη επιτυχία σου εύχομαι! Ενημέρωσε μας Πως πήγες.

@Nektarinaki μετα την γυναικολόγο στις 22:30 αναμένουμε οπωσδήποτε νεότερα (βέβαια έχω πάρει προγεστερόνη και μπορεί να ξεραθω,θα τα διαβάσω αύριο,αλλά τουλάχιστον θα ενημερωθώ)

@BettySt στις 17 Ιουλίου Έχουμε και οι 2 σπουδαίο ραντεβού!!! Όλα να μας πάνε καλά

@Elma86 ζήσε το καλοκαιράκι σου με τον αντρουλη σου,τις παρέες σας . Ολα θα γίνουν. Μου είχαν πει καποια στιγμή μια πολύ καλή συμβουλη ...σταματα να ακους τις εγκυμοσυνες των αλλων.θα τις ακούς και θα τις αποβαλείς από το μυαλο σου. Μην συγκρίνεις και μην συγκρίνεσαι.  

Με ρωτάνε πως είμαι τόσο ήρεμη αυτές τις μερες από την ώρα που ξεκίνησα τις ενέσεις και μετά....ξέρετε κατι; ειπα απο μεσα μου ,και αυτό ισχύει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, κάνω ο,Τι μα ο,Τι μπορώ.  Ειναι το καλυτερο που μπορώ να κάνω. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε ένα καλό και εξειδικευμένο γυναικολόγο, έναν σούπερ εμβρυολογο και πολύ πίστη ότι κάνουμε το καλύτερο μας! Αν είναι να γίνει,θα γίνει! 

Σε αλλά νεότερα μου εγώ είμαι καναπέ κρεβάτι με μικρά διαλείμματα. Από αύριο σηκώνομαι,ότι έγινε έγινε! Παίρνω 8 φάρμακα την ημέρα (3  cyclacur, 2 χαπια κορτιζονης, 1 χαπι glucohage, 1 προγεστερόνη από το στομα και 1 salospir)   και μια κολπική προγεστερόνη . Και να σας πω κατι; είναι για ιερό σκοπό, θα έπινα αλλά τόσα! 

Ναιιιιι!  Εγώ πιστεύω πολύ στα εμβρυακια σού και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις θετικό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα σού σχεδόν όσο και εσύ. Άντε να περάσουν οι μέρες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! ♡♡♡

Παράθεση

• Μου αρέσει 3

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , happy! είπε:

Και εγω με εξωσωματικη ειμαι.....στις 2 μαη εκανα την μεταφορα......η 1η μου ηταν.τωρα ειμαι στην 13η εβδομαδα.ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα....αν οχι τωρα,καποια στιγμη ολα θα πανε καλα......για ολες μας

Το ξέρω,έχω διαβάσει την ιστορία σου καλή μου ... Τι ώρα έχεις την εξέταση;

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

πρίν από 24 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Ναι κοριτσαρα μουυυ θα σας ενημερωσω!ακομη δεν με πηρε μεσα η γιατρος!αναμονηηη!!με βλεπω να ξημερωνομαι εδω!χαχααχ εσυ κανε νανιιιι να ξεκουραζεις το σπορακι σουυυ και θα τα δεις αυριοοο!!τα φιλακια μου σε ολες!!!

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Like!  Πολύ ωραία τα λες! Σου εύχομαι να μάθεις και συ για την αυχενικη στα διδυμα όπως η @happy! μας! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

10 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ναι κοριτσαρα μουυυ θα σας ενημερωσω!ακομη δεν με πηρε μεσα η γιατρος!αναμονηηη!!με βλεπω να ξημερωνομαι εδω!χαχααχ εσυ κανε νανιιιι να ξεκουραζεις το σπορακι σουυυ και θα τα δεις αυριοοο!!τα φιλακια μου σε ολες!!!

Καλημέρα!!! Τελικά τι σου είπε η γιατρός; (αν δλδ δεν είσαι ακόμα στην αναμονη στο ιατρειο)...

@happy! αναμένουμε νεότερα! 

@BettySt ...θα εισαι από τις πρώτες που θα το μάθεις...αρκεί να είναι θετικά τα αποτελέσματα...

Φιλιααα

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα!!! Τελικά τι σου είπε η γιατρός; (αν δλδ δεν είσαι ακόμα στην αναμονη στο ιατρειο)...

@BettySt ...θα εισαι από τις πρώτες που θα το μάθεις...αρκεί να είναι θετικά τα αποτελέσματα...

Φιλιααα

Καλημέρα κοριτσάρες μου!μια χαρα ειναι οι σαλπιγγες μου!δεν ειδε τιποτα αυτη!ειδε οτι εκανα ωορρηξια και οτι ητανε ολα σουπερ!απλως επειδη της μιλησα για την εξωσωματικη που ειναι να κανω,μας εγραψε και μια εξεταση να κανουμε με τον αντρα μου!καρυοτυπο ζευγους!θα την κανουμε και αυτη..οποτε ολα καλα απ τη δικη μου μερια..τωρα να φτιαξουμε το σπερματακι μας οσο μπορουμε καλυτερο για τον Σεπτεμβρη με Οκτωβρη που θα κανω την εξωσωματικουλα..που μακαρι να γινει ενα θαυματακι και να μην χρειαστει να την κανω!τωρα το τελευταιο που εμεινε,ειναι η επιτροπη που εχουμε αυριο στο ιπποκρατειο ραντεβου 8:30 ωρα το πρωι...αντε να φυγει και αυτο,και μετα δε θα ασχοληθω αλλο με εξετασεις και τετοια μεχρι τον Οκτωβριο!θα ηρεμησουμε λιγακι και μετα βλεπουμε!τωρα θελω να απολαυσω καλοκαιρακι!αυτα τα νεακια μου κοριτσαρες!εσυ @ZOIRITA20813 μου πως νιωθεις σημερα??δωσε τα φιλακια μας στο σπορακι σουυυυ!!!:wub:

• Μου αρέσει 5

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες μου!μια χαρα ειναι οι σαλπιγγες μου!δεν ειδε τιποτα αυτη!ειδε οτι εκανα ωορρηξια και οτι ητανε ολα σουπερ!απλως επειδη της μιλησα για την εξωσωματικη που ειναι να κανω,μας εγραψε και μια εξεταση να κανουμε με τον αντρα μου!καρυοτυπο ζευγους!θα την κανουμε και αυτη..οποτε ολα καλα απ τη δικη μου μερια..τωρα να φτιαξουμε το σπερματακι μας οσο μπορουμε καλυτερο για τον Σεπτεμβρη με Οκτωβρη που θα κανω την εξωσωματικουλα..που μακαρι να γινει ενα θαυματακι και να μην χρειαστει να την κανω!τωρα το τελευταιο που εμεινε,ειναι η επιτροπη που εχουμε αυριο στο ιπποκρατειο ραντεβου 8:30 ωρα το πρωι...αντε να φυγει και αυτο,και μετα δε θα ασχοληθω αλλο με εξετασεις και τετοια μεχρι τον Οκτωβριο!θα ηρεμησουμε λιγακι και μετα βλεπουμε!τωρα θελω να απολαυσω καλοκαιρακι!αυτα τα νεακια μου κοριτσαρες!εσυ @ZOIRITA20813 μου πως νιωθεις σημερα??δωσε τα φιλακια μας στο σπορακι σουυυυ!!!:wub:

Καλημέρα! Το ήξερα εγώ ότι δεν έχει τίποτα η σαλπιγγα σού. Καλή επιτυχία αύριο και μετά χαλάρωση, καλοκαιράκι και που ξέρεις εκεί που δεν έχεις το νου σού να σας κάνει την έκπληξη το σποράκι. 

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

Φιλιααα

Θα είναι θετικότατοοοοοοοοοοοο! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 41 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Το ήξερα εγώ ότι δεν έχει τίποτα η σαλπιγγα σού. Καλή επιτυχία αύριο και μετά χαλάρωση, καλοκαιράκι και που ξέρεις εκεί που δεν έχεις το νου σού να σας κάνει την έκπληξη το σποράκι. 

Σ ευχαριστώ πολύ αγαπημένηηηη!!!θα σας ενημερώσω αυριο για την επιτροπή!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μακάρι κοριτσάκι μου να ετοιμάζεσαι για αυχενική τον οκτώβρη!Όσο για την επιτροπή να οπλιστείς με υπομονή αν έχει κόσμο

CpFNp3.png

@Nektarinaki είπες στην νέα γιατρό σου όλο το ιστορικό σας; τι σε συμβούλεψε; είμαι σίγουρη ότι σου είπε να το προσπαθήσετε με το σπέρμα του αντρα σου! Όλα καλά θα πάνε αύριο... 

Εγώ έχω κάτι πονακια μια αριστερά μια δεξιά, φεύγουν έρχονται...ότι να ναι κοινώς! Αύριο επιστρέφω δουλειά,σήμερα που βγήκα λίγο έξω ζαλιστηκα από την ζέστη.

Θα δώσω τα φιλιά μου στα σποράκια μου, τους δίνει και ο μπαμπάς τους κάθε λίγο και λιγάκι! 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Κοριτσιααααα μολις μπηκα σπιτιιιιι.λοιπον!εκανα την αυχενικη και ειναι ολα καλα βγηκαν και οι απαντησεις του αιματος και απο εκει ολα καλα.αυριο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου για να τα δουμε μαζι και να δουμε αν χρειαζεται να κανω κατι.σας ευχαριστω παρα πολυ ρε κοριτσια.....πολυ αγωνια.....ειναι ομορφο να νιωθεις οτι καποιος σς ακουει και δεν σε μαλωνει που απλα αγχωνεσαι...σας ευχαριστω

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιααααα μολις μπηκα σπιτιιιιι.λοιπον!εκανα την αυχενικη και ειναι ολα καλα βγηκαν και οι απαντησεις του αιματος και απο εκει ολα καλα.αυριο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου για να τα δουμε μαζι και να δουμε αν χρειαζεται να κανω κατι.σας ευχαριστω παρα πολυ ρε κοριτσια.....πολυ αγωνια.....ειναι ομορφο να νιωθεις οτι καποιος σς ακουει και δεν σε μαλωνει που απλα αγχωνεσαι...σας ευχαριστω

Τέλεια! Για φύλο δεν υπάρχει καμία υποψία? Είμαι ανυπομονη το ξέρω! 

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

@happy! ναιιιιιι! Τελεια!!! Αντε μπραβο να ηρεμησεις κοριτσι μου! Πότε θα δεις το φύλο τους; 

Το τικερακι σου δεν φαίνεται. Κάνε διάφορες δοκιμές μήπως και φανεί. Και γω προσπάθησα να το αλλάξω αλλά δεν... 

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...