Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια αύριο 3 μέρα του κύκλου θα κάνω ανάλυση για fsh.

γεια σου κοριτσι μολις εκατσα εκανα δουλειες επλυνα κ τα χαλια μου.

καλα αποτελεσματα να εχεις την εχω κανει κ εγω αυτην την εξεταση.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κοριτσι μολις εκατσα εκανα δουλειες επλυνα κ τα χαλια μου.

καλα αποτελεσματα να εχεις την εχω κανει κ εγω αυτην την εξεταση.

άντε και με αφήσατε μόνη μου!!!:(:(:(:(

δεν τη ήξερα καν..πέστε βρε κορίτσια καμία άλλη εξέταση που πρέπει να κάνουμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

άντε και με αφήσατε μόνη μου!!!:(:(:(:(

δεν τη ήξερα καν..πέστε βρε κορίτσια καμία άλλη εξέταση που πρέπει να κάνουμε...

εγω εχω κανει προγεστερονη , προλακτινη την 21 μερα του κυκλου μου κ την 2 μερα του κυκλου μου εχω κανει TSH , FT3 , FT4 , E2 , FSH , LH ,.

να ρωτησω ποια ξερει ποσο φρεσκια πρεπει να ειναι η σαλπιγγογραφια για την Εξωσωματικη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω εχω κανει προγεστερονη , προλακτινη την 21 μερα του κυκλου μου κ την 2 μερα του κυκλου μου εχω κανει TSH , FT3 , FT4 , E2 , FSH , LH ,.

να ρωτησω ποια ξερει ποσο φρεσκια πρεπει να ειναι η σαλπιγγογραφια για την Εξωσωματικη?

προλακρίνη και προγεστερόνη είχα κάνει και εγώ..

αύριο θα πάω για την fsh θα ρωτήσω και για τα άλλα..

δλδ θα πρέπει να ξανακάνουμε σαλπιγγογραφία????

τι σου δείχνουν όλα αυτά??

1533345xcnw09g7xt.gif

Κορίτσια τι κάνετε? Πως τα πάτε με τη ζέστη?

Λοιπόν οι TSH , FT3 , FT4 αν δεν κάνω τραγικό λάθος είναι εξετάσεις για το θυροειδή και δείχνουν αν είναι σωστή η λειτουργία του.

Από όσο ξέρω ο θυροειδής μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Πάντως ρυθμίζεται εύκολα με χαπάκι.

Tinkerbel!24 λυπάμαι πολύ που ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα...αλλά μην το βάζεις κάτω ... ο θεός είναι μεγάλος και βλέπει πόσο προσπαθούμε και υποφέρουμε... όλα θα έρθουν μην ανησυχείς!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε? Πως τα πάτε με τη ζέστη?

Λοιπόν οι TSH , FT3 , FT4 αν δεν κάνω τραγικό λάθος είναι εξετάσεις για το θυροειδή και δείχνουν αν είναι σωστή η λειτουργία του.

Από όσο ξέρω ο θυροειδής μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Πάντως ρυθμίζεται εύκολα με χαπάκι.

Tinkerbel!24 λυπάμαι πολύ που ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα...αλλά μην το βάζεις κάτω ... ο θεός είναι μεγάλος και βλέπει πόσο προσπαθούμε και υποφέρουμε... όλα θα έρθουν μην ανησυχείς!

ανυπόφορη η ζέστη!!!Εσύ πως τα πας???όλα καλά???

θα πάω αύριο να τα κάνω...

στεναχωρήθηκα αρκετά αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ανυπόφορη η ζέστη!!!Εσύ πως τα πας???όλα καλά???

θα πάω αύριο να τα κάνω...

στεναχωρήθηκα αρκετά αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα!!!!:P:p:p

Ναι έχει πολύ ζέστη... αλλά θα φύγει που θα πάει!

Κι εγώ καλά είμαι περιμένω το τέλος του μήνα να κάνω την αυχενική....

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

προλακρίνη και προγεστερόνη είχα κάνει και εγώ..

αύριο θα πάω για την fsh θα ρωτήσω και για τα άλλα..

δλδ θα πρέπει να ξανακάνουμε σαλπιγγογραφία????

τι σου δείχνουν όλα αυτά??

θελουν προσφατη αλλα δεν ξερω ποσο προσφατη να ειναι μα δεν γιεντε τρεις την ωρα σαλπιγγογραφία ακτινοβολια συνεχεια μα δεν ειναι μονο γιατην εξωσωματικη αλλα κ για την σπερμα/χη αμα πας να ξανα περεις φαρμακα κ εκει προσφατη ζητανε αλλα δεν ξερω κ παλι ποσο καιρο να ειναι.

μερικες εξετασεις ειναι για τον θυροειδή οι αλλες λογικα ορμονικες ουτε που θυμαμαι ;);):o:o:o

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μεσημεριανη καλημερα κι απο μενα! Ηρθε η κολλητη μου απ΄το πρωι και μαγειρευαμε τα γεμιστα παρεουλα!

Λοιπον δυο φλιτζανια φασκομηλο κι ενα νυχτολουλουδο κι εγινε η δουλεια! Δεν ηρθε το μπεμπε, ας κανουμε τουλαχιστον καμια βουτιτσα απο Δευτερα!

Tinkerbel!24 , μωρο μου στα 28 σου η FSH θα ειναι σουπερ! Δειχνει την ανταποκριση των ωοθηκων, οσο πιο χαμηλη ειναι η τιμη, τοσο καλυτερα! Σημαντικο ειναι να την κανεις μαζι με την Ε2 (οιστραδιολη), γιατι αν η Ε2 ειναι ψηλη (λογω καποιας κυστης, πχ) η τιμη της FSH θα ειναι ψευδης! Αν δε σου εγραψε και Ε2 πες να σου την κανουν και πληρωσε την εσυ, αλλιως δεν εχει νοημα, τζαμπα το τσιμπημα! Εισαι τοσο νιατο ομως που δεν χρειαζεται να ανησσυχεις (αυτη αγχωνει εμας τις μεγαλουτσικες)! Σημαντικοτερη θα εβλεπα την προλακτινη (αν ειναι ψηλη δεν επιτρεπει την εμφυτευση) και την προγεστερονη (αν δεν ειναι αρκετα ψηλη δειχνει προβλημα στην ωορηξια), αλλα αφου τις εκανες και ειναι καλες δεν αγχωνομαστε! Οι υπολοιπες ειναι για τον θυροειδη, καλο ειναι να τις ελεγχουμε που και που!

maria papa, για τηνσπερματεγχυση η σαλπιγγογραφια πρεπει να ειναι μεχρι 2 ετων και για εξωσωματικη μεχρι 5. Κι εγω το βρισκω πανηληθιο να ξαναπαρω ακτινοβολια και μαλιστα στη συγκεκριμενη περιοχη! Γιαυτο αν ξανακανω σπερματεγχυση με ορμονες θα πρεπει να πληρωσω τις πουρεγκον μονη μου! Ακτινοβολια εκει δεν ξαναπαιρνω!

behappy, με τον καλο την αυχενικη κοριτσι μου, τα καλυτερα αποτελεσματα να εχεις!!

Φιλια καυτα κουλες, λιωνω!

Μεσημεριανη καλημερα κι απο μενα! Ηρθε η κολλητη μου απ΄το πρωι και μαγειρευαμε τα γεμιστα παρεουλα!

Λοιπον δυο φλιτζανια φασκομηλο κι ενα νυχτολουλουδο κι εγινε η δουλεια! Δεν ηρθε το μπεμπε, ας κανουμε τουλαχιστον καμια βουτιτσα απο Δευτερα!

maria papa, για τηνσπερματεγχυση η σαλπιγγογραφια πρεπει να ειναι μεχρι 2 ετων και για εξωσωματικη μεχρι 5. Κι εγω το βρισκω πανηληθιο να ξαναπαρω ακτινοβολια και μαλιστα στη συγκεκριμενη περιοχη! Γιαυτο αν ξανακανω σπερματεγχυση με ορμονες θα πρεπει να πληρωσω τις πουρεγκον μονη μου! Ακτινοβολια εκει δεν ξαναπαιρνω!

Φιλια καυτα κουλες, λιωνω!

σε βλεπω τελεια ενημερωμενη με της εξετασεις!!! αμα ειναι 2 χρονια κ 5 χρονια ειμαστε οκ εγω την εκανα τον φεβρουαριο 2012 οποτε εχω ακομα να μην ανχωνομαι . μονο πανηλιθιο ειναι να πανε αυτοι να κανουν σαλπιγγογραφια να φανε κ τον πονο αλλα κ την ακτινοβολια αλλα κ 210? που εδωσα μιλαμε για τρελα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ε, παλια καραβανα βλεπεις!

Το πιο γελοιο ειναι, οτι ενω θετουν την σαλπιγγογραφια σαν προαπαιτουμενο, δεν την δικαιολογουν απ΄το ταμειο:evil:! Πως ειναι δυνατο να απαιτεις μια εξεταση την οποια θεωρεις περιττη και δεν την καλυπτεις;;;

Ευτυχως εσυ δεν θα την χρειαστεις, εγω θα κανω καμια ληστεια στο φαρμακειο του ΕΟΠΠΥ!

Γειά σας κοριτσάρες μου. Όλες λιώνουμε με αυτόν τον ερημοκαύσωνα. Εμένα την υστεροσαλπιγγογραφία μου την έγραψε ο γιατρός και την έκανα στο Μητέρα με 1,7€! Για ψάχτε το λίγο παραπάνω. Είναι κρίμα να πληρώνουμε και κερατιάτικα.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

θα πάω αύριο να τις κάνω..ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις κάνω..

για μας είναι διαφορετικά τα πράγματα..δεν περνάμε ούτε από ταμείο ούτε τίποτα..

για εξωσωματική τα πληρώνεις όλα μόνος σου και στο τέλος σου δίνουν ένα ποσό στο τέλος..

1533345xcnw09g7xt.gif

θα πάω αύριο να τις κάνω..ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να τις κάνω..

για μας είναι διαφορετικά τα πράγματα..δεν περνάμε ούτε από ταμείο ούτε τίποτα..

για εξωσωματική τα πληρώνεις όλα μόνος σου και στο τέλος σου δίνουν ένα ποσό στο τέλος..

πλακα κανεις? αι ντε ο καθενας οτι να ναι ! εμεις εδω παμε χαρτια παιρναμε απο επιτροπη σε λεει ο καθενας την μαλακια του οπως με ειπε εμενα ο χαζος ο γυναικολογος της κακιας συνφορας του ΙΚΑ ποιος απο τους 2 ειναι στειρος? ( για να παρω τα φαρμακα για την σπερ.χη ) ε φαντασου οταν ειναι μαζεμενη πολοι τι βλακιες ακους.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

για σπερματέγχυση δεν δίνουν καμία βοήθεια..

για εξωσωματική για να σου δώσουν αυτό το (επίδομα) υπάρχουν μερικά κριτίρια..ηλικία , πόσες φορές έκανες αυτά..αυτοί που δεν πληρούν τα κριτίρια δεν παίρνουν το επίδομα.

στα νοσοκομεία δεν ασχολούνται με υπογονιμότητα..

και οι ασφαλιτικές δεν καλύπτουν..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...