Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι μου! Διαβάζω και ξαναδιαβαζω αυτό για τη σαλπιγγα και δεν μπορώ να καταλάβω; Πώς είδε το υγρό στη σαλπιγγα. Εγώ από ότι ξέρω οι σάλπιγγες δεν φαίνονται καν στο υπέρηχο. Παράξενα μας τα λέει ο γιατρός σού. 

Εσύ μην ανησυχεί! Η πάρε δεύτερη γνώμη η ρώτα το γιατρό που θα σου κάνει τη εξωσωματική. Αλά για εμένα αυτό που σου είπε δεν στέκει καθόλου. 

Και γω αυτο σκεφτηκα ρε Μπετουλα..αλλα αλλου εχω δει οτι και ο γυναικολογος με τον υπερηχο μπορει να δει τις σαλπιγγες..οχι βεβαια σαν τη σαλπιγγογραφια,αλλα τις βλεπει..τι να πω δεν ξερω,ειλικρινα!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι μου! Διαβάζω και ξαναδιαβαζω αυτό για τη σαλπιγγα και δεν μπορώ να καταλάβω; Πώς είδε το υγρό στη σαλπιγγα. Εγώ από ότι ξέρω οι σάλπιγγες δεν φαίνονται καν στο υπέρηχο. Παράξενα μας τα λέει ο γιατρός σού. 

Εσύ μην ανησυχεί! Η πάρε δεύτερη γνώμη η ρώτα το γιατρό που θα σου κάνει τη εξωσωματική. Αλά για εμένα αυτό που σου είπε δεν στέκει καθόλου. 

Σε αυτό έχει δίκιο η Μπετούλα. Στη μήτρα βλέπει με τον υπέρηχο άρα εκεί είναι το υγρό ή άντε το πολύ γύρω από την οωθήκη. Αφού έκανες σαλπιγγογραφία κι είναι κομπλέ μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλέ μην κάνεις όλα αυτά τα σενάρια! Χαλάρωσε! Εγώ πιστεύω είναι υγρό της οωρρηξίας σου. Μου έχει τύχει να δει σε εμένα και έτσι καταλαβαίνουν από ποια πλευρά έγινε. Θυμάσαι αν πόναγες καθόλου από εκεί την 15η μέρα; 

Just now, kido είπε:

Σε αυτό έχει δίκιο η Μπετούλα. Στη μήτρα βλέπει με τον υπέρηχο άρα εκεί είναι το υγρό ή άντε το πολύ γύρω από την οωθήκη. Αφού έκανες σαλπιγγογραφία κι είναι κομπλέ μην ανησυχείς!

Η αληθεια ειναι οτι ειχα πονακια εκεινες τις μερες,αλλα γενικα στην κοιλια..δεν θυμαμαι αν ειχα συγκεκριμενα αριστερα..δεν ξερω αν μου τα λεει σωστα ο γιατρος μου η οχι!θα παω και αλλου εννοειται..επισης μου ειπε οτι η αριστερη μου ωοθηκη ειναι λιγοτερο δραστηρια απο τη δεξια...πφφφ μου εβγαλε ολη την αριστερη μου πλευρα αστα να πανε!!!χααχχ τι να πω,θα δειξει..εγω τον αλλο μηνα θα παω και αλλου για εναν υπερηχο να δω τι θα μου πουνε...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Η αληθεια ειναι οτι ειχα πονακια εκεινες τις μερες,αλλα γενικα στην κοιλια..δεν θυμαμαι αν ειχα συγκεκριμενα αριστερα..δεν ξερω αν μου τα λεει σωστα ο γιατρος μου η οχι!θα παω και αλλου εννοειται..επισης μου ειπε οτι η αριστερη μου ωοθηκη ειναι λιγοτερο δραστηρια απο τη δεξια...πφφφ μου εβγαλε ολη την αριστερη μου πλευρα αστα να πανε!!!χααχχ τι να πω,θα δειξει..εγω τον αλλο μηνα θα παω και αλλου για εναν υπερηχο να δω τι θα μου πουνε...

Μήπως σου είπε υγρό στη δουγλάσειο?Γιατί εκεί είναι φυσιολογικό μετα την ωορρηξία,ή μπορεί καμιά κύστη να εσκασε.Οπως και να έχει αυτό απορροφάται από τον οργανισμο

CpFNp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Και γω αυτο σκεφτηκα ρε Μπετουλα..αλλα αλλου εχω δει οτι και ο γυναικολογος με τον υπερηχο μπορει να δει τις σαλπιγγες..οχι βεβαια σαν τη σαλπιγγογραφια,αλλα τις βλεπει..τι να πω δεν ξερω,ειλικρινα!!!

Δεν ξέρω και εγώ. Αλά πιο λογικό μου ακούγεται αυτό που λέει η Κική. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Πήγαινε να σου φύγει η ιδέα! Το ότι είναι λιγότερο δραστήρια η μία από την άλλη δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστη όμως :-P

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Elma86 είπε:

Μήπως σου είπε υγρό στη δουγλάσειο?Γιατί εκεί είναι φυσιολογικό μετα την ωορρηξία,ή μπορεί καμιά κύστη να εσκασε.Οπως και να έχει αυτό απορροφάται από τον οργανισμο

Οχι μου ειπε υγρο στην σαλπιγγα...τωρα βρηκα αυτο κοριτσια οσο αναφορα τον υπερηχο στις σαλπιγγες και αν φαινονται :0οι σάλπιγγες δεν μπορούν να απεικονιστούν με τον υπέρηχο. Εντούτοις, σε μια παθολογική κατάσταση, όπως για παράδειγμα συλλογή υγρού σε περίπτωση φλεγμονής, οι σάλπιγγες είναι εύκολα προσδιορίσιμες, ενώ τα υπερηχογραφικά ευρήματα στον σαλπιγγικό αυλό αλλάζουν την δομή και το σχήμα του θέτοντας εύκολα την διάγνωση της υδρο-σάλπιγγας. Αλλά και η έξω-μήτρια εγκυμοσύνη στην κλασική της μορφή εμφανίζεται σαν ένα ασπριδερό δαχτυλίδι με μαύρο εσωτερικό σε μια από τις δύο σάλπιγγες.

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Πήγαινε να σου φύγει η ιδέα! Το ότι είναι λιγότερο δραστήρια η μία από την άλλη δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστη όμως :-P

Καλα εννοειται αυτο:tongue:απλως ειναι λιιιγο πιο τεμπελα!!!χααχ

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Οχι μου ειπε υγρο στην σαλπιγγα...τωρα βρηκα αυτο κοριτσια οσο αναφορα τον υπερηχο στις σαλπιγγες και αν φαινονται :0οι σάλπιγγες δεν μπορούν να απεικονιστούν με τον υπέρηχο. Εντούτοις, σε μια παθολογική κατάσταση, όπως για παράδειγμα συλλογή υγρού σε περίπτωση φλεγμονής, οι σάλπιγγες είναι εύκολα προσδιορίσιμες, ενώ τα υπερηχογραφικά ευρήματα στον σαλπιγγικό αυλό αλλάζουν την δομή και το σχήμα του θέτοντας εύκολα την διάγνωση της υδρο-σάλπιγγας. Αλλά και η έξω-μήτρια εγκυμοσύνη στην κλασική της μορφή εμφανίζεται σαν ένα ασπριδερό δαχτυλίδι με μαύρο εσωτερικό σε μια από τις δύο σάλπιγγες.

πρίν από 6 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Φαντάζομαι αν ήταν κάτι ύποπτο ή σοβαρό σαν αυτό που βρήκες στο ίντερνετ δεν θα σου έλεγε άστο ο γιατρός αλλά θα το διερευνούσε παραπάνω. Πάρτον ένα τηλέφωνο στην τελική και πες του ότι ανησύχησες να σου εξηγήσει πιο αναλυτικά!

• Μου αρέσει 1

Ναι μαλλον θα τον παρω..η θα το αφησω γιατι οπως ειπες και συ,δε θα το αφηνε ετσι αν ητανε κατι σοβαρο..θα δω και πως θα παει γενικα αυτες τις μερες..γιατι αν ειναι κατι,λογικα θα εχω καποια ενοχληση..εγω ειμαι μια χαρα..θα δειξει..

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Just now, linaa είπε:

Just now, linaa είπε:

ααα σορρυ @Nektarinaki κατι πατησα καταλαθος! πως να επαθες υδροσαλπιγγα μωρε δεν νομιζω... μπορεις να πας κ σε ενα μαιευτηριο εχουν πολυ καλα μηχανηματα για υπερηχους τα βλεπουν πιο καθαρα. 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

ααα σορρυ @Nektarinaki κατι πατησα καταλαθος! πως να επαθες υδροσαλπιγγα μωρε δεν νομιζω... μπορεις να πας κ σε ενα μαιευτηριο εχουν πολυ καλα μηχανηματα για υπερηχους τα βλεπουν πιο καθαρα. 

Αχ βρε @linaa μου με την τυχη που εχω εγωωω ολα ειναι πιθανα!!!!ναι θα παω σιγουρα για δευτερη γνωμη..με αυτα δεν παιζουμε..θα δω,ισως παω και σε μαιευτηριο..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

On 20/6/2018 at 4:38 ΜΜ, happy! είπε:

Κοριτσαι ολο μου βγαζει οτι κατι παει στραβα με το καφε και με πεταει εξω ξερετε τι συμβαινει?

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. 

Μάλλον κουτή ερώτηση :όταν λες καφέ? Εννοείς αυτό εδώ που μιλάμε ή κάτι παρόμοιο? :confused:

κορίτσια καλημέρα! χάθηκα λίγο γιατί μας ήρθαν τα πράγματα λίγο ανάποδα και ήθελα να αποξενωθώ απο τα πάντα! Καμία σπερματέγχυση δεν πέτυχε (μάλιστα σήμερα μου ήρθε η περίοδος ). Με κάποιες έχω ξαναμιλήσει ,με κάποιες άλλες όχι! πάντως παρηγορούμε που σας διαβάζω και παίρνω κουράγιο! Ειμαι ήδη 38 με πολλά κιλά παραπάνω (έχω χάσει 16 κιλά αλλά θέλω τουλάχιστον αλλα 20 ) ...Ξεκινάω εξωσωματική αυτόν τον μήνα ,μια και ήμουν σίγουρη για την αποτυχία της σπερματέγχυσης, και βλέπουμε.Το δικό μου πρόβλημα ειναι ότι δεν κάνω ωάρια ... ο γιατρός είπε αν δώσω ωάρια με τα φάρμακα ,τότε θεωρούμαστε εύκολη περίπτωση...είδωμεν ... 

Εσείς τα νέα σας; @Elma86 αύριο έχεις χοριακή; έχεις κανένα σύμπτωμα; @BettySt εσένα σου ήρθε η περίοδος; @Nektarinaki Πως είσαι;

Και γενικά όλα τα κορίτσια ,μας εύχομαι καλή επιτυχία να έχουμε. 

• Μου αρέσει 1

ghbcp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...