Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα αγαπημενηηη!!ευτυχώς που έγραψες γιατί ήμουνα έτοιμη να σε ψάξωωωω!!!άντε καλή επιτυχία κορίτσι μου!θα περιμένουμε αυριο να μας ενημερώσεις..ναι και γω θα πάω αυριο να κάνω..αντε να δούμε...και τη Δευτερα θα πάμε στο κέντρο να δούμε για του αντρούλη μου την κατατμιση και την fish που εκανε!βγήκανε!!!άντε να δούμε και απο εκεί!!

Χαχαχαααα, ρεπό έχω σήμερα και σας διαβάζω και γράφω. Καλά αποτελέσματα να μας πεις Δευτέρα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μουυ..κοίταξε,όποια και να είναι η απόφαση σου,ευχομαι μόνο καλό να φέρει..όντως μπορεί να ήτανε κακός κύκλος,τυχαίνει καμια φορα..τωρά σχετικά με την εμβρυομεταφορά με τα αυγουλάκια που δεν είναι άριστα,δεν μπορείς όντως να ξέρεις με σιγουριά αν καταλήξουν σε εγκυμοσύνη, γιατί έχουμε δει άπειρα παραδείγματα με άριστα εμβρυα τα οποία δεν πιάσανε και παραδείγματα με κακής ποιότητας έμβρυα που πιάσανε..οπότε αυτο είναι τώρα στα πλαίσια των αντοχών σου καθαρά..αν πιστεύεις οτι αντέχεις να ρισκάρεις και ό,τι γίνει το κάνεις..αλλιώς άφησε λίγο διάστημα να συνέλθεις και βλέπεις που θα καταλήξεις τελικά....όσο αντέχεις το παλεύεις με τα δικά σου...και αν χρειαστούνε τελικά δενεικα αυτο θα το σκεφτείς και θα προχωρήσεις ανάλογως...εμένα αποψη μου σε αυτό με τα δανεικα ειναι οτι δεν έχει σημασία αν ειναι δικο μας Dna η όχι..σημασια έχει η γυναίκα που το γεννάει και το μεγαλώνει..:)

Καθόλου δε με πειράζει να έχει το δικό μου dna.Εγώ θα το γεννήσω εξάλλου.  Εντάξει θα ήθελα να μου μοιάζει αλλά σε αυτή τη φάση είναι λίγο δευτερεύον. Απλώς το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι όλα αυτά θέλουν χρόνο και υπομονή και σκέφτομαι ότι εγώ ούτε το 2018 θα γίνω μαμά, ούτε το 2019 όπως φαίνεται...Τι να πω όποτε είναι το τυχερό μας...Γιατί δε σας δίνουν μια ιδέα από το αν βγήκαν καλές τουλαχιστον οι εξετασεις?

@BettySt εσύ σε τι φάση ε΄σαι?λίγο χάθηκα

CpFNp3.png

3 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Καθόλου δε με πειράζει να έχει το δικό μου dna.Εγώ θα το γεννήσω εξάλλου.  Εντάξει θα ήθελα να μου μοιάζει αλλά σε αυτή τη φάση είναι λίγο δευτερεύον. Απλώς το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι όλα αυτά θέλουν χρόνο και υπομονή και σκέφτομαι ότι εγώ ούτε το 2018 θα γίνω μαμά, ούτε το 2019 όπως φαίνεται...Τι να πω όποτε είναι το τυχερό μας...Γιατί δε σας δίνουν μια ιδέα από το αν βγήκαν καλές τουλαχιστον οι εξετασεις?

Σίγουρα όλες οι μάνες θέλουμε να μας μοίαζουνε τα μωρά μας..αλλά μπροστά στο να γίνεις μάνα δεν είναι τίποτα αυτο...ας ελπίσουμε οτι δεν θα χρειαστεί να φτάσεις σε αυτό το σημείο..αλλα ακόμη και να φτάσεις,όλα θα γίνουνε..θα μετριαστούν με τον καιρό οι καταστάσεις...και όπως είπες...όποτε είναι το τυχερό μας...σίγουρα δεν έχουμε υπομονή και το θέλουμε οσο πιο γρήγορα γίνεται,αλλά τι να κάνουμε..αχ ασεεε δεν μας είπε τίποτα η κοπέλα με το πως είναι οι εξετάσεις..θα τις δούμε την Δευτέρα με τον γιατρό είπε..άντε να δούμε..την Δευτέρα θα παραδόσουμε τα χαρτια στο κέντρο να τα ελεγξουνε και μετα βουρ για την επιτροπή!!άντε να πάρω τα φαρμακάκιααααα!!δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω!είμαι πολύ αισιόδοξη κορίτσια...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσιααα βγήκαν οι εξετάσεις μου. Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλές. Μόνο η οιστραδιολη είναι λίγο τσιμπημενη 79 pg/ml μέσα στα όρια όμως. Η TSH από 4.8 πήγε 0.23 (πρέπει να τη ανεβάσω λιγο). Οι άλλες είναι LH 4,86mIU/ml FSH 8,17 mIU/ml PRL 16,5 ng/ml FT3 4,8 pmol/L FT4 16,7pmol/L   και η ΑΜΗ 2,65 ng/ml. Για πείτε τη γνώμη σάς. 

Πιο μετά θα ξαναμπω να διαβάσω τις απαντήσεις σας, γιατί μου προέκυψε κάτι τώρα. Φιλιά 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

καλησπέρα κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα συνεχισω λοιπόν να γράφω εδώ ...χιχιχι

εγω εχω ενα πρηξιμο απο τα φαρμακα, μια δυσφορια στην κοιλιακη χωρα αλλα ενταξει ειναι αναμενομενο αυτο σαν παρενεργεια. το πρωι εδωσα αιμα ,μου ειπαν παμε καλα, σε μια ωρα εχω ραντεβου να δουμε ωαριακια και θα σας ξαναγραψω... 

αναφορικα με το dna ,μου ειπε κατι πολυ καλο μια φιλη μου που γεννησε προσφατα " οταν μου φερανε το μωρο στην αγκαλια μου,δεν με ενοιαζε αν ηταν αυτο στην κοιλια μου ή οχι ,αρκει που ημουν μητερα αυτου του πλασματος"... 

@BettySt μια χαρα ειναι η TSH σου, ρωτα κι εμενα μου τραβιεμαι χρόνια με τον θυροειδή... και η FSH ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ απο οσο ξερω απο τιμές... φτου φτου ..αντε να δουμε 

σας φιλώ 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , BettySt είπε:

Κοριτσιααα βγήκαν οι εξετάσεις μου. Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλές. Μόνο η οιστραδιολη είναι λίγο τσιμπημενη 79 pg/ml μέσα στα όρια όμως. Η TSH από 4.8 πήγε 0.23 (πρέπει να τη ανεβάσω λιγο). Οι άλλες είναι LH 4,86mIU/ml FSH 8,17 mIU/ml PRL 16,5 ng/ml FT3 4,8 pmol/L FT4 16,7pmol/L   και η ΑΜΗ 2,65 ng/ml. Για πείτε τη γνώμη σάς. 

Πιο μετά θα ξαναμπω να διαβάσω τις απαντήσεις σας, γιατί μου προέκυψε κάτι τώρα. Φιλιά 

ειναι πολυ καλες οι εξετασεις σου. η lh με την fsh εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους κ αυτο δειχνει ενα θεμα στις ωορηξιες κανονικα για να εισαι γονιμος πρεπει να εχουν μια διαφορα περιπου 1 αντε 2 μοναδες το πολυ. η E2 ειναι τσιμπημενη αλλα οχι κ τρομερα ψηλα ισως δειχνει εναν απλα κακο κυκλο. 

η αμη σου ειναι τελεια!! γενικα εκτος απο την αμη καλο ειναι να τις επαναλαβεις σε επομενο κυκλο θα εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα συνηθως τις επαναλαμβανουν δυο τρεις φορες για να δουν τι πραγματικα ισχυει με τις τιμες fsh e2 lh

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Χαχαχαααα, ρεπό έχω σήμερα και σας διαβάζω και γράφω. Καλά αποτελέσματα να μας πεις Δευτέρα. 

Πως παει η δουλιτσα???ειπα και γω που χαθηκε αυτηηη!!ναι εννοειται θα σας πω τη Δευτερα!!!!

πρίν από 35 λεπτά , BettySt είπε:

Μπραβο κοριτσι μουυυ!!πααρα πολυ καλες!!!μονο ισως η προλακτινη σου θελει λιγο να τη ριξεις,τη βρισκω λιγακι τσιμπημενη..ενταξει και η ε2 λιγο..αλλα κατα τα αλλα τελειαααα!!!και η αμη σου πολυ καληηη!!μπραβο κοριτσι μου πολυ χαρηκα:)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα! Καλά έτσι ξεκινήσαμε σχεδόν όλες,  δλδ με σπερματεγχυση, αλα τώρα οι πιό πολλές πάμε για εξωσωματικη. Οπότε εννοείται και δεν πειράζει που γράφεις εδώ. Σημασία δεν έχει το τίτλο, αλλα το ότι έχουμε μαζευτεί μια ωραία παρέα και μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας , τις ανησυχείς μας και ότι άλλο μας απασχολεί. 

Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξουμε το τίτλο με κάποιο πιο χαρούμενο. 

Καλή επιτυχία να έχεις! 

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και όπως έψαχνα τις ενότητες διάβασα την δικιά σας.Δεν έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση όμως νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για την υπομονή και την επιμονή σας.Σας εύχομαι ολόψυχα οι αγκαλιές σας να γεμίσουν με ομορφα και υγιέστατα αγγελούδια .

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 3

8 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Ελμακι χαίρομαι που δεν παραδιδεις τα όπλα και σκέφτεσαι το επόμενο βήμα. Σου εύχομαι τα εμβρυακια που έχεις κατάψυξη να είναι και τα τυχερά σού και ας μην είναι άριστη ποιότητα. Να πιστευεις στα αυγουλακια αυτά. Πιστεύω πως είσαι ακόμα πολύ νέα και δεν θα χρειαστεί δωρεά ωαριων. Σου εύχομαι ότι καλύτερο από καρδιάς! 

Εγώ πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις και αύριο θα μιλήσω με το γιατρό να δω τι θα μου πει. 

2 ώρες πρίν, Αστεράκια μου είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιο μέλος στο forum και όπως έψαχνα τις ενότητες διάβασα την δικιά σας.Δεν έχω βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση όμως νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για την υπομονή και την επιμονή σας.Σας εύχομαι ολόψυχα οι αγκαλιές σας να γεμίσουν με ομορφα και υγιέστατα αγγελούδια .

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σου και ανταποδίδω ! Ότι επιθυμείς να γίνει σύντομα πραγματικότητα! 

@Nektarinaki μια χαρά πάει η δουλειά,  ξεφεύγει και το μυαλό. 

Αύριο θα μιλήσω με τον γιατρό να μου πει για τις εξετάσεις. 

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις μία μια ξεχωριστά! 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κοριτσιαααααα επιτελους ιντερνετ.ημουν κοντα στην καβαλα απο το σαββατο και δεν.ειχα ιντερνετ.τι κανετε καλεεεε????εγω πηγα στομ γιατρο σημερα και τα ειδα.κλωτσαγαν το ενα το αλλο.χαμος!!!ηθελα να σας πω να μην το βαζετε κατω.....σε οτι εξετασεις καναμε και εγω και ο αντρας μου ,εβγαινε κατι στραβο.αμη.σπερμα ολο κατι βγαζαμε.....εκανα 2 σπερματεγχυσεις και δεν εγινε τιποτα....εκανα εξωσωματικη και τσουπ 2 σπορια φτασαν τα 4 εκατοστα.μην απογοητευεστεεε.δεν εχω ουτε ενα συμπτωμα.....θα γινει θα δειτε.ολα καλα θα πανε...

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιαααααα επιτελους ιντερνετ.ημουν κοντα στην καβαλα απο το σαββατο και δεν.ειχα ιντερνετ.τι κανετε καλεεεε????εγω πηγα στομ γιατρο σημερα και τα ειδα.κλωτσαγαν το ενα το αλλο.χαμος!!!ηθελα να σας πω να μην το βαζετε κατω.....σε οτι εξετασεις καναμε και εγω και ο αντρας μου ,εβγαινε κατι στραβο.αμη.σπερμα ολο κατι βγαζαμε.....εκανα 2 σπερματεγχυσεις και δεν εγινε τιποτα....εκανα εξωσωματικη και τσουπ 2 σπορια φτασαν τα 4 εκατοστα.μην απογοητευεστεεε.δεν εχω ουτε ενα συμπτωμα.....θα γινει θα δειτε.ολα καλα θα πανε...

Τι ωραία βρε κορίτσι μου! Με το καλό, όλα να πάνε τέλεια και σε λίγους μήνες να έχεις τα ζουζούνια σου αγκαλιά! 

Αντε μια μια να παίρνουμε σειρά κορίτσιαααα! 

• Ευχαριστώ 1

κορίτσια καλησπέρα,

εγώ πηγα χτες στο γιατρό, πάμε καλά ,είδαμε κάτι ωάρια, απο σήμερα αυξάνεται η δοση της ένεσης και θα κάνω 2 ενέσεις (μια για τα ωάρια και μια για να μην γίνει ωορηξία πριν την ώρα τους- ανταγωνιστής λέγεται αυτή η ένεση) . 

αύριο πάλι εξετάσεις και κυριακή πάλι υπερηχογράφημα...γενικά απο εδώ και μέχρι λογικά την Πέμπτη θα είμαι καθε μερα με υπερηχο και εξετάσεις αίματος.

@happy! ανυπομονώ να βρεθώ στην θέση σου, όπως βέβαια και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα! 

οπως λέω εδώ και καιρό...ζω για την πρώτη μου διαταραχή στομάχου απο εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

Κορίτσια με πήρανε από το κέντρο και μου είπαν ότι ο γιατρός έχει δει τις εξετάσεις και τις βρίσκει καλές. Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο τη γραμματέα του να μου πει πως θα προχωρήσουμε. Θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο. Φιλιά 

• Μου αρέσει 7

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Κορίτσια με πήρανε από το κέντρο και μου είπαν ότι ο γιατρός έχει δει τις εξετάσεις και τις βρίσκει καλές. Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο τη γραμματέα του να μου πει πως θα προχωρήσουμε. Θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο. Φιλιά 

Μπράβο κορίτσι μουυυ μπράβο!!εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!να μας κρατάς ενήμερες!!!τα φιλια μουυυ..

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

καλησπερα κοριτσια , 

@BettySt τι σου ειπε ο γιατρός τελικά; τα άλλα κορίτσια μου τι κάνουν;  εγώ σήμερα θα ξέρω πόσα ωάρια θα έχω για ωοληψία, σίγουρα είναι 4 αλλά μπορεί να μεγαλώσουν και άλλα 2 και να γίνουν 6. Λίγα μεν αλλά εύχομαι να κάνουν το θαύμα τους! 

σας φιλώ 

• Μου αρέσει 3

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...