Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κι εγω που νομιζα οτι εχετε καλυτερες τιμες εκει! Κατσε να σου κανω καταλογο, αν και λιωνω απ΄τη ζεστη (34 βαθμους μεσα στο σπιτι εφτασε)!

Για τον καλο μου: Πρωι: vit C 1000mg, vit E 400IU, σεληνιο 200mcg, ψευδαργυρο 15mg. Pycnogenol 60mg και συμπλεγμα Β (Β6,Β12, φολικο οξυ). Μεσημερι μιση ωρα πριν το φαγητο: βασιλικο πολτο. Απογευμα: Q 10 200mg και καρνιντινη 1000mg. Βραδυ: λυκοπενιο 50mg (τωρα τρωει καρπουζακι οποτε δε χρειαζεται) ή charak addyzoa (3tampl). Μπορει να παιξει και κανενα Panax Ginseng, Ω 3 ή λιγο maca μεσα στον καφε, εξαρταται απο τα κεφια! Τα πιο πολλα απ΄αυτα ειναι αντιοξειδωτικα και προστατευουν το dna του σπερματος, η C βοηθαει εναντια στις συγκολησεις, το Q 10 δινει ενεργεια στα κυτταρα, η καρνιντινη βοηθαει στην κινητικοτητα και το addyzoa στην ποσοτητα. Αν σε ενδιαφερουν ψαξε στο ιντερνετ, θα σε διαφωτισει. Εμεις ειδαμε θεαματικη βελτιωση (η πρωτη εξωσωματικη ειχε γινει με μικρογονιμοποιηση και τωρα ειμαστε πανω απο τα φυσιολογικα ορια!) Επρεπε να δεις το γιατρο στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα! "Κατι του ΄δωσες εσυ", την κορόιδα, εγω!;)

Για μενα: Πρωι: φολικο οξυ ή συμπλεγμα Β, Vit E 400IU, σεληνιο 100mcg, Pycnogenol 60 mg, Vit C 500mg. Μεσημερι βασιλικο πολτο πριν το φαγητο, Pregnacare concption ή Pregnacare Plus μετα. Απογευμα Q 10 100mg. Επισης αναλογα με τα κεφια λιγη γυρη στον καφε μου και κανενα σιδηρο που και που. Την C την παιρνω απο την αρχη του κυκλου μεχρι λιγες μερες πριν την ωορηξια, εκει την σταματαω γιατι στεγνωνει την τραχηλικη βλεννη και ξεκιναω Evening Primose oil 1000mg (ελαιο νυχτολουλουδου) που κανει εξαιρετικη βλεννη (και καμια εσωτερικη πλυση με διαλυμα σοδας τις επιμαχες μερες βοηθαει στην αλκαλοποιηση της βλεννης, ασε που σκοτωνει και τυχον μυκητες!)

Τα πιο ακριβα απ΄αυτα ειναι το Q 10 και το Pycnogenol. Βοηθανε στην προστασια του dna των κυτταρων (ωαρια, σπερματοζωαρια) και αξιζει να τα παρεις απο το healthspan γιατι τα εχει στο 1/5 της τιμης! Τα υπολοιπα αγοραζονται και απο το φαρμακειο, αν και παλι ειναι πιο ακριβα.

Πρεπει να μας δεις οταν παμε διακοπες! Σαν κινητο φαρμακειο ειμαστε!:):):)

Δε χρειαζεται να γινεις υστέρω σαν κι εμενα! Διαβασε στο νετ και δες τι θα ειχε νοημα για σας! Καλες βουτιες στις βιταμινες που λεει κι η maria papa!

Α, σας ειπα; Θα παμε 5 μερες θαλασσα! Ενα ζητω! Καταφερα να βρω δωματιο που να πληρωνεται στη Χαλκιδικη (40 Ε) και απο Δευτερα βουταμε:D:D:D!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω που νομιζα οτι εχετε καλυτερες τιμες εκει! Κατσε να σου κανω καταλογο, αν και λιωνω απ΄τη ζεστη (34 βαθμους μεσα στο σπιτι εφτασε)!

Για τον καλο μου: Πρωι: vit C 1000mg, vit E 400IU, σεληνιο 200mcg, ψευδαργυρο 15mg. Pycnogenol 60mg και συμπλεγμα Β (Β6,Β12, φολικο οξυ). Μεσημερι μιση ωρα πριν το φαγητο: βασιλικο πολτο. Απογευμα: Q 10 200mg και καρνιντινη 1000mg. Βραδυ: λυκοπενιο 50mg (τωρα τρωει καρπουζακι οποτε δε χρειαζεται) ή charak addyzoa (3tampl). Μπορει να παιξει και κανενα Panax Ginseng, Ω 3 ή λιγο maca μεσα στον καφε, εξαρταται απο τα κεφια! Τα πιο πολλα απ΄αυτα ειναι αντιοξειδωτικα και προστατευουν το dna του σπερματος, η C βοηθαει εναντια στις συγκολησεις, το Q 10 δινει ενεργεια στα κυτταρα, η καρνιντινη βοηθαει στην κινητικοτητα και το addyzoa στην ποσοτητα. Αν σε ενδιαφερουν ψαξε στο ιντερνετ, θα σε διαφωτισει. Εμεις ειδαμε θεαματικη βελτιωση (η πρωτη εξωσωματικη ειχε γινει με μικρογονιμοποιηση και τωρα ειμαστε πανω απο τα φυσιολογικα ορια!) Επρεπε να δεις το γιατρο στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα! "Κατι του ΄δωσες εσυ", την κορόιδα, εγω!;)

Για μενα: Πρωι: φολικο οξυ ή συμπλεγμα Β, Vit E 400IU, σεληνιο 100mcg, Pycnogenol 60 mg, Vit C 500mg. Μεσημερι βασιλικο πολτο πριν το φαγητο, Pregnacare concption ή Pregnacare Plus μετα. Απογευμα Q 10 100mg. Επισης αναλογα με τα κεφια λιγη γυρη στον καφε μου και κανενα σιδηρο που και που. Την C την παιρνω απο την αρχη του κυκλου μεχρι λιγες μερες πριν την ωορηξια, εκει την σταματαω γιατι στεγνωνει την τραχηλικη βλεννη και ξεκιναω Evening Primose oil 1000mg (ελαιο νυχτολουλουδου) που κανει εξαιρετικη βλεννη (και καμια εσωτερικη πλυση με διαλυμα σοδας τις επιμαχες μερες βοηθαει στην αλκαλοποιηση της βλεννης, ασε που σκοτωνει και τυχον μυκητες!)

Τα πιο ακριβα απ΄αυτα ειναι το Q 10 και το Pycnogenol. Βοηθανε στην προστασια του dna των κυτταρων (ωαρια, σπερματοζωαρια) και αξιζει να τα παρεις απο το healthspan γιατι τα εχει στο 1/5 της τιμης! Τα υπολοιπα αγοραζονται και απο το φαρμακειο, αν και παλι ειναι πιο ακριβα.

Πρεπει να μας δεις οταν παμε διακοπες! Σαν κινητο φαρμακειο ειμαστε!:):):)

Δε χρειαζεται να γινεις υστέρω σαν κι εμενα! Διαβασε στο νετ και δες τι θα ειχε νοημα για σας! Καλες βουτιες στις βιταμινες που λεει κι η maria papa!

Α, σας ειπα; Θα παμε 5 μερες θαλασσα! Ενα ζητω! Καταφερα να βρω δωματιο που να πληρωνεται στη Χαλκιδικη (40 Ε) και απο Δευτερα βουταμε:D:D:D!

Γεωργία μου σε υπερ-ευχαριστώ!!!να σαι καλά!!!Θα τα ακολουθήσω και εγώ αυτούς τους 2-3 μήνες!!!

εδώ είναι αρκετά πιο ακριβά..θα τα ψάξω αύριο στο φαρμακείο να δω και πόσα είναι!!

ευχαριστώ Γεωργία μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

τέλεια για τις διακοπούλες σας!!Πολύ ωραία να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε..θα είσαι και στις γόνιμες??

εγώ περιμένω να έρθει να τελειώσει και να αρχίσω τα μπάνια...

1533345xcnw09g7xt.gif

Οι γονιμες έπονται, αρκει πρωτα να ΄ρθει η "κυρια"! Φασκομηλο λεν τα μαντζουνια ως εμμηναγωγο, παω να αγορασω λιγο και να πιω καμια κανατα! Οριστε, τωρα που την θελουμε ξεχαστηκε να ερθει!

Τις βιταμινες με το μαλακο, εμεις εχουμε και μια ηλικια!

Διαφημίσεις

Οι γονιμες έπονται, αρκει πρωτα να ΄ρθει η "κυρια"! Φασκομηλο λεν τα μαντζουνια ως εμμηναγωγο, παω να αγορασω λιγο και να πιω καμια κανατα! Οριστε, τωρα που την θελουμε ξεχαστηκε να ερθει!

Τις βιταμινες με το μαλακο, εμεις εχουμε και μια ηλικια!

άστην ηλικία..ξέχνα την!!!

ο αντρούλης μου κάτι παίρνει..εγώ μόνο σίδηρο και φολικό!!

μέχρι και φασκόμηλο να πιούμε...αχ και βαχ..

ούτε εμένα ήρθα ακόμη..και είμαι έτοιμη να σκάσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Σιδηρος και φολικο ειναι τα βασικα για σενα! Και οι pregnacare ειναι καλες. Τα αλλα ειναι κερασακια! Αν θελεις δοκιμασε και το νυχτολουλουδο πριν την ωορηξια, αλλά μεχρι 2-3 μερες μετα την ωορηξια! Μετα μπορει να προκαλεσει συσπασεις! Μην την πατησουμε σαν τον ανανα!

Εμεις φευγουμε Δευτερα και η κοιλιτσα μου ακομα κοιμαται! Αν μου λεγαν και κατακορυφο θα εκανα τωρα για να κατεβει!!

Σιδηρος και φολικο ειναι τα βασικα για σενα! Και οι pregnacare ειναι καλες. Τα αλλα ειναι κερασακια! Αν θελεις δοκιμασε και το νυχτολουλουδο πριν την ωορηξια, αλλά μεχρι 2-3 μερες μετα την ωορηξια! Μετα μπορει να προκαλεσει συσπασεις! Μην την πατησουμε σαν τον ανανα!

Εμεις φευγουμε Δευτερα και η κοιλιτσα μου ακομα κοιμαται! Αν μου λεγαν και κατακορυφο θα εκανα τωρα για να κατεβει!!

θα το δοκιμάσω σίγουρα και τη βιταμίνη C και βιταμίνη Ε.

εμένα μόλις ήρθε..ευτυχώς..ένα ζεστό μπανάκι και κατεβαίνει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Ζεστο μπανακι, ε; Εγω πινω φασκομηλο μες στον καυσωνα!! Λιωνω....

έτσι λένε οι παλιές..και όταν υποψιάζεσαι για εγκυμοσύνη δεν πρέπει να κάνεις ποδόλουτρο ούτε ζεστό μπάνιο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εδω ζουμε μεσα στη σαουνα, λες να βοηθησει;

σε μένα πάντως βοήθησε!!:)

αχ αυτή η άτιμη!!!μας κάνει και αυτή καμώματα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Αντε, κατι παει να γινει! Δευτερο φασκομηλο και βλεπουμε! Θα χτυπησω και μια παγωμενη μπυριτσα απο πανω ,γιατι ο αντρας μου αρχισε να αναρωτιεται μηπως με βαρεσε η πολλη η ζεστη....:):):)

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...