Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Κάθε μέρα ακούω και μία καινούρια περίπτωση εγκυμοσύνης και οι περισσότερες είναι τρελές περιπτώσεις! 

Εννοείται θα τα καταφέρουμε! Όλα στο χέρι μας είναι! Καλή Κυριακή σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

καλησπερα κοριτσιααα!!τι  κανετε?μπετακι δεν πειεραζειιι!και γω την περιμενω την κυρια την τεταρτη να μου ερθει!!θα τα καταφερουμε,που θα παειιιι!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσια μου εγω σημερα ξεκινησα gonal και ολο το σκ εκανα εξετασεις....καλη μας επιτυχια!! Τι στο καλο; μανουλες θελουμε να γινουμε... θα μας κατσει, που θα παει; 

• Μου αρέσει 3

ghbcp2.png

πρίν από 37 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Κοριτσια μου εγω σημερα ξεκινησα gonal και ολο το σκ εκανα εξετασεις....καλη μας επιτυχια!! Τι στο καλο; μανουλες θελουμε να γινουμε... θα μας κατσει, που θα παει; 

Μπράβο κορίτσι! Καλή αρχή! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

Καλή αρχη κοριτσι μου!που θα παει θα γινει!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

22 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Καλημέρα! Κάθε μέρα ακούω και μία καινούρια περίπτωση εγκυμοσύνης και οι περισσότερες είναι τρελές περιπτώσεις! 

Εννοείται θα τα καταφέρουμε! Όλα στο χέρι μας είναι! Καλή Κυριακή σε όλες! 

εντάξει όντως αυτό ειναι και το πιο δύσκολο για εμάς... 6 γνωστές μου μέσα σε διάστημα 3-4 μηνών ,μου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί... και η μια δε ήταν και πολύ περήφανη γιατί λέει δεν το προσπάθησε καθόλου, με την δεύτερη έπιασε...άσε μας μαντάμ στον πόνο μας ...πφφφφφφ 

@Elma86 πως είσαι; 

καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!! 

υγ εγώ σήμερα κάνω την δεύτερη ενεσούλα και αύριο πάλι εξετάσεις κτλ κτλ !! θα σας ενημερώνω... 

• Χαχα 2

ghbcp2.png

On 25/6/2018 at 10:25 ΠΜ, ZOIRITA20813 είπε:

εντάξει όντως αυτό ειναι και το πιο δύσκολο για εμάς... 6 γνωστές μου μέσα σε διάστημα 3-4 μηνών ,μου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί... και η μια δε ήταν και πολύ περήφανη γιατί λέει δεν το προσπάθησε καθόλου, με την δεύτερη έπιασε...άσε μας μαντάμ στον πόνο μας ...πφφφφφφ 

@Elma86 πως είσαι; 

καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!! 

υγ εγώ σήμερα κάνω την δεύτερη ενεσούλα και αύριο πάλι εξετάσεις κτλ κτλ !! θα σας ενημερώνω... 

@ZOIRITA20813 κούκλα μου όταν λέω τρελές περιπτώσεις, εννοώ περιπτώσεις που πάλευαν χρόνια με εξωσωματικές και εξετάσεις κλπ και τελικά όταν πήρε απόφαση το ζευγάρι ότι δεν θα κάνει παιδιά, τσουπ να το το μπεμπάκι! Και πολλές άλλες σε ηλικίες που δεν ενδείκνυνται για πολλούς, άνω των 45 δλδ! Φυσικά υπάρχουν και αυτές που ανέφερες, εννοείται κι εμένα μου τη δίνουν αλλά μένω στις δύσκολες μόνο και λέω άρα μπορούμε κι εμείς! Όλα θέλουν το χρόνο τους απ'οτι κατάλαβα, για εμάς είναι παραπάνω... Τι να κάνουμε?!! 

Απλά δεν το βάζουμε κάτω με τίποταααα! 

Επίσης να ρωτήσω τι είναι ακριβώς οι ενέσεις που ξεκίνησες?! Δεν έχω ιδέα!!! 8)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , Geo1981 είπε:

@ZOIRITA20813 κούκλα μου όταν λέω τρελές περιπτώσεις, εννοώ περιπτώσεις που πάλευαν χρόνια με εξωσωματικές και εξετάσεις κλπ και τελικά όταν πήρε απόφαση το ζευγάρι ότι δεν θα κάνει παιδιά, τσουπ να το το μπεμπάκι! Και πολλές άλλες σε ηλικίες που δεν ενδείκνυνται για πολλούς, άνω των 45 δλδ! Φυσικά υπάρχουν και αυτές που ανέφερες, εννοείται κι εμένα μου τη δίνουν αλλά μένω στις δύσκολες μόνο και λέω άρα μπορούμε κι εμείς! Όλα θέλουν το χρόνο τους απ'οτι κατάλαβα, για εμάς είναι παραπάνω... Τι να κάνουμε?!! 

Απλά δεν το βάζουμε κάτω με τίποταααα! 

Επίσης να ρωτήσω τι είναι ακριβώς οι ενέσεις που ξεκίνησες?! Δεν έχω ιδέα!!! 8)

@Geo1981 αγαπημένη κάνω ενέσεις gonal γιατί ξεκίνησα εξωσωματική... σήμερα έκανα ξανά ορμονικό έλεγχο και πάμε καλά. την Πέμπτη το πρωί θα ξανακάνω έλεγχο και το απόγευμα θα πάω να με δει ο γιατρός υπερηχογραφικά για να δούμε πόσα ωάρια βλέπει κτλ κτλ...μακάρι να πάνε καλά, αν ναι την άλλη εβδομάδα θα κάνω ωοληψία ...

• Μου αρέσει 2

ghbcp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

@Geo1981 αγαπημένη κάνω ενέσεις gonal γιατί ξεκίνησα εξωσωματική... σήμερα έκανα ξανά ορμονικό έλεγχο και πάμε καλά. την Πέμπτη το πρωί θα ξανακάνω έλεγχο και το απόγευμα θα πάω να με δει ο γιατρός υπερηχογραφικά για να δούμε πόσα ωάρια βλέπει κτλ κτλ...μακάρι να πάνε καλά, αν ναι την άλλη εβδομάδα θα κάνω ωοληψία ...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!πάμε δυναταααα!!!όσο μπορείς να είσαι χαλαρή..και να έχεις καλή ψυχολογία..θα περιμένουμε νεάκια σου:)

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ZOIRITA20813 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Θα συμφωνήσω με το @Nektarinaki και θα σου πω να είσαι όσο μπορείς πιο χαμογελαστή! Πίστεψέ το και θα γίνει! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσιααα τι κάνετε?? @BettySt νομίζω πως χθες η σήμερα ήτανε να κάνεις τις ορμονικές..σωστά??καλή επιτυχία αγαπημένη μου!εύχομαι να είναι καλές!και με μια καλή ΑΜΗ..και μένα σήμερα μου ήρθε περίοδος..και γω την Παρασκευή θα πάω πάλι να κάνω fsh,prl,e2,lh και καποιες ακομη..καλή μας επιτυχία! @Elma86 κοπέλα μου τι κάνεις??ξέρω,μπορεί και να μή το δείς,αλλά δεν πειράζει..ελπίζω να είσαι καλύτερα και όταν εσύ νιώσεις έτοιμη να ξανα μπείς στον αγώνα..τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?? @kido@Tatiana30 @ZOIRITA20813 @Geo1981              @happy!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

καλημέρα αγαπημένη ... εγώ αύριο το πρωί πάλι εξετάσεις και το απόγευμα θα παω να δω αν εχω κάνει ωάρια ,με υπέρηχο.... οι ενέσεις συνεχιζονται κανονικα και απο οτι μου ειπαν περιπου την αλλη Τρίτη εως Πέμπτη το πολύ θα γίνει η ωοληψία (αν όλα πάνε καλά) . 

αυτό που σκεφτόμουν και με προβλημάτισε ειναι ότι το topic ειναι για σπερματέγχυση κι εγώ κάνω εξωσωματική, μήπως δεν επιτρέπεται να γράφω; 

ghbcp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

καλημέρα αγαπημένη ... εγώ αύριο το πρωί πάλι εξετάσεις και το απόγευμα θα παω να δω αν εχω κάνει ωάρια ,με υπέρηχο.... οι ενέσεις συνεχιζονται κανονικα και απο οτι μου ειπαν περιπου την αλλη Τρίτη εως Πέμπτη το πολύ θα γίνει η ωοληψία (αν όλα πάνε καλά) . 

αυτό που σκεφτόμουν και με προβλημάτισε ειναι ότι το topic ειναι για σπερματέγχυση κι εγώ κάνω εξωσωματική, μήπως δεν επιτρέπεται να γράφω; 

ωραιος προβληματισμος να γραφεις οπου θες κοριτσι ολα επιτρεπονται!!! να πανε ολα καλα κ να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα σε ολα τα topic του φορουμ!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά κοπέλα μου!η θετική μας σκέψη μαζι σουυυ!!όχι καλε,όπου θέλεις γράφεις!άλλωστε,εδώ ειμαστε μια παρέα! @linaa τι κάνεις κοπέλα μου??πως πάει το σποράκι??

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...