Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

κορίτσια καλημέρα! χάθηκα λίγο γιατί μας ήρθαν τα πράγματα λίγο ανάποδα και ήθελα να αποξενωθώ απο τα πάντα! Καμία σπερματέγχυση δεν πέτυχε (μάλιστα σήμερα μου ήρθε η περίοδος ). Με κάποιες έχω ξαναμιλήσει ,με κάποιες άλλες όχι! πάντως παρηγορούμε που σας διαβάζω και παίρνω κουράγιο! Ειμαι ήδη 38 με πολλά κιλά παραπάνω (έχω χάσει 16 κιλά αλλά θέλω τουλάχιστον αλλα 20 ) ...Ξεκινάω εξωσωματική αυτόν τον μήνα ,μια και ήμουν σίγουρη για την αποτυχία της σπερματέγχυσης, και βλέπουμε.Το δικό μου πρόβλημα ειναι ότι δεν κάνω ωάρια ... ο γιατρός είπε αν δώσω ωάρια με τα φάρμακα ,τότε θεωρούμαστε εύκολη περίπτωση...είδωμεν ... 

Εσείς τα νέα σας; @Elma86 αύριο έχεις χοριακή; έχεις κανένα σύμπτωμα; @BettySt εσένα σου ήρθε η περίοδος; @Nektarinaki Πως είσαι;

Και γενικά όλα τα κορίτσια ,μας εύχομαι καλή επιτυχία να έχουμε. 

Καλησπέρα κοπέλα μουυυ!!μην πτοεισαι κοριτσι μου,ολα θα πανε καλα...με την εξωσωματικη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες..να εχεις αισιοδοξια και καλη ψυχολογια..να ξερεις η  ψυχολογια ειναι το παν..καλη διατροφη,γυμναστικουλα και ολα θα πανε καλα..και μας μας ηρθανε αρκετα αναποδα τα πραγματα..απο που να πιαςω και που να τελειωσω..αν γυρισεις πισω στις σελιδες,θα δεις..αλλα δεν πτοουμαι...θα γινω μανα!!!!τελος!και μεις την τεταρτη θα καταθεσουμε τα χαρτια στο ικα για την επιτροπη και ξεκιναμε και μεις εξωσωματικη...ευχομαι να μας πανε ολα καλα σε ολες μας!!ο θεος μαζι μας!!!

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

κορίτσια καλημέρα! χάθηκα λίγο γιατί μας ήρθαν τα πράγματα λίγο ανάποδα και ήθελα να αποξενωθώ απο τα πάντα! Καμία σπερματέγχυση δεν πέτυχε (μάλιστα σήμερα μου ήρθε η περίοδος ). Με κάποιες έχω ξαναμιλήσει ,με κάποιες άλλες όχι! πάντως παρηγορούμε που σας διαβάζω και παίρνω κουράγιο! Ειμαι ήδη 38 με πολλά κιλά παραπάνω (έχω χάσει 16 κιλά αλλά θέλω τουλάχιστον αλλα 20 ) ...Ξεκινάω εξωσωματική αυτόν τον μήνα ,μια και ήμουν σίγουρη για την αποτυχία της σπερματέγχυσης, και βλέπουμε.Το δικό μου πρόβλημα ειναι ότι δεν κάνω ωάρια ... ο γιατρός είπε αν δώσω ωάρια με τα φάρμακα ,τότε θεωρούμαστε εύκολη περίπτωση...είδωμεν ... 

Εσείς τα νέα σας; @Elma86 αύριο έχεις χοριακή; έχεις κανένα σύμπτωμα; @BettySt εσένα σου ήρθε η περίοδος; @Nektarinaki Πως είσαι;

Αύριο η μεγάλη μέρα! Συμπτώματα δεν θα έλεγα ότι έχω. Πονοκέφαλο μόνο για 2-3 μέρες συνεχόμενα καμία κράμα, έναν πόνο λίγο κατά από τον αφαλό από χθες και τις τελευταίες 3 μέρες δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια στη δουλειά. Αλλά δεν τους δίνω και πολύ βάση. Θέλω να πιστεύω ότι αν είμαι πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουν μετά. Ψυχολογικά πάλι άλλοτε με πολλή ελπίδα και άλλοτε μες στη στεναχώρια που δεν έχω πχ ένα πρησμένο και πονεμένο στήθος ή κάτι άλλο που να με έκανε να πιστεύω ότι πετυχαμε

CpFNp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Elma86 είπε:

Αύριο η μεγάλη μέρα! Συμπτώματα δεν θα έλεγα ότι έχω. Πονοκέφαλο μόνο για 2-3 μέρες συνεχόμενα καμία κράμα, έναν πόνο λίγο κατά από τον αφαλό από χθες και τις τελευταίες 3 μέρες δεν μπορώ να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια στη δουλειά. Αλλά δεν τους δίνω και πολύ βάση. Θέλω να πιστεύω ότι αν είμαι πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουν μετά. Ψυχολογικά πάλι άλλοτε με πολλή ελπίδα και άλλοτε μες στη στεναχώρια που δεν έχω πχ ένα πρησμένο και πονεμένο στήθος ή κάτι άλλο που να με έκανε να πιστεύω ότι πετυχαμε

Ελμακι εχε πιστη κοριτσι μου!το στηθος δεν λεει κατι..υπαρχουνε χιλιαδες κοπελες που δεν ειχανε πρισμενο στηθος και ομως ητανε εγκυες!κοντινο παραδειγμα ξαδερφη μου.να φαναστεις το στηθος της πριστηκε και πονεσε μετα τον τριτο!οποτε περιμενουμε αυριο τη μεγαλη μερα,με μια μεγαλη χοριακη!καλη επιτυχια!μη μασας!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

@Elma86 με το καλό κορίτσι μου! Όλη η θετική μας ενέργεια μαζί σου για ένα θετικότατο αποτέλεσμα! Αντε να παίρνουμε σειρά μία μία!

Εμείς από Σεπτέμβρη θα δούμε τι θα κάνουμε! Προς το παρόν πρέπει πρώτα να πάμε για τις εξετάσεις του καλού μου! 

@ZOIRITA20813κούκλα μου υπομονή και επιμονή και όλα θα γίνουν! Όλες θα τα καταφέρουμε! Κι εγώ σε διατροφή είμαι και πως σε νιώθω να ξερες! Ο στόχος είναι ένας όμως και αξίζει κάθε θυσία μας! 

@Elma86 εμενα αισιοδοξα μου ακουγονται ολα αυτα!!!! Αναμενουμε αυριο τα καλυτερα....

@Geo1981 αααχ κι εσυ στον αγωνα ε; εχεις πολλα να χασεις;!; εγω αυριο παω για εξεταση οιστραδιολης, προγεστερονης και LH νομιζω ,κι αν ειναι καλες αυριο ξεκιναω την πρωτη ενεσουλα!!!! 

@Nektarinaki τα διαβασα τα δικα σου ναι, αν και θα συμφωνησω, δε νομιζω οτι μπορει να ειναι κατι αυτο που σου βρηκε ο γιατρος στην σαλπιγγα. Αλλα εσυ να πραξεις με την διαισθηση σου. Αν θες να το ψαξεις ,τοτε καντο! 

Κοριτσια θα τα καταφερουμε!  

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , ZOIRITA20813 είπε:

@Elma86 εμενα αισιοδοξα μου ακουγονται ολα αυτα!!!! Αναμενουμε αυριο τα καλυτερα....

@Geo1981 αααχ κι εσυ στον αγωνα ε; εχεις πολλα να χασεις;!; εγω αυριο παω για εξεταση οιστραδιολης, προγεστερονης και LH νομιζω ,κι αν ειναι καλες αυριο ξεκιναω την πρωτη ενεσουλα!!!! 

@Nektarinaki τα διαβασα τα δικα σου ναι, αν και θα συμφωνησω, δε νομιζω οτι μπορει να ειναι κατι αυτο που σου βρηκε ο γιατρος στην σαλπιγγα. Αλλα εσυ να πραξεις με την διαισθηση σου. Αν θες να το ψαξεις ,τοτε καντο! 

Κοριτσια θα τα καταφερουμε!  

Ναι κοριτσι μου..αλλωστε θα παω και για δευτερη γνωμη...και να ητανε μονο η σαλπιγγα??το οτι εχω αμη 1.22 και ειμαι 30 χρονων μονο τι σου λεει???εκει που ειχαμε θεμα με το σπερμα,μπηκε και το κερασακι στην τουρτα..γι αυτο σου λεω δεν εισαι η μονη..αλλα δε το βαζουμε κατω!! Εκειιιι θα το παλεψουμε μεχρι οοοοσο δεν παει!:wink:

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Μπα δε νομίζω να πάνε καλά τα πράγματα... Το απόγευμα είχα λίγο ροζ αιματακι τώρα πονάω κάπως χαμηλά οπότε νομίζω ότι αύριο όχι μόνο δεν θα έχω θετική χοριακη,αλλα θα μου έρθει και περιοδος. 

CpFNp3.png

11 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Μπα δε νομίζω να πάνε καλά τα πράγματα... Το απόγευμα είχα λίγο ροζ αιματακι τώρα πονάω κάπως χαμηλά οπότε νομίζω ότι αύριο όχι μόνο δεν θα έχω θετική χοριακη,αλλα θα μου έρθει και περιοδος. 

Καλημερα κοριτσι μου!ισως να ητανε και της εμφυτευσης??πως εισαι σημερα??εχεις ακομη το αιμα??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

19 ώρες πρίν, ZOIRITA20813 είπε:

Καλημέρα! Εγώ ακόμα περιμένω. Μέχρι την Τρίτη. 

Καλή επιτυχία και σε σένα! Να είναι η τυχερή σου φορα! 

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια! Χάθηκα λίγο γιατί ξεκίνησα δουλειά και δεν προλαβαίνω να γράφω. 

@Elma86 Ελμακι μια τεράστια χόριακη σου εύχομαι σήμερα! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

@BettySt καλή αρχη κοπέλα μου με τη δουλειά!θα σε βοηθήσει και στην ψυχολογία! @Elma86 λυπάμαι πολύ κορίτσι μου..δε θα σου γράψω τιποτα παραπάνω,γιατί οτι και να σκεφτεσαι τώρα,έχεις δίκιο..

• Ευχαριστώ 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

τίποτα παλι κορίτσια 6,23 η χοριακη. Τουλάχιστον αν ήξερα τι φταιει θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω διαφορετικά

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, δεν έχω λόγια να σε παρηγορισω! Σου κάνω μια τεράστια αγκαλιά!  

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

τίποτα παλι κορίτσια 6,23 η χοριακη. Τουλάχιστον αν ήξερα τι φταιει θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω διαφορετικά

Λυπάμαι. Κουράγιο και μην τα παρατάς! Η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!

• Ευχαριστώ 1

@ZOIRITA20813 δεν έχω να χάσω πολλά ακόμα, αλλά τα τελευταία είναι τα δύσκολα... Όπως και να έχει αυτό είναι το πιο εύκολο τελικά!

@Elma86κοριτσάκι μου τι να πω... Μην το βάζεις κάτω μόνο! Εύχομαι από την καρδιά μου αυτή να ήταν η τελευταία απογοήτευση! Ψηλά το κεφάλι μάτια μου!

Όλες θα τα καταφέρουμε αργά ή γρήγορα! :wub:

@Elma86 ευχομαι γρηγορη ανασυγκρότηση.... δεν τα παρατάμε!!

@BettySt μπράβο για την δουλειά και αναμένουμε νεότερα την Τρίτη...

Κορίτσια κάθε μέρα ξυπνάω και λέω θα τα καταφέρω...που θα πάει?... 

• Μου αρέσει 3

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...