Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κορίτσια τα νεύρα μου είναι σε άσχημη κατάσταση... την πεμπτη μας είπαν θα μας πάρουν πρωί Σαββάτου.. . έστειλα μήνυμα στις 11:30 και μου είπαν λόγω τρομερού φόρτου εργασίας ,θα μας πάρουν μεσημεράκι. Έφτασε 5 η ωρα...δλδ τι ωρα περιμενουν να παρουν;;;;;;; εχουμε πεθανει απο αγωνια 

• Μπερδεμένη/-ος 2

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , ZOIRITA20813 είπε:

Αύριο τελικά θα τα δούνε....ντάξει αν καμία κοπέλα θέλει γενική στο σπίτι, να μου το πει να έρθω να της κάνω. Το δικό μου το σπίτι το τελείωσα πάντως. 

Δεν έρχεσαι από δω γιατί εγώ βαριέμαι αφόρητα!?! Σου έχω και air-condition!! 

Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου! Πόση υπομονή πια? Ήρωες είμαστε!!! 

Να δεις που αύριο μόλις ακούσεις τα καλά νέα για πότε θα ξεχάσεις τα πάντα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το μέλλον..... 

1 ώρα πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Αύριο τελικά θα τα δούνε....ντάξει αν καμία κοπέλα θέλει γενική στο σπίτι, να μου το πει να έρθω να της κάνω. Το δικό μου το σπίτι το τελείωσα πάντως. 

Χαχαχαχα θα σου ελεγα να ερθεις να κανεις το δικο μου,αλλα προλαβα και το εκανα εγω!!!ελα,υπομονη μεχρι αυριο κοριτσακι μου..ξερω,σε σκασανε,αλλα μακαρι να ειναι για καλο..η παναγιτσα μαζι σου!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσιααααα μου....πάμε για 3/3.. εξελίσσονται πολύ καλά τα έμβρυα και Αύριο κατά 90 % θα  Έχουμε 3 βλαστοκυστες.έτσι αν όλα πανε καλα, θα μου βάλουν 2 και μια για κατάψυξη..... ντάξει Μεγάλη μέρα η σημερινή!!!!

• Μου αρέσει 7

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κοριτσιααααα μου....πάμε για 3/3.. εξελίσσονται πολύ καλά τα έμβρυα και Αύριο κατά 90 % θα  Έχουμε 3 βλαστοκυστες.έτσι αν όλα πανε καλα, θα μου βάλουν 2 και μια για κατάψυξη..... ντάξει Μεγάλη μέρα η σημερινή!!!!

Μπράβο κορίτσι μου! Πολύ καλά νέα,  άξιζε η αναμονή. Πότε με το καλό θα κάνετε τη εμβρυομεταφορα;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κορίτσια  μου Θέλω να μοιράστω μαζί σας κάτι.. καταρχήν κλασικά  αδιαθετησα..Επίσης δεν ξερω πως Αλλά από εκει που είχα κύκλο 29-30 πήγε τώρα 32 μέρες κ αυτό συμβαίνει τρείς  μήνες Τώρα ...εχει συμβει αυτο σε καμια? ευτυχώς κανω τεστ ωορρηξίας κ βρίσκω τη μέρα της ωορρηξίας..Μέσα στη δική μου λοιπόν αγωνία  κ θλίψη εχω την κολλητή  μου που γεννάει  αύριο κ εχω κ  άλλο πολύ δικό μου άτομο  που γεννάει  σε 2 μήνες..ζω μια χαρμολύπη...χαίρομαι τόσο πολύ με την χαρά τους κ παράλληλα  βυθίζομαι στο δικό μου κενό..τόσο αντιφατικά  συναισθήματα...πολλα εμπόδια στη ζωή μου...Δεν χΆνω την πίστη κ την ελπίδα μου στο Θεό αλλά λέω τι καλα θα ήταν να έρχονταν κάποια  λιγο πιο αβίαστα...

@Tatiana30 σχετικά με την αλλαγή του κύκλου,τυχαίνει κατα καιρούς..μπορεί να οφείλεται και στο αγχος..αφού βρίσκεις ωορρηξία,όλα είναι οκ πιστεύω..τώρα σχετικά με την κολλητή σου που γεννάει,σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!το πέρασα και γω..γεννησε η κολλητή μου τον Φεβρουάριο..και ξεκινήσαμε μαζί τις προσπάθειες και αυτή με την πρώτη προσπάθεια εμεινε..και το μωράκι της κοντέυει 6 μηνων και γω ακομη δεν εχω μείνει...καταλαβαίνεις...απο την μια είναι η χαρά που νιώθεις για τη φίλη σου,και απο την άλλη ο πόνος για σένα..θα το συνηθήσεις όμως...στην αρχή είναι πιο δύσκολα..άσε που πιστευω οτι και συ σύντομα θα κάνεις μωράκι και θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

4 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

@ZOIRITA20813Μπράβο κοπέλα μουυυυυυ!!!όλα θα πάνε τέλειααααααα!!!να μας ενημερώνεις!τα φιλιά μας!!

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Πολύ καλά νέα,  άξιζε η αναμονή. Πότε με το καλό θα κάνετε τη εμβρυομεταφορα;

Κορίτσι μου αύριο στις 12:30 η εμβρυομεταφορα. 3 μέρες άδεια και ηρεμία.... πόσο κλάμα σήμερα!! Φαντάσου  να βγει κάνα τεστ θετικό τι Εχεί να γινει

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

@Tatiana30 σχετικά με την αλλαγή του κύκλου,τυχαίνει κατα καιρούς..μπορεί να οφείλεται και στο αγχος..αφού βρίσκεις ωορρηξία,όλα είναι οκ πιστεύω..τώρα σχετικά με την κολλητή σου που γεννάει,σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!το πέρασα και γω..γεννησε η κολλητή μου τον Φεβρουάριο..και ξεκινήσαμε μαζί τις προσπάθειες και αυτή με την πρώτη προσπάθεια εμεινε..και το μωράκι της κοντέυει 6 μηνων και γω ακομη δεν εχω μείνει...καταλαβαίνεις...απο την μια είναι η χαρά που νιώθεις για τη φίλη σου,και απο την άλλη ο πόνος για σένα..θα το συνηθήσεις όμως...στην αρχή είναι πιο δύσκολα..άσε που πιστευω οτι και συ σύντομα θα κάνεις μωράκι και θα τα ξεχάσεις όλα!!!!

@ZOIRITA20813Μπράβο κοπέλα μουυυυυυ!!!όλα θα πάνε τέλειααααααα!!!να μας ενημερώνεις!τα φιλιά μας!!

Κορίτσι μου ναιιιι θα πάμε μωρε για όλες μας!! Θα πάνε! Θα σας  ενημερωσω αμεεεεε

1 ώρα πρίν, Tatiana30 είπε:

Κορίτσια  μου Θέλω να μοιράστω μαζί σας κάτι.. καταρχήν κλασικά  αδιαθετησα..Επίσης δεν ξερω πως Αλλά από εκει που είχα κύκλο 29-30 πήγε τώρα 32 μέρες κ αυτό συμβαίνει τρείς  μήνες Τώρα ...εχει συμβει αυτο σε καμια? ευτυχώς κανω τεστ ωορρηξίας κ βρίσκω τη μέρα της ωορρηξίας..Μέσα στη δική μου λοιπόν αγωνία  κ θλίψη εχω την κολλητή  μου που γεννάει  αύριο κ εχω κ  άλλο πολύ δικό μου άτομο  που γεννάει  σε 2 μήνες..ζω μια χαρμολύπη...χαίρομαι τόσο πολύ με την χαρά τους κ παράλληλα  βυθίζομαι στο δικό μου κενό..τόσο αντιφατικά  συναισθήματα...πολλα εμπόδια στη ζωή μου...Δεν χΆνω την πίστη κ την ελπίδα μου στο Θεό αλλά λέω τι καλα θα ήταν να έρχονταν κάποια  λιγο πιο αβίαστα...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω, Νοεμβρη του 16 έμεινε εγκυος η κουμπάρα μου , φεβρουαριο του 17 η αλλη κουμπαρα μου και Μάρτη του 17 μια φίλη μΟυ . Κι εγω τπτ.... εεεεενταξει ήθελα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο... για να μην συνεχίσω με φέτος τι έχει γίνει.....θέλει πίστη και επιμονή.αν σε πάρει από κάτω δεν θα πετύχεις τον στόχο σου .εγώ κάθε μέρα ξυπνώ και λέω θα γίνω μαμά  δεν ξέρω που Πως Πότε αλλά θα γίνω!!!! 

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

Κορίτσια καλησπέρα παρακολουθώ από την αρχή την ιστορία σας είναι καινούργια. Ελπίζω όλες σας αυτό το καλοκαίρι να έχετε ένα μπεμπακι στην κοιλίτσα σας .Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την ενότητα γτ ειμαι στον 3 μήνα προσπαθειών απλά ήθελα να εκφράσω την χαρά μ που βρίσκομαι εδώ κ μιλάμε. 

Λίγα λόγια για μένα ειμαι 32 έχω χασιμοτο μια τραχηλιτιδα μια μικρή αλλοίωση cin1 κ μάλλον έναν εντεροκκοκο το οποί ο παλεύω με αντιβιωσεις να φύγει (Τώρα δεν ξέρω έχω κανένα 3μηνο να τον ελέγξω ) οι ορμονικές μ εξετάσεις μια χαρά η amh στο 22 .Κ τωρα ημαστε στις προσπαθειες ....

Χάρηκα πολύ που βρίσκομαι κοντά σας :x

• Μου αρέσει 4

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Flo flo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα παρακολουθώ από την αρχή την ιστορία σας είναι καινούργια. Ελπίζω όλες σας αυτό το καλοκαίρι να έχετε ένα μπεμπακι στην κοιλίτσα σας .Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την ενότητα γτ ειμαι στον 3 μήνα προσπαθειών απλά ήθελα να εκφράσω την χαρά μ που βρίσκομαι εδώ κ μιλάμε. 

Λίγα λόγια για μένα ειμαι 32 έχω χασιμοτο μια τραχηλιτιδα μια μικρή αλλοίωση cin1 κ μάλλον έναν εντεροκκοκο το οποί ο παλεύω με αντιβιωσεις να φύγει (Τώρα δεν ξέρω έχω κανένα 3μηνο να τον ελέγξω ) οι ορμονικές μ εξετάσεις μια χαρά η amh στο 22 .Κ τωρα ημαστε στις προσπαθειες ....

Χάρηκα πολύ που βρίσκομαι κοντά σας :x

Καλως ήρθες κορίτσι μου στην παρέα μας!σου ευχομαι αυτά τα μικροθεματάκια που έχεις,να λυθούνε ένα ενα!είσαι μικρή και συ σε ηλικιά οπότε μην αγχνώνεσαι..άλλωστε είναι πολύ μικρό το διάστημα που προσπαθείς,οπότε χαλαρά και θα έρθει το νινάκι..όλα καλά θα μας πάνε και ΟΛΕΣ θα γίνουμε μανούλες:)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Ευχαριστώ πολύ ο γιατρός μου λει ότι μπορώ να συλλάβω κανονικά δεν παίζει ρόλο η τραχηλιτιδα κ το cin1.Απλά θα ξαναδώ τον εντεροκκοκο μέσα στον μήνα. 

Είχε καμία τραχηλιτιδα αυτό εμένα μ ανησυχεί περισσότερο. 

Η amh πάντως είναι οκ 22 με pmol μέτρηση. 

@Nektarinakiσε παρακολουθώ από την αρχή κ μου χεις κεντρίσει το ενδιαφέρον η δυναμικότητα σου.

Εύχομαι τα καλύτερα για σένα πραγματικά. 

Τι ηλικία έχεις εάν επιτρέπεται?

• Ευχαριστώ 1

LolXp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Flo flo είπε:

Ευχαριστώ πολύ ο γιατρός μου λει ότι μπορώ να συλλάβω κανονικά δεν παίζει ρόλο η τραχηλιτιδα κ το cin1.Απλά θα ξαναδώ τον εντεροκκοκο μέσα στον μήνα. 

Είχε καμία τραχηλιτιδα αυτό εμένα μ ανησυχεί περισσότερο. 

Η amh πάντως είναι οκ 22 με pmol μέτρηση. 

@Nektarinakiσε παρακολουθώ από την αρχή κ μου χεις κεντρίσει το ενδιαφέρον η δυναμικότητα σου.

Εύχομαι τα καλύτερα για σένα πραγματικά. 

Τι ηλικία έχεις εάν επιτρέπεται?

Μια χαρά είναι η ΑΜΗ σου..εμένα είναι 1.22 ng όχι και τόσο καλή,αλλά δεν πτοούμαι,γιατί έχω πάρα πολύ καλές ορμονικές και οι περισσότεροι γιατροί δεν την αναγνωρίζουν κάν την Αμη.σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου γλυκό για τα καλά σου λόγια:)εγώ τώρα τον Νοεμβριο θα μπώ 31.όπως είδες,έχω περάσει πάρα πολλά και όμως όσο και να έκλαψα,να έπεσα,να απογοητεύτηκα κάθε φορά σηκωνόμουνα πιο δυνατή!και έτσι πρέπει,όταν θέλεις κάτι τόσο πολύ,όσο και να σε δυσκολεύει,εσύ θα συνεχίζεις μέχρι να φτάσεις στο τέλος!!!για τραχηλίτιδα δεν ξερω να σου απαντησω κοριτσάκι μου γιατί ποτε δεν είχα.αλλά πιστευω και απ οτι ξέρω,πως δεν είναι κάτι σοβαρό και αντιμετοπίζεται με την κατάλληλη θεραπεία..απλώς θέλει επιμονή και υπομονή γενικά το όλο θεμα με το μωράκι..ότι άλλες απορίες έχεις να μας ρωτάς κορίτσι μου.και σου ευχομαι μέχρι τον επόμενο μήνα ήδη να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου:wub::)

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

4 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

Καλησπερα ειμαι κ εγω καινουργια στην παρεα σας.Σε καταλαβαινω απολυτα εγω προσπαθουσα 4 χρονια για ενα παιδακι κ μενα ειχαν μεινει ολες μου οι φιλες κ οι περισσοτερες εχουν κ δευτερο παιδακι κ εμεις τπτ μετα απο τρεις αποτυχημενες σπερματενχυσεις καναμε εξωσωματικη πετυχε με την πρωτη κ ειμαι 7 εβδομαδων σε διδυμα να εχεις πιστη κ γενικα πολυ κουραγιο κ να ειστε πολυ ενωμενοι με τον συντροφο σου γιατι το ανχος δε τελειωνει ποτε ειμαι στο κρεβατι σχεδον 20 μερες γιατι εχω αιμοραγια κ αποκοληση κ θα συνεχισω για πολυ ακομα κατω παιρνω κουραγιο ομως καθε φορα που ακουω την καρδουλα τους κ βλεπω οτι ειναι καλα!υπομονη λοιπον κ ολα θα γινουν σου ευχομαι συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

5 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Κορίτσι μου αύριο στις 12:30 η εμβρυομεταφορα. 3 μέρες άδεια και ηρεμία.... πόσο κλάμα σήμερα!! Φαντάσου  να βγει κάνα τεστ θετικό τι Εχεί να γινει

Κορίτσι μου ναιιιι θα πάμε μωρε για όλες μας!! Θα πάνε! Θα σας  ενημερωσω αμεεεεε

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω, Νοεμβρη του 16 έμεινε εγκυος η κουμπάρα μου , φεβρουαριο του 17 η αλλη κουμπαρα μου και Μάρτη του 17 μια φίλη μΟυ . Κι εγω τπτ.... εεεεενταξει ήθελα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο... για να μην συνεχίσω με φέτος τι έχει γίνει.....θέλει πίστη και επιμονή.αν σε πάρει από κάτω δεν θα πετύχεις τον στόχο σου .εγώ κάθε μέρα ξυπνώ και λέω θα γίνω μαμά  δεν ξέρω που Πως Πότε αλλά θα γίνω!!!! 

Θα γίνει χαμός!  Το τεστ θα είναι θετικότατοοοοοοοοοοοο! Ακούς;;; Fingers crossed για αύριο και θετική ενέργεια! 

@Tatiana30 πρέπει να είμαστε δυνατές γιατί ο δρόμος μας είναι δύσκολος, αλλά εμείς θα τα καταφερουμε! Κάθε βήμα που μας πάει πίσω είναι για να πάρουμε φορά και να φτάσουμε πιό κοντά στο μωρό. 

@Nektarinaki @Elma86 τι κάνετε κορίτσια, όλα καλά; 

@happy! τι κάνουν τα δίδυμακια, σε κουραζουν;

@Geo1981 τι κάνεις εσύ; 

Αν ξεχνάω κάποια συγχωρέστε με! 

Τα φιλιά μου σε όλες! ♡♡♡♡♡

• Μου αρέσει 3

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...