Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

@Nektarinakiκοριτσάκι μου καλησπέρα! Μην αγχώνεσαι με τις εξετάσεις αγάπη μου! Εσύ μόνο το στόχο σου θα σκέφτεσαι και τπτ άλλο!

@Elma86κούκλα μου μακάρι να μπορούσα να σε συμβούλεψω αλλά νομίζω ότι αν θα υπήρχε πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα δεν πιστεύω ότι θα σου έδινε ο γιατρός σου οποιοδήποτε φάρμακο

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

@Nektarinakiκοριτσάκι μου καλησπέρα! Μην αγχώνεσαι με τις εξετάσεις αγάπη μου! Εσύ μόνο το στόχο σου θα σκέφτεσαι και τπτ άλλο!

@Elma86κούκλα μου μακάρι να μπορούσα να σε συμβούλεψω αλλά νομίζω ότι αν θα υπήρχε πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα δεν πιστεύω ότι θα σου έδινε ο γιατρός σου οποιοδήποτε φάρμακο

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου καλο..δεν το δινω αλλη σημασια..δεν προκειται..οτι ειναι να γινει θα γινει..δεν μπορω αλλωστε να κανω κατι αλλο..θα κανω οτι μπορω και απο κει και περα οτι γινει..και αν δεν γινει,δεν εγινε..εσυ τι κανεις κοπελα μου σε τι φαση εισαι??

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσια απο εγκυμοσυνη δεν εχω καταλαβει τιποτα ακομα.....μονο πειναω.υπαρχουν αντιβιωσεις που δεν βλαπτουν κοριτσι οποτε οτι σου δωσει ο γιατρος σου.τιποτα τυχαιο.νεκταρινακιιιιι το σπερμα πηρε την ανηφοραααααα μπραβο κοριτσακιιιιιιι

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια μου! @Nektarinakiέτσι σε θέλω! Πάμε δυνατά! Εμείς αύριο το πρωί έχουμε το ραντεβού με τον ουρολόγο... Σταυρώνω δάχτυλα και σκέφτομαι μόνο ότι, ότι και να συμβαίνει θα το διορθώσουμε! Αντε να δούμε τι θα δούμε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! @Nektarinakiέτσι σε θέλω! Πάμε δυνατά! Εμείς αύριο το πρωί έχουμε το ραντεβού με τον ουρολόγο... Σταυρώνω δάχτυλα και σκέφτομαι μόνο ότι, ότι και να συμβαίνει θα το διορθώσουμε! Αντε να δούμε τι θα δούμε! 

Καλά αποτελέσματα!! Ότι σας πει για καλό θα είναι, σωστά το σκέφτεσαι. Επίσης να θυμάσαι ότι όλοι λένε ότι το σπερμα φτιάχνει σχετικα εύκολα γιατί ανανεώνεται κάθε τρίμηνο...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Τι κάνετε;

@Geo1981 κορίτσι μου περιμένουμε νέα σήμερα.

Καλημέρα Μπετάκι!!Εδώ εγώ στη δουλειά ζορίζομαι  με την τουαλέτα!Κατά τα άλλα όλα καλά εσύ?Εχεις κανένα νέο?

CpFNp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα Μπετάκι!!Εδώ εγώ στη δουλειά ζορίζομαι  με την τουαλέτα!Κατά τα άλλα όλα καλά εσύ?Εχεις κανένα νέο?

Προς το παρόν υσιχια. Δεν έχω τίποτα νεότερο, περίπου να αδιαθετισω να κάνω τις εξετάσεις και δεν περνάνε οι μέρες. 

Σε καταλαβαίνω με τη τουαλέτα και εγώ είχα φοβερό τσούξιμο από την ουρολοιμοξη. Δεν σε ανακουφισε η αντιβίωση; Ζιναντολ έπαιρνα και εγώ και για 7 μέρες μου πέρασε. 

Περαστικά και το Σάββατο περιμένουμε τα ευχάριστα! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 2 λεπτά , BettySt είπε:

Προς το παρόν υσιχια. Δεν έχω τίποτα νεότερο, περίπου να αδιαθετισω να κάνω τις εξετάσεις και δεν περνάνε οι μέρες. 

Σε καταλαβαίνω με τη τουαλέτα και εγώ είχα φοβερό τσούξιμο από την ουρολοιμοξη. Δεν σε ανακουφισε η αντιβίωση; Ζιναντολ έπαιρνα και εγώ και για 7 μέρες μου πέρασε. 

Περαστικά και το Σάββατο περιμένουμε τα ευχάριστα! 

Ναι είμαι καλύτερα από τα συμπτώματα αν και είδα λίγο αιματάκι πάλι αλλά δεν πονάω.Λίγο τσουζω..Απλώς στο σπίτι μου μετά πλενόμουν κιόλας ενώ εδώ δεν μπορω!Ασε που αν δεν είναι και δική σου η τουαλέτα...Φοβάμαι μην πάθω και μυκητίαση που είμαι ευαίσθητη...Εχω πλακωθεί στα γιαούρτια και τα κεφιρ! Καμιά φορά δεν περνάνε οι μέρες!μακάρι να είμαι χαρούμενη το Σάββατο και να το μοιραστώ μαζί σας!

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και απο μένα!!!και γω ήσυχα,δεν εχω κανένα νέο..εχω ραντεβού το απόγευμα στον γυναικολόγο μου για τεστ παπ και θα τον βάλω γενικα να δει και τις ωοθηκες μου και να μιλησουμε για την τιμη της αμης μου..θα σας ενημερωσω το απόγευμα!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλησπέρα κι από μένα! Πήγαμε στο γιατρό. Μία πρώτου βαθμού κυρσοκήλη η οποία δεν μας επηρεάζει σημαντικά βρήκαμε για αρχή. Μας έγραψε ένα σκασμό εξετάσεις και ο καλός μου ήδη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί...βέβαια μας είπε ότι δεν είναι και πολύ χάλια το σπέρμα ούτε ότι δεν μπορούμε να συλλάβουμε φυσιολογικά. Ο αντρας μου έχει ξενερώσει πολύ και εγώ για να πω την αλήθεια.Δεν θέλω να αγχωνομαστε άλλο ούτε να στεναχωριομαστε. Σκέφτομαι μήπως αρχίσω να μαζεύω λεφτά για εξωσωματική να τελειώνουμε γιατί δεν μπορώ άλλο. 

πρίν από 1 λεπτό , Geo1981 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Πήγαμε στο γιατρό. Μία πρώτου βαθμού κυρσοκήλη η οποία δεν μας επηρεάζει σημαντικά βρήκαμε για αρχή. Μας έγραψε ένα σκασμό εξετάσεις και ο καλός μου ήδη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί...βέβαια μας είπε ότι δεν είναι και πολύ χάλια το σπέρμα ούτε ότι δεν μπορούμε να συλλάβουμε φυσιολογικά. Ο αντρας μου έχει ξενερώσει πολύ και εγώ για να πω την αλήθεια.Δεν θέλω να αγχωνομαστε άλλο ούτε να στεναχωριομαστε. Σκέφτομαι μήπως αρχίσω να μαζεύω λεφτά για εξωσωματική να τελειώνουμε γιατί δεν μπορώ άλλο. 

Κοπέλα μου, αφού δεν σας το απέκλεισε κάντε τις εξετάσεις σας και συνεχίζετε έτσι κι αλλιώς τις επαφές σαν ζευγάρι χαλαρά. Γιατί να πάρετε άλλο δρόμο; Είσαι σίγουρη ότι με μια εξωσωματική θα τελειώνετε; Κι αυτό άγχος δεν έχει;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Geo1981 είπε:

Μη σας παρει ομως απο κατω κοριτσι μου,γιατι τη χασατε τη μπαλα..στο λεω εκ πειρας..ξερω,δεν ειναι ευκολο,αλλα πρεπει να οργανωθειτε και να κανετε σιγα σιγα οτι εξετασεις χρειαζεται και μετα να δειτε πως θα κινηθειτε..μην σε παιρνει απο κατω,στο 2018 βρισκομαστε!!ολες θα γινουμε μανες ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο...καντε την αρχη με τις εξετασεις,και αυτο θα κυλησει απο μονο του σιγα σιγα και θα βρειτε τον δρομο σας...

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Αχ βρε κορίτσια μου, όταν τον βλέπω αμίλητο και στεναχωρημένο δεν μπορώ! Ξέρω ότι σκέφτεται ότι εκείνος φταίει (ενώ δεν είναι έτσι) το παίρνει κατάκαρδα! Προσπαθώ να του ανεβάζω το ηθικό γιατί δεν γίνεται αλλιώς! Αφήστε που είναι το χειρότερό του οι γιατροί, οι εξετάσεις και πιο πολύ η διαδικασία για το σπερμοδιάγραμμα... 

Γι αυτό είπα μήπως να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική! Πέρασαν 4 χρόνια... Κι εγώ κουράστηκα... 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...