Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Tatiana30 είπε:

@Nektarinaki καλή δύναμη κορίτσι μου να σου δίνει ο θεός..πάρε οπωσδήποτε 2 γνώμη άλλα θεωρώ ότι το θέμα του δότη είναι νωρίς ακόμη...ξέρω γω δεν είναι ότι ο άνδρας σου δεν παράγει καθόλου σπερματοζωάρια ή οτι είναι πολύ λίγα ή ότι είναι ακίνητα..ο κατακερματισμός σίγουρα βελτιώνεται..αν θες σου στέλνω inbox  τί παίρνουμε εμείς που είναι πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι .... για όλες αυτές τις εξετάσεις καλά έκανε κ σας τις έβαλε γιατί και ο δικός μου ο γιατρός μου τις ανεφερε ως πολύ σημαντικές πριν απο οποιαδήποτε μεθοδο υποβοηθούμενη..για να μην ταλαιπωρηθεί η γυναίκα.  Απο εκεί κ πέρα την απόφαση θα την πάρεις εσύ κ μόνο εσύ αλλά θα σου πω τι θα έκανα π.χ  εγώ...καταρχήν θα άφηνα να περάσει το καλοκαίρι να ωριμάσει η σκέψη στο μυαλό , να συνειδητοποιήσω τα νέα δεδομένα  και ότι θα αποφάσιζα πιο ψύχραιμα  από Σεπτέμβρη...για 2 μήνες δεν χάθηκε ο κόσμος...σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου ο θεός να σου δώσει φώτιση και καθαρό μυαλό.

@Tatiana30Ναι κοριτσι μου στειλε μου σε inbox τις βιταμινες που πηρατε...ναι θα το αφησουμε προς το παρον για να ηρεμησουμε λιγακι..οτι ειναι να κανουμε θα το κανουμε μετα το καλοκαιρι.. @kido @linaa συμφωνώ απόλυτα μαζι σας κορίτσια...πρώτον θα αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι να ηρεμήσουμε και δευτερον θα παρουμε και αλλη γνωμη..αλλωστε το ειπα κοριτσια...ακομη και σε δοτη να καταληξουμε αργοτερα,θα εξαντλησω πρωτα ολες τις πιθανοτητες με του αντρουλη μου πρωτα και μετα..και οπως ειπε και η @kido θα προσπαθουμε και μονοι μας..ποτε δεν ξερεις.. @ZOIRITA20813 @Dimitroulaa @Geo1981σας ευχαριστω πολυ ολες κοριτσια μου γλυκα που μου απαντησατε..παλι καλα που εισαστε και σεις..μου δωσατε κουραγιο γιατι επεσα πολυ..ευχομαι στην καθε μια σας ξεχωριστα τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου..

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσια της παρεας κι ευχομαι ολοψυχα να φτασετε συντομα ολες στο ονειρο!

@Nektarinaki οπως κι ολα τα κοριτσια να σου πω κι εγω, να προχωρησεις σε προεμφυτευτικο με σπερμα του αντρα σου τουλαχιστον μια φορα πριν μπεις σε διαδικασια με του δοτη.

Ο δικος μου ο γιατρος οταν του εθεσα το θεμα των δανεικων ωαριων, μου ειπε αυτο ακριβως. Εισαι πολυ μικρη για να τα παρατησεις χωρις εστω μια προσπαθεια με δικα σου και προεμφυτευτικο.

μην βιαζεσαι κι αν κατι δεν παει καλα, θα ξαναβρεθουν τα χρηματα για εναν τετοιο ιερο σκοπο εκει που δεν το περιμενεις. 

Παρολα αυτα θεωρω κι εγω οτι πρεπει να παρεις και καποια δευτερη γνωμη απο καποιο γιατρο απο τους γνωστους που πιθανον να σε κανει να αισθανθεις μεγαλυτερη ασφαλεια.

οτι πληροφορια χρειαστεις εδω ειμαστε να τα λεμε. 

• Ευχαριστώ 1

iH9Rp3.png GaAwp3.png 

@NektarinakiΚοριτσάκι μου καλησπέρα! Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια! Οπωσδήποτε 2η ή και 3η γνώμη! Είσαι μικρή και έχεις χρόνο μπροστά σου! Ξέρω ότι το χρήμα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αλλά σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες με σπέρμα σε άθλια κατάσταση, πολλές αποτυχημένες εξωσωματικές και στα όρια του χωρισμού, να αποφασίζουν να μην κάνουν άλλες προσπάθειες και τελικά να κάνουν παιδιά (πρόσεξε, παιδιά όχι παιδί!) φυσιολογικότατα! Όπως και να έχει και σε κάθε σου απόφαση και βήμα θα είμαστε εδώ δίπλα σου!

Για αρχή απολαύστε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας, αδειάστε το κεφάλι από σκέψεις και το Σεπτέμβρη ξεκούραστοι και δυνατοί συνεχίστε τον αγώνα! 

Εμείς την άλλη βδομάδα θα πάμε για τις εξετάσεις... Είπαμε να είναι χαλαρός! Σκέφτομαι μήπως πάρουμε το δείγμα στο σπίτι για καλύτερα! Τι λέτε για αυτό?! 

• Ευχαριστώ 1

@Geo1981 αν μπορείτε  να πάτε το δείγμα εντός μισής ώρας τότε γίνεται  Κ Από το σπίτι  Κ φυσικά πρέπει να έχει ενημερωθεί ο μικροβιολόγος απο πριν για να περιμένει να το βάλει απευθείας  σε ανάλυση.

• Ευχαριστώ 1

@Μαρία1430 και @Geo1981συμφωνω απόλυτα κοριτσια μου με οτι λετε..και οπως λες @Μαρία1430αν τλκ χρειαστει να ξανα κανω,θα βρεθουνε τα χρηματα..θα ηρεμησουμε ολο το καλοκαιρι και απο Σεπτεμβριο βλεπουμε..αλλωστε καταληξαμε με τον αντρα μου,αφου μιλησε και με τον ουρολογο του και του ειπε πως πρωτα θα προσπαθησει με το δικο του σπερμα,και μετα με δοτη..απλως μας ειπε οπωσδηποτε προεμφυτευτικο..που εννοειται θα τον κανουμε..σας ευχαριστω κοριτσαρες μου που εισασταν διπλα μου και με ενθαρρυνατε ολες.. @Μαρία1430 σου ευχομαι οτι καλυτερο για το μωρακι σου..με το καλο να ερθει.. @Geo1981 θα συμφωνησω με την @Tatiana30 σχετικα με το σπερμα στο σπιτι..μπορειτε,αλλα θα πρεπει να το πατε το πολυ σε μιση ωρα και να ενημερωσετε τον μικροβιολογο..καλη επιτυχια κοριτσι μου για τις εξετασεις!να μας ενημερωσεις..

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

@Nektarinaki κορίτσι μου σε νιώθω πλήρες. Και εγώ στη θέση σου τα ίδια ερωτήματα θα είχα. Και επειδή γνωρίζω το ποσό πείσμα έχεις δεν θα το αφήσεις έτσι απλά το θέμα. Δεν θα αφήσεις αυτό το "αν" να σε βασανίζει για το υπόλοιπο της ζωής σου. Συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια, το να δοκιμάσεις πρώτα με δικό σας υλικό. Πρέπει να σκεφτείς ότι το ίδιο "αν" ίσως να απασχολεί και το άντρα σού, απλά δεν θέλει να σε επιβαρύνει και θέλει να σε κάνει μάνα με οποίο κόστος. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να το σκεφτεί καλά . Είσαι νέα και η ΑΜΗ δεν τη δέχονται όλοι. Πάρε και άλλη γνώμη. Σου στέλνω θετική ενέργεια και τα φιλιά μου! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως περνάτε; 

@Geo1981 εγώ τώρα τελείωσα με τη περίοδο και θα κάνω τις προσπάθειες μου. Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό 17/7 να συζητήσουμε από κοντά πώς θα προχωρήσουμε και πότε. Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

8 ώρες πρίν, BettySt είπε:

@Nektarinaki κορίτσι μου σε νιώθω πλήρες. Και εγώ στη θέση σου τα ίδια ερωτήματα θα είχα. Και επειδή γνωρίζω το ποσό πείσμα έχεις δεν θα το αφήσεις έτσι απλά το θέμα. Δεν θα αφήσεις αυτό το "αν" να σε βασανίζει για το υπόλοιπο της ζωής σου. Συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια, το να δοκιμάσεις πρώτα με δικό σας υλικό. Πρέπει να σκεφτείς ότι το ίδιο "αν" ίσως να απασχολεί και το άντρα σού, απλά δεν θέλει να σε επιβαρύνει και θέλει να σε κάνει μάνα με οποίο κόστος. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο να το σκεφτεί καλά . Είσαι νέα και η ΑΜΗ δεν τη δέχονται όλοι. Πάρε και άλλη γνώμη. Σου στέλνω θετική ενέργεια και τα φιλιά μου! 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως περνάτε; 

@Geo1981 εγώ τώρα τελείωσα με τη περίοδο και θα κάνω τις προσπάθειες μου. Έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό 17/7 να συζητήσουμε από κοντά πώς θα προχωρήσουμε και πότε. Εσύ σε τι φάση είσαι τώρα;

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Είμαστε σε φάση χαλάρωσης προς το παρόν. Θα πάμε την άλλη βδομάδα για τις εξετάσεις του καλού μου, ορμονολογικες, αίμα, ουρα, καινούριο σπερμοδιάγραμμα, κατάτμηση κλπ και βλέπουμε. Ελπίζω να μην έχουμε κάτι σοβαρό αλλά ότι και να συμβαίνει θα το παλέψουμε! 

Συγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω χαθεί λίγο... Προσπάθειες φυσιολογικά ή κάτι άλλο? 

2 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Είμαστε σε φάση χαλάρωσης προς το παρόν. Θα πάμε την άλλη βδομάδα για τις εξετάσεις του καλού μου, ορμονολογικες, αίμα, ουρα, καινούριο σπερμοδιάγραμμα, κατάτμηση κλπ και βλέπουμε. Ελπίζω να μην έχουμε κάτι σοβαρό αλλά ότι και να συμβαίνει θα το παλέψουμε! 

Συγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω χαθεί λίγο... Προσπάθειες φυσιολογικά ή κάτι άλλο? 

Καλημέρα! Μην ζητάς συγνώμη. Εμεις πάμε για εξωσωματικη, αλλά επειδή δεν έχουμε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα κάνουμε και φυσιολογικά. Ποτε δεν ξερεις. 

Καλά αποτελέσματα να έχετε στις εξετάσεις του άντρα σου! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα κοριτσακιαααα!!!τι κανετε??εγω μολις πηρα τις ορμονικες που εκανα την 3η ημερα του κυκλου.. λοιπον: Tsh:1.509μIU fsh:4.84 lh:2.63 prl:8.42 E2:38.00 και η DHEA-S 369.70 για πειτε καλες δεν ειναι??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσακιαααα!!!τι κανετε??εγω μολις πηρα τις ορμονικες που εκανα την 3η ημερα του κυκλου.. λοιπον: Tsh:1.509μIU fsh:4.84 lh:2.63 prl:8.42 E2:38.00 και η DHEA-S 369.70 για πειτε καλες δεν ειναι??

Από τα λίγα που έχω μάθει, θεωρώ ότι είναι άψογες. Και η fsh σου σούπερ, έχεις ακόμα πολλά γόνιμα χρόνια. Για να καταλάβεις εμένα η fsh στα 32 μου χρονια  ήταν 10, τώρα είναι 11 εως 13. Όλα τέλεια, μπράβο κοριτσακι!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@Nektarinaki κράτα στην άκρη του μυαλού σου την λύση του δοτη, όμως γενικά ψάξε το, μην απογοητεύεσαι, προσπαθήστε να δείτε όλες τις δυνατές σας λύσεις. Γιατί σε συμβούλευσαν να κάνεις προεμφυτευτικό??Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρεις ακόμα μία γνώμη?

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Dimitroulaa είπε:

Από τα λίγα που έχω μάθει, θεωρώ ότι είναι άψογες. Και η fsh σου σούπερ, έχεις ακόμα πολλά γόνιμα χρόνια. Για να καταλάβεις εμένα η fsh στα 32 μου χρονια  ήταν 10, τώρα είναι 11 εως 13. Όλα τέλεια, μπράβο κοριτσακι!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μουυυυ!πόσο με ενθαρρύνεις:)να είσαι καλά γλυκιά μουυυ..

2 ώρες πρίν, kotsifikos είπε:

@Nektarinaki κράτα στην άκρη του μυαλού σου την λύση του δοτη, όμως γενικά ψάξε το, μην απογοητεύεσαι, προσπαθήστε να δείτε όλες τις δυνατές σας λύσεις. Γιατί σε συμβούλευσαν να κάνεις προεμφυτευτικό??Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρεις ακόμα μία γνώμη?

@kotsifikos εννοείται οτι τον δότη θα τον σκεφτώ ΜΟΝΟ  στην έσχατη λύση..τον προεμφυτευτικό τον μου τον πρότεινε γιατι στην εξέταση fish καρυοτυπο που έκανε ο άντρας μου,βγήκανε καποια χρωμοσώματα ανεβασμένα..αλλα και πρίν να κανει ο αντρας μου την εξέταση,απο την πρώτη στιγμή που είδε το σπερμοδιάγραμμα,μιλησε για προεμφυτευτικό..δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του..ναι,εννοειται πως θα πάρω και δευτερη και τρίτη γνώμη αν χρειαστεί!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

4 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

μπραβο nektarinaki καλητερες δεν γινετε ειναι αψογες σαν να εισαι 20 χρονων!!! να μην ανχωνεσε καθολου!!! θα δεις που τελικα ολα θα πανε πολυ καλα!! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, linaa είπε:

μπραβο nektarinaki καλητερες δεν γινετε ειναι αψογες σαν να εισαι 20 χρονων!!! να μην ανχωνεσε καθολου!!! θα δεις που τελικα ολα θα πανε πολυ καλα!! 

Σ ευχαριστώ πολυ κοριτσακι μουυ να σαι καλαααα!!απ το στομα σου και στου θεουλη το αυτι:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! 

@Nektarinaki μου καλό οι εξετάσεις σου ειναι τελειες ....να πάτε για 2 3 και 4η γνώμη και να προσπαθήσετε με δικό σας δείγμα,άλλωστε αφού εσυ εισαι άψογη,ενα καλό σπερμα χρειαζεσαι απο τον αντρουλη σου και όχι 100...

@BettySt αν χρειαστείς οτιδήποτε για την εξωσωματική ειτε ψυχολογική υποστήριξη εοτε οτιδήποτε,να μου πεις! Το πέρασα πρόσφατα!! Εύχομαι να μην κάνεις όμως και να πιάσεις από μόνη σου. Ξέρεις πόσες κοπέλες έπιασαν ένα βήμα πριν την εξωσωματική; 

@Geo1981 τι κανεις κορίτσι μου ;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...