Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλώς ήρθαν θα καινούργια κορίτσια! 

@Flo flo είσαι ακόμα πολύ νέα και σου εύχομαι σύντομα να τα καταφέρεις! 

@Vasoth. να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Να κάνεις ότι  σου λέει ο γιατρός και όλα καλά θα πάνε. 

• Ευχαριστώ 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσιαααα και καλως ήρθαν τα καινούρια!! @BettyStκαλά είμαι αγαπημενη μουυυ!είμαι στις γόνιμες,οπότε καταλαβαίνεις...χιχιχιχι κατά τα άλλα,αυριο έχω το ραντεβού μου σε μια άλλη γυναικολόγο της κολλητής μου που ειναι πολύ καλη γυναικολόγος για να παω να δώ τη σάλπιγγα...επειδή δεν ησύχασα με το υγρό που μου είπε οτι βλέπει ο δικός μου,είπα να παρω και μια δεύτερη γνώμη..απλώς αυτη επειδή εχει πολύ κόσμο,θα με δει αύριο 10:30 το βράδυ!νωρίς νωρίς!χχχαχα επίσης περιμένω να έρθει η πέμπτη γιατι 8:30 ώρα έχουμε ραντεβού στο ιπποκράτειο για να περάσουμε επιτροπή!ένα αγχος το έχω!!!ελπιπζω να πάνε όλα καλά και να έχω τα φαρμακάκια μου στα χέρια μου σε λιγες μέρες!αυτά τα νεάκια μου!εσύ πως περνάς??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

On 3/7/2018 at 12:09 ΜΜ, Nektarinaki είπε:

Ειμαι Θεσσαλονικη..αυτο ακριβως..αλλο να κανεις 5 και να αποτυχεις και αλλο με την πρωτη να σου πουν για δοτη..απ τη μια σκεφτομαι οτι ο γιατρος ειναι τοσο καλος και σαν γιατρος και σαν ανθρωπος που σκεφτηκε οτι μην ταλαιπωρηθουν,δεν εχουν πολλες ελπιδες γι αυτο προτεινε τον δοτη??απ την αλλη λεω σιγα μην ειναι ετσι..αλλωστε,του δωσαμε να καταλαβει οτι δεν εχουμε την οικονομικη ανεση για πολλα πολλα...δεν ξερω ποσο τιμιος ειναι η οχι..πραγματικα..δεν ξερω τι να κανω κοριτσια..προσπαθω να ηρεμησω και να σκεφτω καθαρα και δεν μπορω...ειναι τοσα πολλα ολα αυτα που γυρνανε στο μυαλο μου..εξετασεις,δοτες,χρηματα,αμη,κατατμιση,fish,απογοητευση,μπλα μπλα μπλα....και μετα ερχεται το ερωτημα:θα γινω ποτε μανα??και με ισοπεδώνει!!!!!!!

Κοριτσάκι καλημέρα.Ξερω ότι η φράση πρέπει να ηρεμήσεις φαίνεται κοινότυπη αλλά είναι απαραίτητο να το κάνεις. ΜΕ καθαρό μυαλό κερδίζεται κάθε μάχη στη ζωή μας και με πίστη καθώς και με θετική  σκέψη. Τώρα όλα σου φαίνονται βουνό αλλά ο ήλιος το πρωί βγαίνει για όλους προσπάθησε να τον δεις και αστον να φωτίσει και τον δικό σου ουρανό. Ξέρω πως είναι να χάνεις κάτι και όχι πως να καταφέρνεις να το αποκτήσεις όπως εσύ όμως όλα μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει αγάπη. Πάρε και άλλη γνώμη και δες με την καρδιά σου αυτό που τόσο επιθυμείς με ποιο τρόπο μπορείς να το αποκτήσεις και σε αυτή την επιλογή δεν χωράνε φόβοι και ανασφάλειες γιατί μπροστά σε αυτό το μεγαλείο που μας χαρίζει ο Θεός όλα φαίνονται τόσο μηδαμινά.Ασε χώρο λοιπόν στο μυαλό και στην καρδιά σου να φωλιασουν οι θετικές σκέψεις και πάλεψε με όπλο αυτές και με πίστη να αποκτήσεις αυτό που τόσο επιθυμείς. Η ηλικία οι εξετάσεις που αναφέρεις είναι απλώς αποτελέσματα σεβαστά μεν όμως η δύναμη της ψυχής πολλές φορές υπερισχύει. Εύχομαι στην ζωή σου να δεις εσένα μέσα από δύο υπέροχα ματάκια. 

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Θα γίνει χαμός!  Το τεστ θα είναι θετικότατοοοοοοοοοοοο! Ακούς;;; Fingers crossed για αύριο και θετική ενέργεια! 

@Tatiana30 πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί ο δρόμος μας είναι δύσκολος, αλλά εμείς θα τα καταφερουμε! Κάθε βήμα που μας πάει πίσω είναι για να πάρουμε φορά και να φτάσουμε πιό κοντά στο μωρό. 

@Nektarinaki @Elma86 τι κάνετε κορίτσια, όλα καλά; 

@happy! τι κάνουν τα δίδυμακια, σε κουραζουν;

@Geo1981 τι κάνεις εσύ; 

Αν ξεχνάω κάποια συγχωρέστε με! 

Τα φιλιά μου σε όλες! ♡♡♡♡♡

Καλημέρα!!Εγώ τίποτε νεότερο. προσπαθώ να χαλαρώσω όσο γίνεται να το βγάλω από το μυαλό μου. Δυστυχώς είναι λίγο δύσκολο. Άλλες μέρες είμαι καλά άλλες όχι.Τωρα σ/κ πήγαμε μίνι διακοπούλες με φίλους και ομολογώ ότι ξεχάστηκα κάπως. Εχω αφεθεί και λίγο αργότερα θα σκεφτώ τα βήματά μου. Τώρα τίποτα. Νιώθω ότι σκαρφαλώνω ένα τεράστιο βουνό αλλά ακόμα κορυφή δεν υπάρχει στον ορίζοντα άρα συνεχίζω το σκαρφάλωμα!Περιμένω τα δικά σας νέα!

• Μου αρέσει 3

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Θα γίνει χαμός!  Το τεστ θα είναι θετικότατοοοοοοοοοοοο! Ακούς;;; Fingers crossed για αύριο και θετική ενέργεια! 

@Tatiana30 πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί ο δρόμος μας είναι δύσκολος, αλλά εμείς θα τα καταφερουμε! Κάθε βήμα που μας πάει πίσω είναι για να πάρουμε φορά και να φτάσουμε πιό κοντά στο μωρό. 

@Nektarinaki @Elma86 τι κάνετε κορίτσια, όλα καλά; 

@happy! τι κάνουν τα δίδυμακια, σε κουραζουν;

@Geo1981 τι κάνεις εσύ; 

Αν ξεχνάω κάποια συγχωρέστε με! 

Τα φιλιά μου σε όλες! ♡♡♡♡♡

Καλησπέρα κοριτσάκι μου! Τετάρτη ή Πέμπτη θα πάμε για τις εξετάσεις του άντρα μου. Ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα μόνο! Κατά τα άλλα δεν κάνω τίποτα απολύτως! Προσπαθώ να χαλαρώνω όσο γίνεται περισσότερο! 

@ZOIRITA20813κούκλα μου,το θετικό τεστ το θεωρώ δεδομένο! Όλα καλά θα πάνε θα δεις!

@Nektarinaki μου όλα καλά σου εύχομαι με την καινούρια γιατρό!τίποτα δεν θα έχει η σάλπιγγα είμαι σίγουρη!

Καλώς όρισαν τα καινούρια κορίτσια!! @Tatiana30 κι εγώ βομβαρδίζομαι τελευταία...και γενικά! Λες και γίνεται επίτηδες για να μας σπάνε τα νεύρα! Η μία ξαδέρφη δίδυμα, η άλλη με τη μία το πρώτο και τώρα με τη μία και το δεύτερο... Όλο το σόι γεννάει σαν τρελό κι εμείς εκεί... Κολλημένοι... Ουφφφφ 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσιαααα και καλως ήρθαν τα καινούρια!! @BettyStκαλά είμαι αγαπημενη μουυυ!είμαι στις γόνιμες,οπότε καταλαβαίνεις...χιχιχιχι κατά τα άλλα,αυριο έχω το ραντεβού μου σε μια άλλη γυναικολόγο της κολλητής μου που ειναι πολύ καλη γυναικολόγος για να παω να δώ τη σάλπιγγα...επειδή δεν ησύχασα με το υγρό που μου είπε οτι βλέπει ο δικός μου,είπα να παρω και μια δεύτερη γνώμη..απλώς αυτη επειδή εχει πολύ κόσμο,θα με δει αύριο 10:30 το βράδυ!νωρίς νωρίς!χχχαχα επίσης περιμένω να έρθει η πέμπτη γιατι 8:30 ώρα έχουμε ραντεβού στο ιπποκράτειο για να περάσουμε επιτροπή!ένα αγχος το έχω!!!ελπιπζω να πάνε όλα καλά και να έχω τα φαρμακάκια μου στα χέρια μου σε λιγες μέρες!αυτά τα νεάκια μου!εσύ πως περνάς??

Ωωωπα Νεκταρινακι μου...πριν σου κανει την εξεταση η νέα γυναικολόγος (τον υπέρηχο δλδ)πες της ότι εισαι σε γόνιμες μέρες . Από όσο ξέρω δλδ δεν κάνει να κάνεις ενδοκολπικο υπέρηχο οταν έχει γίνει η ωορηξια και περίπου για κάνα 2 μέρες.  Δλδ εγώ όταν είχα κάνει σπερματεγχυση ο γιατρός έλεγχε ότι έγινε ωορηξια 2 μέρες μετά την σπερματεγχυση γιατί δεν έκανε πιο πριν.Επισης καλή επιτυχία Με την επιτροπη... Όλα καλά θα πάνε!

Εμείς τα βάλαμε τα εμβρυακια , τα ειδα και στην οθόνη...περιεργη κατασταση ακομα δεν το εχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως πολυυυυ ήρεμη!!! Το τρίτο εμβρυακή μας ,πάει για κατάψυξη. Μάθαμε ότι η αξιολόγηση/ποιοτητα τους είναι 3ΑΑ  (Ούτε φακές να ηταν)  ..

Καινούρια κορίτσια μας, καλως ήρθατε !

@BettySt @Geo1981 @MelinaFo σας ευχαριστώ πολυυυυυ !  

Ουφ ουφ....

• Μου αρέσει 4

ghbcp2.png

10 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλή επιτυχία με την επιτροπή! Όλα καλά να σού πάνε! Μπορεί να μην χρειαστείς τα φάρμακα σου το εύχομαι! 

Εγώ έχω ραντεβού στης 17/7 με το γιατρό να δω τι θα μου πει. 

Κατά τα άλλα πολύ δουλειά και με την ζέστη άστα. 

πρίν από 37 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Ωωωπα Νεκταρινακι μου...πριν σου κανει την εξεταση η νέα γυναικολόγος (τον υπέρηχο δλδ)πες της ότι εισαι σε γόνιμες μέρες . Από όσο ξέρω δλδ δεν κάνει να κάνεις ενδοκολπικο υπέρηχο οταν έχει γίνει η ωορηξια και περίπου για κάνα 2 μέρες.  Δλδ εγώ όταν είχα κάνει σπερματεγχυση ο γιατρός έλεγχε ότι έγινε ωορηξια 2 μέρες μετά την σπερματεγχυση γιατί δεν έκανε πιο πριν.Επισης καλή επιτυχία Με την επιτροπη... Όλα καλά θα πάνε!

Εμείς τα βάλαμε τα εμβρυακια , τα ειδα και στην οθόνη...περιεργη κατασταση ακομα δεν το εχω συνειδητοποιήσει. Είμαι όμως πολυυυυ ήρεμη!!! Το τρίτο εμβρυακή μας ,πάει για κατάψυξη. Μάθαμε ότι η αξιολόγηση/ποιοτητα τους είναι 3ΑΑ  (Ούτε φακές να ηταν)  ..

Καινούρια κορίτσια μας, καλως ήρθατε !

@BettySt @Geo1981 @MelinaFo σας ευχαριστώ πολυυυυυ !  

Ουφ ουφ....

Κορίτσι μου με το καλό να πιάστουν τα εμβρυακια σού! Πότε σου είπαν για χοριακη;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 32 λεπτά , BettySt είπε:

Καλή επιτυχία με την επιτροπή! Όλα καλά να σού πάνε! Μπορεί να μην χρειαστείς τα φάρμακα σου το εύχομαι! 

Εγώ έχω ραντεβού στης 17/7 με το γιατρό να δω τι θα μου πει. 

Κατά τα άλλα πολύ δουλειά και με την ζέστη άστα. 

Κορίτσι μου με το καλό να πιάστουν τα εμβρυακια σού! Πότε σου είπαν για χοριακη;

17 Ιουλίου της Αγίας Μαρίνας! Μου είπε Όχι τεστ ,κατευθείαν χοριακή!

• Μου αρέσει 3

ghbcp2.png

11 ώρες πρίν, Αστεράκια μου είπε:

Κοριτσάκι καλημέρα.Ξερω ότι η φράση πρέπει να ηρεμήσεις φαίνεται κοινότυπη αλλά είναι απαραίτητο να το κάνεις. ΜΕ καθαρό μυαλό κερδίζεται κάθε μάχη στη ζωή μας και με πίστη καθώς και με θετική  σκέψη. Τώρα όλα σου φαίνονται βουνό αλλά ο ήλιος το πρωί βγαίνει για όλους προσπάθησε να τον δεις και αστον να φωτίσει και τον δικό σου ουρανό. Ξέρω πως είναι να χάνεις κάτι και όχι πως να καταφέρνεις να το αποκτήσεις όπως εσύ όμως όλα μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει αγάπη. Πάρε και άλλη γνώμη και δες με την καρδιά σου αυτό που τόσο επιθυμείς με ποιο τρόπο μπορείς να το αποκτήσεις και σε αυτή την επιλογή δεν χωράνε φόβοι και ανασφάλειες γιατί μπροστά σε αυτό το μεγαλείο που μας χαρίζει ο Θεός όλα φαίνονται τόσο μηδαμινά.Ασε χώρο λοιπόν στο μυαλό και στην καρδιά σου να φωλιασουν οι θετικές σκέψεις και πάλεψε με όπλο αυτές και με πίστη να αποκτήσεις αυτό που τόσο επιθυμείς. Η ηλικία οι εξετάσεις που αναφέρεις είναι απλώς αποτελέσματα σεβαστά μεν όμως η δύναμη της ψυχής πολλές φορές υπερισχύει. Εύχομαι στην ζωή σου να δεις εσένα μέσα από δύο υπέροχα ματάκια. 

@Αστεράκια μουΣ ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου για τα καλά σου λόγια..μπορώ να πω πως είμαι αρκετά πιο ήρεμη με το θέμα,και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε με το δικό μας το σπέρμα και οτι γίνει..αλλωστε,θα πάρουμε και άλλη γνωμη..τα εγραψες ολα τοσο ομορφα,που με συγκινησες..να σαι καλα,και σε οτι φαση και να βρισκεσαι,να σου πανε ολα υπεροχα..στο ευχομαι ολοψυχα..πιστευω στην δυναμη του ανθρωπου..και πιστευω οτι ολοι εχουμε μεγαλη δυναμη μεσα μας..οποτε θα τα κατεφερω..το ξερω..ειμαι σιγουρη..ειτε με τον ενα,ειτε με τον αλλο τροπο..αλλωστε,πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις καταστασεις,οσο δυσκολες και να ειναι..ειμαιστε φτιαγμενοι για τα δυσκολα...!!! @Geo1981 σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυυ!!και γω έτσι θέλω να πιστευω,οτι θα ειναι ολα καλα με τη σαλπιγγουλα μου.. @ZOIRITA20813 μουυυ γιατι το λες αυτο??δε το εχω ξανα ακουσει να σου πω την αληθεια..απ οτι καταλαβα απ τη θερμοκρασια και τα τεστακια,σημερα γινεται η ωορρηξια μου..η τουλαχιστον σημερα ξεκινησε..μεχρι αυριο θα εχει γινει λογικα..αυριο θα ειμαι 14η ημερα..τωρα με προβληματισες..αλλα δεν μπορω να αλλαξω το ραντεβου,γιατι αυτην μετα δε τη βρησκεις ευκολα..εχει πολλα ραντεβου..να φανταστεις,αυριο 10:30 το βραδυ θα με δει!θα της το αναφερω να δω τι θα μου πει..σχετικα με τα εμβρυακια σουυυ μπραβο κοριτσαρα μουυυυυ!!!πολυ χαιρομαι για σενα!ολα καλα θα πανεεε και της Αγιας Μαρινας(μεγαλη χαρη της)θα εχεις μια υπεροχη χοριακουλα!πολυ θετικο που εισαι ηρεμη..συνεχισε το..θα περιμενουμε με αγωνια την χοριακουλααααααα! @BettySt Μπετακι μουυ σ ευχαριστω πολυυυ!!μακαρι να μη χρειαστει να τα παρωωω μακαριιιιι!!!αντε να δουμε 17 του μηνα τι θα σου πει ο γιατρος..οσο για τη δουλειαα υπομονηηη!!!καθε δουλεια και δυσκολη!ολα καλα θα μας πανε κοριτσια!δε μασαμε!!!!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

@Αστεράκια μουΣ ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου για τα καλά σου λόγια..μπορώ να πω πως είμαι αρκετά πιο ήρεμη με το θέμα,και αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε με το δικό μας το σπέρμα και οτι γίνει..αλλωστε,θα πάρουμε και άλλη γνωμη..τα εγραψες ολα τοσο ομορφα,που με συγκινησες..να σαι καλα,και σε οτι φαση και να βρισκεσαι,να σου πανε ολα υπεροχα..στο ευχομαι ολοψυχα..πιστευω στην δυναμη του ανθρωπου..και πιστευω οτι ολοι εχουμε μεγαλη δυναμη μεσα μας..οποτε θα τα κατεφερω..το ξερω..ειμαι σιγουρη..ειτε με τον ενα,ειτε με τον αλλο τροπο..αλλωστε,πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις καταστασεις,οσο δυσκολες και να ειναι..ειμαιστε φτιαγμενοι για τα δυσκολα...!!! @Geo1981 σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυυ!!και γω έτσι θέλω να πιστευω,οτι θα ειναι ολα καλα με τη σαλπιγγουλα μου.. @ZOIRITA20813 μουυυ γιατι το λες αυτο??δε το εχω ξανα ακουσει να σου πω την αληθεια..απ οτι καταλαβα απ τη θερμοκρασια και τα τεστακια,σημερα γινεται η ωορρηξια μου..η τουλαχιστον σημερα ξεκινησε..μεχρι αυριο θα εχει γινει λογικα..αυριο θα ειμαι 14η ημερα..τωρα με προβληματισες..αλλα δεν μπορω να αλλαξω το ραντεβου,γιατι αυτην μετα δε τη βρησκεις ευκολα..εχει πολλα ραντεβου..να φανταστεις,αυριο 10:30 το βραδυ θα με δει!θα της το αναφερω να δω τι θα μου πει..σχετικα με τα εμβρυακια σουυυ μπραβο κοριτσαρα μουυυυυ!!!πολυ χαιρομαι για σενα!ολα καλα θα πανεεε και της Αγιας Μαρινας(μεγαλη χαρη της)θα εχεις μια υπεροχη χοριακουλα!πολυ θετικο που εισαι ηρεμη..συνεχισε το..θα περιμενουμε με αγωνια την χοριακουλααααααα! @BettySt Μπετακι μουυ σ ευχαριστω πολυυυ!!μακαρι να μη χρειαστει να τα παρωωω μακαριιιιι!!!αντε να δουμε 17 του μηνα τι θα σου πει ο γιατρος..οσο για τη δουλειαα υπομονηηη!!!καθε δουλεια και δυσκολη!ολα καλα θα μας πανε κοριτσια!δε μασαμε!!!!!!

Έτσι μπράβο το κεφάλι ψηλά για μην χάνουμε τον στόχο. Θα χαρώ πολύ να μάθω τα ευχάριστα νέα σου κοριτσι είμαι σίγουρη πως η προσπάθεια σας θα δικαιωθεί. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Αστεράκια μου είπε:

Έτσι μπράβο το κεφάλι ψηλά για μην χάνουμε τον στόχο. Θα χαρώ πολύ να μάθω τα ευχάριστα νέα σου κοριτσι είμαι σίγουρη πως η προσπάθεια σας θα δικαιωθεί. 

Απ το στομα σου και στου θεου το αυτι κοριτσι μου:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 14 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσακιααααααα αυριο εχω την αυχενικη και εχω λιγη αγωνια.....ξερει καμια πως γινεται η διαδικασια νε τα διδυμα?????

Μακάρι να την είχα κάνει και να ήξερα να σου απαντήσω. Δυστυχώς όχι... Φαντάζομαι δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από το να είναι ένα μωράκι. Όλα θα είναι καλά μην έχεις καθόλου αγωνία! Μόνο ανυπομονησία για να ξαναδείς τα μωράκια σου. Πότε με το καλό? 

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

πρίν από 19 λεπτά , happy! είπε:

Κοριτσακιααααααα αυριο εχω την αυχενικη και εχω λιγη αγωνια.....ξερει καμια πως γινεται η διαδικασια νε τα διδυμα?????

Δεν έχω ιδέα, αλλά όλα καλά θα πάνε. Θα τα απολαύσεις τα μπεμπακια σού και να τους δόσεις πολλούς χαιρετισμούς από μας! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...