Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Geo1981 είπε:

Αχ βρε κορίτσια μου, όταν τον βλέπω αμίλητο και στεναχωρημένο δεν μπορώ! Ξέρω ότι σκέφτεται ότι εκείνος φταίει (ενώ δεν είναι έτσι) το παίρνει κατάκαρδα! Προσπαθώ να του ανεβάζω το ηθικό γιατί δεν γίνεται αλλιώς! Αφήστε που είναι το χειρότερό του οι γιατροί, οι εξετάσεις και πιο πολύ η διαδικασία για το σπερμοδιάγραμμα... 

Γι αυτό είπα μήπως να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική! Πέρασαν 4 χρόνια... Κι εγώ κουράστηκα... 

Ξερω πως ειναι κοριτσι μου...γιατι και σε μας το σπερμα ειναι το προβλημα...και μενα στις αρχες ετσι ητανε ο δικος μου...αλλα τωρα τελευταια ειναι πολυ καλυτερα..οσο για την εξωματικη,εσεις ξερετε καλυτερα τις αντοχες σας..αν πιστευεις οτι δεν αντεχεις αλλο,τοτε ξεκινα τις διαδικασιες...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το δούμε γιατί χρειάζεται και χρήμα το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει... Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε να μαζέψουμε πρώτα κάποιο ποσό και έχει ο Θεός! 

Τουλάχιστον προχωρήστε εσείς κούκλες να μου δίνετε κι εμένα δύναμη! Με κάθε σας επιτυχία αναθαρρω να ξέρετε! :wub:

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Θα το δούμε γιατί χρειάζεται και χρήμα το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει... Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε να μαζέψουμε πρώτα κάποιο ποσό και έχει ο Θεός! 

Τουλάχιστον προχωρήστε εσείς κούκλες να μου δίνετε κι εμένα δύναμη! Με κάθε σας επιτυχία αναθαρρω να ξέρετε! :wub:

Να τον εμψυχώνεις τον αντρούλη σου, γιατί είναι και θέμα γοήτρου ο ανδρισμός τους, πως να το κάνουμε. Πες του ότι είναι μια μικρή θυσία η ταλαιπωρία με τις εξετάσεις μπροστά στο θαύμα της ζωής! Όλες αυτά περνάμε με τα αγόρια μας, αλλά το παν ειναι να μένουμε ενωμένοι σαν ζευγάρι σε αυτόν τον αγώνα κορίτσια!! Πιστεύω αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούμε!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, kido είπε:

Να τον εμψυχώνεις τον αντρούλη σου, γιατί είναι και θέμα γοήτρου ο ανδρισμός τους, πως να το κάνουμε. Πες του ότι είναι μια μικρή θυσία η ταλαιπωρία με τις εξετάσεις μπροστά στο θαύμα της ζωής! Όλες αυτά περνάμε με τα αγόρια μας, αλλά το παν ειναι να μένουμε ενωμένοι σαν ζευγάρι σε αυτόν τον αγώνα κορίτσια!! Πιστεύω αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούμε!!!

Όλες για αυτό παλεύουμε μάτια μου! Και είμαι σίγουρη πως με κάθε τρόπο θα τα καταφέρουμε! Μπορεί τα αγοράκια μας να είναι λίγο γκρινιάρικα, αλλά σαν γίνει το θαύμα θα γίνουν αλοιφές και θα τα ξεχάσουν όλα! Υπομονή μόνο! 

Πιστεύω στη θέλησή μας! :x

• Μου αρέσει 2

21 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Αχ βρε κορίτσια μου, όταν τον βλέπω αμίλητο και στεναχωρημένο δεν μπορώ! Ξέρω ότι σκέφτεται ότι εκείνος φταίει (ενώ δεν είναι έτσι) το παίρνει κατάκαρδα! Προσπαθώ να του ανεβάζω το ηθικό γιατί δεν γίνεται αλλιώς! Αφήστε που είναι το χειρότερό του οι γιατροί, οι εξετάσεις και πιο πολύ η διαδικασία για το σπερμοδιάγραμμα... 

Γι αυτό είπα μήπως να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική! Πέρασαν 4 χρόνια... Κι εγώ κουράστηκα... 

@Geo1981 οι ανδρες ειναι πιο ευαίσθητοι σε τετοια θεματα..εμενα να δεις πέρυσι τετοιο καιρό περίπου που το ειχαμε κανει κ μεις το 1 σπερμαδιαγραμμα κ μετα τι περνούσα..λες κ ειχαμε κηδεία μακριά απο δω μοιρολόϊ κ κακό.... Για τη δε διαδικασία της εξετασης την πρωτη φορα οτι ναναι..αλλα θα σου πω τι μας βοήθησε..καταρχην δωστου χρονο να το σκεφτει κ να το χωνεψει..αφου περασει αυτο το σταδιο θα το παρει απόφαση..εξηγησέ του εσυ κ ο γιατρός κυρίως οτι δισεκατομυρια ανδρες εχουν παρομοιο θεμα κ δεν ειναι καν τραγικό...οσον αφορά στην εξέταση αυτη καθαυτη του σπερμοδιαγραμματος παντα η 1 φορα ειναι δύσκολη, μετα συνηθιζει κανείς..επίσης παρτε το κ λιγο στην πλάκα εκεινη την ωρα σαν "παιχνίδι" μεταξύ σας.. Κ του κατέστησα σαφές οτι ειναι μια ιατρική εξέταση όπως όλες οι άλλες κ  οτι να μην ντρεπεται γιατί το προσωπικό ειναι αδιαφορο βλεπουν τοσα κ τοσα καθε μέρα..ολα καλά θα πάνε...εμενα τωρα κιχ δεν βγαζει...το ξεπέρασε  σχετικά γρηγορα κ προχωραμε..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@Geo1981 οι ανδρες ειναι πιο ευαίσθητοι σε τετοια θεματα..εμενα να δεις πέρυσι τετοιο καιρό περίπου που το ειχαμε κανει κ μεις το 1 σπερμαδιαγραμμα κ μετα τι περνούσα..λες κ ειχαμε κηδεία μακριά απο δω μοιρολόϊ κ κακό.... Για τη δε διαδικασία της εξετασης την πρωτη φορα οτι ναναι..αλλα θα σου πω τι μας βοήθησε..καταρχην δωστου χρονο να το σκεφτει κ να το χωνεψει..αφου περασει αυτο το σταδιο θα το παρει απόφαση..εξηγησέ του εσυ κ ο γιατρός κυρίως οτι δισεκατομυρια ανδρες εχουν παρομοιο θεμα κ δεν ειναι καν τραγικό...οσον αφορά στην εξέταση αυτη καθαυτη του σπερμοδιαγραμματος παντα η 1 φορα ειναι δύσκολη, μετα συνηθιζει κανείς..επίσης παρτε το κ λιγο στην πλάκα εκεινη την ωρα σαν "παιχνίδι" μεταξύ σας.. Κ του κατέστησα σαφές οτι ειναι μια ιατρική εξέταση όπως όλες οι άλλες κ  οτι να μην ντρεπεται γιατί το προσωπικό ειναι αδιαφορο βλεπουν τοσα κ τοσα καθε μέρα..ολα καλά θα πάνε...εμενα τωρα κιχ δεν βγαζει...το ξεπέρασε  σχετικά γρηγορα κ προχωραμε..

Καλέ είναι το τρίτο που θα κάνουμε! Είναι βλαμμένα τα αντρακια μας! Λες και ότι κάνουμε το κάνουμε μόνο για εμάς! Ευτυχώς θα τις κάνει τις εξετάσεις... Βέβαια μου είπε λίγο νευριασμενος ότι δεν ξανακάνει τη συγκεκριμένη, αλλά πάλι ευτυχώς δεν νομίζω ότι το εννοεί! Οπότε όλα καλά! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσιαααααα! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Καλέ είναι το τρίτο που θα κάνουμε! Είναι βλαμμένα τα αντρακια μας! Λες και ότι κάνουμε το κάνουμε μόνο για εμάς! Ευτυχώς θα τις κάνει τις εξετάσεις... Βέβαια μου είπε λίγο νευριασμενος ότι δεν ξανακάνει τη συγκεκριμένη, αλλά πάλι ευτυχώς δεν νομίζω ότι το εννοεί! Οπότε όλα καλά! Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσιαααααα! 

@Geo1981 χαχαχα συμφωνώ μαζί σου...για να μην θίξω και το άλλο θέμα στο οποίο πιστευω εχεις πολλές ομοιοπαθούσες σαν κ  εμένα..που στις sos  μερες γόνιμες  όλο κατι παθαινει,εκεινη τη μερα θα δουλευει πολύ..θα ειναι κουρασμενος... θα νυστάζει ..κτλ....ελεος πια κ μετα σου λέει ισχυρό φύλλο...

• Χαχα 1

1 hour ago, Tatiana30 είπε:

@Geo1981 χαχαχα συμφωνώ μαζί σου...για να μην θίξω και το άλλο θέμα στο οποίο πιστευω εχεις πολλές ομοιοπαθούσες σαν κ  εμένα..που στις sos  μερες γόνιμες  όλο κατι παθαινει,εκεινη τη μερα θα δουλευει πολύ..θα ειναι κουρασμενος... θα νυστάζει ..κτλ....ελεος πια κ μετα σου λέει ισχυρό φύλλο...

Ομοιοπαθούσα! Το άγχος της απόδοσης είναι! Εμένα τσινάει όταν του λέω να κάνουμε συνεχόμενα πχ 2-3 μέρες για να είμαστε σίγουρα πάνω στην οωρρηξία! Μου λέει "Πάλι; Μα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Δεν γίνεται σαν τα κουνέλια..." κι άλλα ωραία! Γελάω για να μην τον αγχώνω παραπάνω αλλά νομίζω τζάμπα αγχώνεται ότι δεν θα μπορέσει πάλι. Τι να πω, πόσο να πιέσουμε κι εμείς, δεν γίνεται με το ζόρι αυτό το πράγμα! Εμείς αφήνουμε και μέρες, δηλαδή προτιμά να το πάει μέρα παρά μέρα εκείνος! Μία κάνουμε το δικό του, μία το δικό μου! Δίκαια πράγματα! Κορίτσια για μας είναι πιο εύκολα να ζητάμε αλλά εκείνοι χωρίς όρεξη πώς θα λειτουργήσουν; Τα λέω για να τα ακούω γιατί κι εγώ θυμώνω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , kido είπε:

Ομοιοπαθούσα! Το άγχος της απόδοσης είναι! Εμένα τσινάει όταν του λέω να κάνουμε συνεχόμενα πχ 2-3 μέρες για να είμαστε σίγουρα πάνω στην οωρρηξία! Μου λέει "Πάλι; Μα αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Δεν γίνεται σαν τα κουνέλια..." κι άλλα ωραία! Γελάω για να μην τον αγχώνω παραπάνω αλλά νομίζω τζάμπα αγχώνεται ότι δεν θα μπορέσει πάλι. Τι να πω, πόσο να πιέσουμε κι εμείς, δεν γίνεται με το ζόρι αυτό το πράγμα! Εμείς αφήνουμε και μέρες, δηλαδή προτιμά να το πάει μέρα παρά μέρα εκείνος! Μία κάνουμε το δικό του, μία το δικό μου! Δίκαια πράγματα! Κορίτσια για μας είναι πιο εύκολα να ζητάμε αλλά εκείνοι χωρίς όρεξη πώς θα λειτουργήσουν; Τα λέω για να τα ακούω γιατί κι εγώ θυμώνω!

εγω νευριαζω τρελά κ του λέω μην θυμηθείς όμως κατα την 20η 21η άκυρη μερα να εχεις όρεξη...τοτε θα ειμαι εγω κουρασμενη...κ στην τελική τί ζηταμε?για 3-4 μερες μια πιο εντατικη προσπάθεια...λες κ τους ειπες να κανουν κανέναν άθλο.!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Tatiana30 είπε:

εγω νευριαζω τρελά κ του λέω μην θυμηθείς όμως κατα την 20η 21η άκυρη μερα να εχεις όρεξη...τοτε θα ειμαι εγω κουρασμενη...κ στην τελική τί ζηταμε?για 3-4 μερες μια πιο εντατικη προσπάθεια...λες κ τους ειπες να κανουν κανέναν άθλο.!

Έλα μου ντε! Λες και τους βάζουμε αγγαρεία! Εγώ την καλύτερη ατάκα την άκουσα πριν τον ουρολόγο... "τι θα μου κάνει αυτός?" φάλαγγα του είπα! Χαχαχαχαχα! 

Πρέπει λίγο να γελάσουμε γιατί αλλιώς χαθήκαμε κορίτσιααααααα! 

Καλημέρεεεεες!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κανετε??να σας ρωτησω ρε κοριτσια..προχθες που πηγα στον γυναικολογο μου στην 18η ημερα του κυκλου μου για τεστ παπ,και καναμε και υπερηχο για να δουμε μητρα,ωοθηκες κτλπ.μου ειπε οτι ολα ειναι οκ εκτως απο την αριστερη μου σαλπιγγα που βλεπω λεει κατι σαν υγρο...να σημειωσω οτι τον Σεπτεμβριο,εκανα σαλπιγγογραφια,η οποια ητανε τελεια..και τον ρωτησα αν ειναι κατι ανησυχητικο και μου ειπε οχι..και του λεω μηπως να παρω καμια αντιβιωση,μηπως ειναι καμια φλεγμονη και μου λεει τιποτα δε θα κανεις προς το παρον...δε το εδωσε σημασια..εγω ομως βρε κοριτσια το σκεφτομαι τωρα..δλδ ετσι μου πετας οτι εχω υγρο και το αφηνεις??τι υγρο ειναι αυτο??και αν ειναι υδροσαλπιγγα??και τωρα σκεφτομαι να παω και σε αλλον γυναικολογο για δευτερη γνωμη..εσεις τι λετε??δε λεω,ειναι γιατρος μου 11 χρονια,αλλα οσο να ναι ανησυχω γι αυτο το υγρο τωρα...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κανετε??να σας ρωτησω ρε κοριτσια..προχθες που πηγα στον γυναικολογο μου στην 18η ημερα του κυκλου μου για τεστ παπ,και καναμε και υπερηχο για να δουμε μητρα,ωοθηκες κτλπ.μου ειπε οτι ολα ειναι οκ εκτως απο την αριστερη μου σαλπιγγα που βλεπω λεει κατι σαν υγρο...να σημειωσω οτι τον Σεπτεμβριο,εκανα σαλπιγγογραφια,η οποια ητανε τελεια..και τον ρωτησα αν ειναι κατι ανησυχητικο και μου ειπε οχι..και του λεω μηπως να παρω καμια αντιβιωση,μηπως ειναι καμια φλεγμονη και μου λεει τιποτα δε θα κανεις προς το παρον...δε το εδωσε σημασια..εγω ομως βρε κοριτσια το σκεφτομαι τωρα..δλδ ετσι μου πετας οτι εχω υγρο και το αφηνεις??τι υγρο ειναι αυτο??και αν ειναι υδροσαλπιγγα??και τωρα σκεφτομαι να παω και σε αλλον γυναικολογο για δευτερη γνωμη..εσεις τι λετε??δε λεω,ειναι γιατρος μου 11 χρονια,αλλα οσο να ναι ανησυχω γι αυτο το υγρο τωρα...

Μήπως είναι υγρό από την οωρρηξία; Είχε γίνει την 18η μέρα, τι σου είπε; 

πρίν από 24 λεπτά , kido είπε:

Μήπως είναι υγρό από την οωρρηξία; Είχε γίνει την 18η μέρα, τι σου είπε; 

Συνηθως ωορρηξια κανω το πολυ μεχρι την 15η ημερα..δεν ημουνα δλδ σε ωορρηξια..και απο τα τεστακια που εκανα,θετικο μου βγηκε την 13η ημερα,αρα το πολυ 15η ημερα εκανα ωορρηξια..δεν μου ειπε τιποτα παραπανω!αυτο με σκαει..μονο μου ειπε βλεπω πως στην αριστερη σου σαλπιγγα,βλεπω κατι σαν υγρο..και οσο και να τον ρωτουσα μετα,δε το εδινε βαση..μου ειπε να το αφησω προς το παρον..ε πως ομως να το αφησω??αφου ειμαι στις προσπαθειες για μωρο??αν ειναι βουλωμενη δεν θα μπορω ευκολα να πιαςω..και αν ειναι υδροσαλπιγγα,θα πεφτει το εμβρυο ακομη και να πιασω..αυτος μου ειπε αστο και βλεουμε μετα το καλοκαιρι..δλδ πως με αφηνεις ολοκληρο καλοκαιρι με υγρο στη σαλπιγγα??δεν ξερω ρε κοριτσια μηπως ειμαι εγω υπερβολικη??τι να πω..ασε που σκεφτηκα και κατι αλλο...χαχααχ αυτο βεβαια ειναι τελειως χαζη σκεψη,αλλα ο πεινασμενος...σκεφτηκα μηπως λεω μηηηπως εγινε καμια συλληψη και ητανε το εμβρυο που δεν πηγε ακομη στη μητρα και εβλεπε αυτο???βεβαια ουτε καν,αλλα προσπαθω να παρηγορηθω!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 ώρα πρίν, Nektarinaki είπε:

Γειά σου κορίτσι μου! Διαβάζω και ξαναδιαβαζω αυτό για τη σαλπιγγα και δεν μπορώ να καταλάβω; Πώς είδε το υγρό στη σαλπιγγα. Εγώ από ότι ξέρω οι σάλπιγγες δεν φαίνονται καν στο υπέρηχο. Παράξενα μας τα λέει ο γιατρός σού. 

Εσύ μην ανησυχεί! Η πάρε δεύτερη γνώμη η ρώτα το γιατρό που θα σου κάνει τη εξωσωματική. Αλά για εμένα αυτό που σου είπε δεν στέκει καθόλου. 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Συνηθως ωορρηξια κανω το πολυ μεχρι την 15η ημερα..δεν ημουνα δλδ σε ωορρηξια..και απο τα τεστακια που εκανα,θετικο μου βγηκε την 13η ημερα,αρα το πολυ 15η ημερα εκανα ωορρηξια..δεν μου ειπε τιποτα παραπανω!αυτο με σκαει..μονο μου ειπε βλεπω πως στην αριστερη σου σαλπιγγα,βλεπω κατι σαν υγρο..και οσο και να τον ρωτουσα μετα,δε το εδινε βαση..μου ειπε να το αφησω προς το παρων..ε πως ομως να το αφησω??αφου ειμαι στις προσπαθειες για μωρο??αν ειναι βουλωμενη δεν θα μπορω ευκολα να πιαςω..και αν ειναι υδροσαλπιγγα,θα πεφτει το εμβρυο ακομη και να πιασω..αυτος μου ειπε αστο και βλεουμε μετα το καλοκαιρι..δλδ πως με αφηνεις ολοκληρο καλοκαιρι με υγρο στη σαλπιγγα??δεν ξερω ρε κοριτσια μηπως ειμαι εγω υπερβολικη??τι να πω..ασε που σκεφτηκα και κατι αλλο...χαχααχ αυτο βεβαια ειναι τελειως χαζη σκεψη,αλλα ο πεινασμενος...σκεφτηκα μηπως λεω μηηηπως εγινε καμια συλληψη και ητανε το εμβρυο που δεν πηγε ακομη στη μητρα και εβλεπε αυτο???βεβαια ουτε καν,αλλα προσπαθω να παρηγορηθω!!!!

Καλέ μην κάνεις όλα αυτά τα σενάρια! Χαλάρωσε! Εγώ πιστεύω είναι υγρό της οωρρηξίας σου. Μου έχει τύχει να δει σε εμένα και έτσι καταλαβαίνουν από ποια πλευρά έγινε. Θυμάσαι αν πόναγες καθόλου από εκεί την 15η μέρα; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...