Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά κοπέλα μου!η θετική μας σκέψη μαζι σουυυ!!όχι καλε,όπου θέλεις γράφεις!άλλωστε,εδώ ειμαστε μια παρέα! @linaa τι κάνεις κοπέλα μου??πως πάει το σποράκι??

καλα παμε κοριτσαρα μου με βασανιζει λιγακι σημερα βεβαια ειμαι καλητερα μη μακουσει κ αρχισουμε αλλα!!!αλλα χαλαλι δεν εμεινε κ πολυ σε 5 εβδομαδες μπαινω στο μηνα μου!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

καλα παμε κοριτσαρα μου με βασανιζει λιγακι σημερα βεβαια ειμαι καλητερα μη μακουσει κ αρχισουμε αλλα!!!αλλα χαλαλι δεν εμεινε κ πολυ σε 5 εβδομαδες μπαινω στο μηνα μου!!! 

Χαλαλι στο καμαρι σου χαλαλιιιιιι!!!!αντε τίποτα δεν έμεινε κοπελάρα μουυυυ!!!με εναν πόνοοοο!!σε ένα μήνα θα έχεις το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής σου!!!!με το καλοοοο!!!:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Χαλαλι στο καμαρι σου χαλαλιιιιιι!!!!αντε τίποτα δεν έμεινε κοπελάρα μουυυυ!!!με εναν πόνοοοο!!σε ένα μήνα θα έχεις το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής σου!!!!με το καλοοοο!!!:)

ευχαριστω!!!! κ ανταποδιδω οτι καλητερο !!!! 

@linaa με έναν πόνο κούκλα μου! Όλα καλά να πάνε εύχομαι!

@ZOIRITA20813για να λένε τα κορίτσια γράψε όπου θέλεις αυτό να κάνεις! Άλλωστε θα θέλαμε πολύ να μαθαίνουμε νέα σου!

@Nektarinakiμου γλυκό καλά είμαι! Περιμένω την άλλη βδομάδα να αδιαθετησω. Οφείλω να ομολογήσω ότι το βυζί με έχει πεθάνει, δεν γινόταν να ήταν έτσι μετά τη σπερματέγχυση?! Θα ήμουν πιο αισιόδοξη τότε! Τέλος πάντων, υπολογίζω μέσα στις επόμενες μέρες να πάμε για τις εξετάσεις του καλού μου. (είχε γενέθλια προχτές και τον άφησα λίγο χαλαρό!) Εσύ κοριτσάκι μου τι κάνεις? 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Geo1981 είπε:

@linaa με έναν πόνο κούκλα μου! Όλα καλά να πάνε εύχομαι!

@ZOIRITA20813για να λένε τα κορίτσια γράψε όπου θέλεις αυτό να κάνεις! Άλλωστε θα θέλαμε πολύ να μαθαίνουμε νέα σου!

@Nektarinakiμου γλυκό καλά είμαι! Περιμένω την άλλη βδομάδα να αδιαθετησω. Οφείλω να ομολογήσω ότι το βυζί με έχει πεθάνει, δεν γινόταν να ήταν έτσι μετά τη σπερματέγχυση?! Θα ήμουν πιο αισιόδοξη τότε! Τέλος πάντων, υπολογίζω μέσα στις επόμενες μέρες να πάμε για τις εξετάσεις του καλού μου. (είχε γενέθλια προχτές και τον άφησα λίγο χαλαρό!) Εσύ κοριτσάκι μου τι κάνεις? 

Ασε αυτή τη φορά το βυζιιι και μένα με πέθανε!!!ακόμα και σήμερα που μου ήρθε η περιόδος δεν ξεπρίστηκε ακόμη!!!άντε με το καλό οι εξετάσεις του καλού σου κορίτσι μουυ..να τον χαίρεσαι,πολύχρονός και σου εύχομαι ολόψυχα,να του κάνεις το καλύτερο δώρο φέτος!!ένα νινάκι κοπέλα μου..εγώ τώρα περιμένω να έρθει η παρασκευη που θα είμαι 3η ημέρα περιόδου,να κάνω πάλι ορμονικές..και περιμένουμε επίσης και τις εξετάσεις τις εξειδικευμένες που έκανε πριν 2 βδομ.ο άντρας μου..την κατάτμιση DNA και την FISH.άντε να δούμε...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

καλημέρα αγαπημένη ... εγώ αύριο το πρωί πάλι εξετάσεις και το απόγευμα θα παω να δω αν εχω κάνει ωάρια ,με υπέρηχο.... οι ενέσεις συνεχιζονται κανονικα και απο οτι μου ειπαν περιπου την αλλη Τρίτη εως Πέμπτη το πολύ θα γίνει η ωοληψία (αν όλα πάνε καλά) . 

αυτό που σκεφτόμουν και με προβλημάτισε ειναι ότι το topic ειναι για σπερματέγχυση κι εγώ κάνω εξωσωματική, μήπως δεν επιτρέπεται να γράφω; 

Σιγά καλε κι εγώ γράφω που προσπαθώ φυσική σύλληψη, ούτε σπερματέγχυση ούτε εξωσωματική, απλα κάποια κορίτσια τα ήξερα από αλλά θέματα κι έτσι όταν μπήκαν εδώ ήθελα να μαθαίνω νέα τους και επίσης γράφω κι εγώ τα δικά μου για εξετάσεις κλπ.

Εγω τελειώνω σιγά σιγά από γόνιμες, ότι έγινε έγινε.... Ε και όπου να ναι ξεκινάει η αγωνία τώρα ως 11/7! @Nektarinaki μην πέφτεις κάνε τις εξετάσεις σου να είναι καλές να ξέρεις που βαδίζεις τώρα που αδιαθετησες. Θα γίνει κορίτσια, με αισιοδοξία!

7 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσιααα τι κάνετε?? @BettySt νομίζω πως χθες η σήμερα ήτανε να κάνεις τις ορμονικές..σωστά??καλή επιτυχία αγαπημένη μου!εύχομαι να είναι καλές!και με μια καλή ΑΜΗ..και μένα σήμερα μου ήρθε περίοδος..και γω την Παρασκευή θα πάω πάλι να κάνω fsh,prl,e2,lh και καποιες ακομη..καλή μας επιτυχία! @Elma86 κοπέλα μου τι κάνεις??ξέρω,μπορεί και να μή το δείς,αλλά δεν πειράζει..ελπίζω να είσαι καλύτερα και όταν εσύ νιώσεις έτοιμη να ξανα μπείς στον αγώνα..τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?? @kido@Tatiana30 @ZOIRITA20813 @Geo1981              @happy!

Εγώ κορίτσια  τα ίδια...περιμένω γύρω στις 5 του μηνός περίοδο...Μέχρι τότε ελπίζω στον Θεό  για ένα θαύμα...παίρνω μια τσάντα φάρμακα  Κ βιταμίνες  τα ίδια κ ο άνδρας  μου... @Elma86 ελπίζω κορίτσι  μου να είσαι καλύτερα.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια δεν έχω άλλα likes για σήμερα!!μακάρι κοπέλα μου να γίνει το θαύμα σας και να μην σου έρθει στις 5 η περίοδος!!!και γω και ο άντρας μου έτσι είμαστε με τις βιταμίνες,αστο!!!υπομονή!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

9 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ασε αυτή τη φορά το βυζιιι και μένα με πέθανε!!!ακόμα και σήμερα που μου ήρθε η περιόδος δεν ξεπρίστηκε ακόμη!!!άντε με το καλό οι εξετάσεις του καλού σου κορίτσι μουυ..να τον χαίρεσαι,πολύχρονός και σου εύχομαι ολόψυχα,να του κάνεις το καλύτερο δώρο φέτος!!ένα νινάκι κοπέλα μου..εγώ τώρα περιμένω να έρθει η παρασκευη που θα είμαι 3η ημέρα περιόδου,να κάνω πάλι ορμονικές..και περιμένουμε επίσης και τις εξετάσεις τις εξειδικευμένες που έκανε πριν 2 βδομ.ο άντρας μου..την κατάτμιση DNA και την FISH.άντε να δούμε...

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές! Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!

Το βυζί αλήθεια δεν το αντέχω άλλο... Πώς θα την παλέψω άλλες 7 μέρεεεεες?!!! 

Καλά αποτελέσματα για τις εξετάσεις! Εύχομαι να είναι τέλειες οι εξετάσεις και όλα να πάνε κατ' ευχήν γενικά και για όλες μας! :grin:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια..Ήθελα λίγο να απέχω γιατί όπως καταλαβαίνετε πονάει ακόμα..Χθες πήγα στην γιατρό και καταλήξαμε ότι  ίσως φταίνε τα ωάρια για όλο αυτό με βάση τα πόσα ήταν ώριμα και κάτι για φάσεις που δεν κατάλαβα ακριβώς. Τελικά είναι γεγονός ότι η ποσότητα δεν σημαίνει και ποιότητα. Βέβαια είπε ότι μπορεί να ήταν ένας κακός κύκλος και αυτό δεν μπορεί να το ξέρει αν δεν κάνουμε και άλλη διέγερση. Αν έχουν την ίδια διαδρομή και κατάληξη τότε είναι σίγουρο ότι φταίνε τα αυγά. Να πω την αλήθεια στεναχωρέθηκα αλλά νιώθω και μια ανακούφιση γιατί έχω μια αιτία. Τώρα το θέμα είναι αν θα κάνουμε μια εμβρυομεταφορα ακόμα με αυτά που έχουμε στην κατάψυξη, τα οποία δεν είναι άριστα αλλά δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να δώσουν εγκυμοσύνη,  ή αν θα ξεκινήσουμε, του χρόνου βεβαια όχι τώρα στα κοντά,  και αν δεν γίνε ξανά να πάμε σε δανεικά. 

CpFNp3.png

On 27/6/2018 at 10:32 ΠΜ, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσιααα τι κάνετε?? @BettySt νομίζω πως χθες η σήμερα ήτανε να κάνεις τις ορμονικές..σωστά??καλή επιτυχία αγαπημένη μου!εύχομαι να είναι καλές!και με μια καλή ΑΜΗ..και μένα σήμερα μου ήρθε περίοδος..και γω την Παρασκευή θα πάω πάλι να κάνω fsh,prl,e2,lh και καποιες ακομη..καλή μας επιτυχία! @Elma86 κοπέλα μου τι κάνεις??ξέρω,μπορεί και να μή το δείς,αλλά δεν πειράζει..ελπίζω να είσαι καλύτερα και όταν εσύ νιώσεις έτοιμη να ξανα μπείς στον αγώνα..τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?? @kido@Tatiana30 @ZOIRITA20813 @Geo1981              @happy!

Καλημέρα φιλεναδιτσααα! Καλά θυμάσαι, χθες τις έκανα και αύριο θα έχω τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία και σε σένα αύριο! 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια,  τι κάνετε;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..Ήθελα λίγο να απέχω γιατί όπως καταλαβαίνετε πονάει ακόμα..Χθες πήγα στην γιατρό και καταλήξαμε ότι  ίσως φταίνε τα ωάρια για όλο αυτό με βάση τα πόσα ήταν ώριμα και κάτι για φάσεις που δεν κατάλαβα ακριβώς. Τελικά είναι γεγονός ότι η ποσότητα δεν σημαίνει και ποιότητα. Βέβαια είπε ότι μπορεί να ήταν ένας κακός κύκλος και αυτό δεν μπορεί να το ξέρει αν δεν κάνουμε και άλλη διέγερση. Αν έχουν την ίδια διαδρομή και κατάληξη τότε είναι σίγουρο ότι φταίνε τα αυγά. Να πω την αλήθεια στεναχωρέθηκα αλλά νιώθω και μια ανακούφιση γιατί έχω μια αιτία. Τώρα το θέμα είναι αν θα κάνουμε μια εμβρυομεταφορα ακόμα με αυτά που έχουμε στην κατάψυξη, τα οποία δεν είναι άριστα αλλά δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να δώσουν εγκυμοσύνη,  ή αν θα ξεκινήσουμε, του χρόνου βεβαια όχι τώρα στα κοντά,  και αν δεν γίνε ξανά να πάμε σε δανεικά. 

Καλημέρα κοριτσάκι μουυ..κοίταξε,όποια και να είναι η απόφαση σου,ευχομαι μόνο καλό να φέρει..όντως μπορεί να ήτανε κακός κύκλος,τυχαίνει καμια φορα..τωρά σχετικά με την εμβρυομεταφορά με τα αυγουλάκια που δεν είναι άριστα,δεν μπορείς όντως να ξέρεις με σιγουριά αν καταλήξουν σε εγκυμοσύνη, γιατί έχουμε δει άπειρα παραδείγματα με άριστα εμβρυα τα οποία δεν πιάσανε και παραδείγματα με κακής ποιότητας έμβρυα που πιάσανε..οπότε αυτο είναι τώρα στα πλαίσια των αντοχών σου καθαρά..αν πιστεύεις οτι αντέχεις να ρισκάρεις και ό,τι γίνει το κάνεις..αλλιώς άφησε λίγο διάστημα να συνέλθεις και βλέπεις που θα καταλήξεις τελικά....όσο αντέχεις το παλεύεις με τα δικά σου...και αν χρειαστούνε τελικά δενεικα αυτο θα το σκεφτείς και θα προχωρήσεις ανάλογως...εμένα αποψη μου σε αυτό με τα δανεικα ειναι οτι δεν έχει σημασία αν ειναι δικο μας Dna η όχι..σημασια έχει η γυναίκα που το γεννάει και το μεγαλώνει..:)

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

22 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

καλημέρα αγαπημένη ... εγώ αύριο το πρωί πάλι εξετάσεις και το απόγευμα θα παω να δω αν εχω κάνει ωάρια ,με υπέρηχο.... οι ενέσεις συνεχιζονται κανονικα και απο οτι μου ειπαν περιπου την αλλη Τρίτη εως Πέμπτη το πολύ θα γίνει η ωοληψία (αν όλα πάνε καλά) . 

αυτό που σκεφτόμουν και με προβλημάτισε ειναι ότι το topic ειναι για σπερματέγχυση κι εγώ κάνω εξωσωματική, μήπως δεν επιτρέπεται να γράφω; 

Καλημέρα! Καλά έτσι ξεκινήσαμε σχεδόν όλες,  δλδ με σπερματεγχυση, αλα τώρα οι πιό πολλές πάμε για εξωσωματικη. Οπότε εννοείται και δεν πειράζει που γράφεις εδώ. Σημασία δεν έχει το τίτλο, αλλα το ότι έχουμε μαζευτεί μια ωραία παρέα και μας αρέσει να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας , τις ανησυχείς μας και ότι άλλο μας απασχολεί. 

Ελπίζω πολύ σύντομα να αλλάξουμε το τίτλο με κάποιο πιο χαρούμενο. 

Καλή επιτυχία να έχεις! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα φιλεναδιτσααα! Καλά θυμάσαι, χθες τις έκανα και αύριο θα έχω τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία και σε σένα αύριο! 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια,  τι κάνετε;

Καλημέρα αγαπημενηηη!!ευτυχώς που έγραψες γιατί ήμουνα έτοιμη να σε ψάξωωωω!!!άντε καλή επιτυχία κορίτσι μου!θα περιμένουμε αυριο να μας ενημερώσεις..ναι και γω θα πάω αυριο να κάνω..αντε να δούμε...και τη Δευτερα θα πάμε στο κέντρο να δούμε για του αντρούλη μου την κατατμιση και την fish που εκανε!βγήκανε!!!άντε να δούμε και απο εκεί!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...