Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, happy! είπε:

Ειχα μερες να μπω κοριτσακια μου....νεκταρινακι οι εξετασεις σου ηταν πολυ πολυ καλες.επρεπε να δεις εγω τι χαλια ειχα......και μιλαμε ακριβως πριν κανω την εξωσωματικη.συμφωνω με τα κοριτσια οτι ειναι νωρις για να μιλαμε για δοτη.ειστε πολυ νεοι....και ειμαι σιγουρη οτι θα σας κατσει....θα δεις.μια δευτερη γνωμη δεν εβλαψε ποτε κανεναν.καλο κοιπον ειναι να νιωσεις ασφαλεια με τον εξωσωματικο σου.να νιωσεις οτι θα σε κανει μανα ρε παιδακι μου.

@ZOIRITA20813ειχα την ιδια αγωνια....ελεγα λιγα αυγα ωριμα....ειχα ψιλοαπογοητευτει....τελικα ηταν λιγα και καλα.μεχρι στιγμης τουλαχιστον.2 βλαστοκυστες βαλαμε και καταψυξανε και 2.σημερα ξαναειδα τα διδυμα που κοβουν βολτες.νιωθω και συμπονω την αγωνια σου....ετρεμα το τηλεφωνο μεχρι να μου πουν τι προχωραει και τι γινεται.κανε υπομονη η σκεψη μου ειναι μαζι σου

@happy! μου ,εμείς πάμε για βλαστοκυστες ,οποτε αγωνια για το  Σάββατο να δω αν προχώρησαν και τα 3 και μετά αγωνία για την Δευτέρα να δω πόσα έφτασαν Σαν βλαστοκυστες. Εντωμεταξύ νόμιζα ότι το δύσκολο κομμάτι είχε περάσει...χα πόσο γελάστηκα.  Τώρα είναι τα δύσκολα, που ξέρω ότι 3 εμβρυακια μου προσπαθούν να τα καταφέρουν κι εγω πρεπει να συνεχισω την ημέρα μου κανονικά.πως μπορώ να τους δείξω ότι θα είμαι καλή μητέρα ώστε να χαρούν και να πολλαπλασιαστούν; πάει τρελάθηκα μου φαίνεται!!! Αυτά είναι ακόμα κύτταρα... 

@BettySt στείλε, στείλε όσο μπορείς για να βγει η μέρα.

Φιλιά σε όλες

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

13 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Δυστυχώς δεν θα περάσω επιτροπή γιατί δεν έχει νόημα. Μας ειπε ο γιατρός ότι δεν έχουμε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα για αυτό η επιτροπή δεν θα μας δώσει έγκριση. Απλά δεν μας έχει κάτσει το μπεμπέ . Είναι μόνο λίγο οι ορμόνες μου αυτό 

Περιμένουμε νέα για τα εμβρυακια. Καλή επιτυχία! 

Kαλημέρα, δεν ξέρεις ποτέ αν θα σε περάσουν η όχι. Εφόσον δεν μένεις έγκυος και καταλήγεις σε εξωσωματική κάποιος λόγος θα υπάρχει.Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να κάνεις μία προσπάθεια να περάσεις από την επιτροπή. Επίσης αν σου δώσουν βεβαίωση από το κέντρο-νοσοκομείο για τις σπερματεγχύσεις που έχεις κάνει δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις. Είναι πάρα πολλά τα χρήματα για τα φάρμακα και είναι κρίμα να τα χάσεις, έτσι και αλλιώς τις εξετάσεις που χρειάζεται η επιτροπή τις έχεις κάνει λογικά.  Ψάξε το λίγο, μην το αφήσεις.

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κοριτσάρες μου!τι κάνετε?? @happy!ευχαριστώ κοπέλα μουυ!!είμαι πάρα πολύ αιδιόσοξη άλλωστε,και ξέρω ότι θα πετύχουμε!!!και εννοείται πριν ξεκινήσω,θα πάω και για δευτερη γνώμη και όπου μου κάνουνε το κλίκ,εκεί θα καταλήξω.. @ZOIRITA20813 Μουυυ όλα καλά θα πάνε κορίτσι μουυυ!θα τα καταφέρουνε τα μωράκια σου..ξέρεις πόσες φορες γυναίκες κατέληξαν ακόμη και με ένα μόνο εμβρυάκι και τελικά ήτανε το τυχερό??οποτε έχε θετική ενεργεια και όλα θα πάνε μια χαρά!περιμένουμε να μας ενημερώσεις!σου στέλνω οοοληηη μου τη θετική ενέργειαααααα!!! @BettySt Μπετακι μου,θα συμφωνήσω με τα κορίτσια!κάνε εσύ τα χαρτία και ποτέ δεν ξέρεις!αν σε σε περάσουν,οκ..αλλά και αν σε περάσουν τελικά??στο κάτω κάτω έχετε χαρτιά που πιστοποιούν οτι έχετε κάνει αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και αυτό είναι υπέρ..εγώ λέω κάνε μια προσπάθεια..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές. Δυστυχώς και οι δύο σπερματεγχύσεις τις κάναμε στο γιατριο τής γυναικολογο μου και δεν μας έκοψε αποδείξεις. Και το άλλο είναι ότι και να αποφασίσω να περάσω επιτροπη πρέπει να πάω σε άλλη πόλη και είναι δύσκολο να το κανονίσω κάθε φορα με τη δουλεια μου. Αφήστε είναι μπέρδεμα και θα δω τι θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Εγώ πώς θα γίνει να νιώσω ξανά αισιόδοξη και θετική όπως εσεις??ααααααααααχχχχχχ

Elmaki μου καλό, που την είδες την αισιοδοξία;!;!;!;! Εγώ είμαι μέσα στο άγχος, νομίζω ότι το καλύτερο που θα κάνεις κι εσύ αλλά κι εγώ σε περίπτωση που έχω αρνητικό αποτέλεσμα ,είναι να απολαύσουμε αυτές τις διακοπές που περιμένουμε πως και πως, να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε μπαταρίες... 

όπως και να έχει ,χρειάζεσαι ανασυγκρότηση , απόλαυσε τις μέρες με τον άντρα σου και απο Σεπτέμβρη βλέπετε τι θα κάνετε. 

μόνο μην σκεφτείς να τα παρατήσεις από τώρα ..είναι κρίμα ...

υγ τα τικερακια πως τα βάζετε; οεο;

ghbcp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Elmaki μου καλό, που την είδες την αισιοδοξία;!;!;!;! Εγώ είμαι μέσα στο άγχος, νομίζω ότι το καλύτερο που θα κάνεις κι εσύ αλλά κι εγώ σε περίπτωση που έχω αρνητικό αποτέλεσμα ,είναι να απολαύσουμε αυτές τις διακοπές που περιμένουμε πως και πως, να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε μπαταρίες... 

όπως και να έχει ,χρειάζεσαι ανασυγκρότηση , απόλαυσε τις μέρες με τον άντρα σου και απο Σεπτέμβρη βλέπετε τι θα κάνετε. 

http://lilypie.com/ το φτιαχνεις και το url το βαζεις στην υπογραφη στο προφιλ. Κάνε κάποιες δοκιμες.

Για να δούμε..Χθες πήγα για τεστ παπ και ήταν μια αρκετα μεγαλυτερη μου συνάδελφος που εκανε την πρώτη της και επιτυχημένη εξωσωματικη,,Ε και ζήλεψα άνθρωπος είμαι!!!!!!

CpFNp3.png

1 hour ago, Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Εγώ πώς θα γίνει να νιώσω ξανά αισιόδοξη και θετική όπως εσεις??ααααααααααχχχχχχ

πρίν από 20 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Το να κρατησεις την αισιοδοξια σου ειναι δυσκολο οταν εχεις ζοριστει τοσο και φως δεν βλεπεις απο πουθενα...

Ομως οταν το δεις λιγο πιο χαλαρα και εισαι πραγματικα καλα με το συντροφο σου ολα φαινονται πιο ευκολα. Εμεις μονο οταν ημασταν και οι 2 συνειδητοποιημενοι κι ενωμενοι σε αυτον τον αγωνα καταφεραμε αναιμακτα να περασουμε την δοκιμασια της παλινδρομης και στα καπακια εξετασεις και ξανα εξωσωματικη. Τις αλλες φορες περνουσαμε διαφορες μεταπτωσεις και φυσικα κριση σαν ζευγαρι

Ο ενας να κραταει τον αλλον, να αλληλοστηριζεστε και να πιστευετε ειλικρινα οτι θα πετυχει οπως σε τοσους αλλους.

Απολαυστε ο ενας τον αλλον σαν τον πρωτο καιρο της σχεσης σας, που θες να ακουμπας τον αλλον συνεχεια λες και δεν υπαρχει αυριο γτ καπου το εχουμε χασει ολο αυτο και μολις ερθει η εγκυμοσυνη θα πρεπει να το ξεχασεις παλι.

Προσπαθειστε οσο γινεται να μην το σκεφτεστε καθημερινα κι ολη την ωρα γτ το αγχος διογκωνεται. Ισως τωρα το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη εποχη του χρονου για αυτο που ολα ειναι πιο χαλαρα

Και στην τελικη βαλτε πεισμα οτι ειστε μεσα στην αισιοδοξια και δεν θα αφησετε τπτ να σας ριξει στα πατωματα

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

@ZOIRITA20813 και εμεις βλαστοκυστες 5 ημερων βαλαμε....ααααχ αυτη η αγωνια....

Εγω εχω να κανω την αυχενικη στα διδυμα και με εχει φαει λιγο η αγωνια....

Ολα τα σταδια εχουν αγχος ρε παιδακι μου...αμαν...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, happy! είπε:

@ZOIRITA20813 και εμεις βλαστοκυστες 5 ημερων βαλαμε....ααααχ αυτη η αγωνια....

Εγω εχω να κανω την αυχενικη στα διδυμα και με εχει φαει λιγο η αγωνια....

Ολα τα σταδια εχουν αγχος ρε παιδακι μου...αμαν...

@happy! δεν θα ευχαριστηθούμε ούτε την εγκυμοσύνη παρά μονο οταν παρουμε αγκαλια τα παιδακια μας!!!! Όλη η διαδρομή ένα άγχος με ευτυχές τέλος (για εσένα και εύχομαι και για τις υπολοιπες)..ολα καλά θα πάνε θα το δεις...ήταν να μην πιαστούν, τώρα που πιάστηκαν....θα έχεις μια τελειομηνη και υγιής εγκυμοσύνη, θα το δεις!!!!

Ενημερωτικά κορίτσι  μου πόσα ωάρια εκανες; πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν σε βλαστοκυστες; 

• Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

Στην αρχη βλεπαμε 6 και μετα εγιναν 9.τα 5 γονιμοποιηθηκαν και τα 4 εφτασαν βλαστοκυστες.βαλαμε τα 2 εχουμε ακομα 2.

Ποτε περιμενεις τηλεφωνο?

Ξερεις ομως τι σκεφτομαι???μια γνωστη μου εκανε 17 αυγα και κανενα δεν γονιμοποιηθηκε.οποτε λογα και καλα.τα τυχερουλοα σου ευχομαι να ειναι....

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, happy! είπε:

Στην αρχη βλεπαμε 6 και μετα εγιναν 9.τα 5 γονιμοποιηθηκαν και τα 4 εφτασαν βλαστοκυστες.βαλαμε τα 2 εχουμε ακομα 2.

Ποτε περιμενεις τηλεφωνο?

Ξερεις ομως τι σκεφτομαι???μια γνωστη μου εκανε 17 αυγα και κανενα δεν γονιμοποιηθηκε.οποτε λογα και καλα.τα τυχερουλοα σου ευχομαι να ειναι....

Καλημέρα...είπα σήμερα να κοιμηθώ να ξεκουραστώ αλλά το μάτι γαρίδα ... μου είπαν σήμερα το πρωί θα με πάρουν..... πω πω άγχος!!!!  Εμένα από τα 4 Γονιμοποιηθηκαν τα 3 ,μου είπαν καλό ποσοστό.... πόσες δουλειές να κάνω να περάσει η ωρα;

ghbcp2.png

πρίν από 28 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα...είπα σήμερα να κοιμηθώ να ξεκουραστώ αλλά το μάτι γαρίδα ... μου είπαν σήμερα το πρωί θα με πάρουν..... πω πω άγχος!!!!  Εμένα από τα 4 Γονιμοποιηθηκαν τα 3 ,μου είπαν καλό ποσοστό.... πόσες δουλειές να κάνω να περάσει η ωρα;

Καλημέρα και καλή επιτυχια κοπέλα μουυυ!!ευχομαι σε λίγο να μας πείς τα ευχάριστα!!περιμένουμεεεε!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...