Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

ΧΑχαχαχ οντως ολες πια αγορακια εχετε!!!!εγω ποσο πολυ θελω κοριτσακιιιι σαν τρελη!!!εγω θα σου την κανω τη νυφηηηη!!!!!

ναι ναι ειμαι σιγουρη ετσι κ κοντα κοντα να ειναι να τον βοηθαει κ σε κανενα μαθημα!!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

ναι ναι ειμαι σιγουρη ετσι κ κοντα κοντα να ειναι να τον βοηθαει κ σε κανενα μαθημα!!! 

Χααχχααχχα ναι ναι!!!!!αντε να μας πανε ολα καλαααααα!!!!!μας αξιζει!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

@lina ναι ng ειναι η μοναδα μετρησης..εχει καποια διαφορα??θα την ξανα κανω,εννοειται και σε αλλο εργαστηριο.απλως τωρα την εκανα γιατι μου τη ζητησε ο γιατρος απο το κεντρο για την εξωσωματικη..λετε να επηρεασει ρε κοριτσια και να μην κανω καλα αυγουλακια για την εξωσωματικη??στην ουσια η Αμη ειναι τα αποθεματα που εχουμε σε ωραρια!αλλα αν ειναι χαμηλη επηρεαζεται μηπως και η ποιοτητα τους?? @kido μου και σενα καλη ειναι η Fsh σου κοριτσι μου..απλως ρε κοριτσια αγχωθηκα!!!τι δλδ σε λιγα χρονια δε θα εχω και περιοδο????

Καλή κακη αυτή είναι! Από την lh που την έχω 5,8 έχει μια απόκλιση (γιατί ξέρω ότι πρέπει να είναι κοντά ώστε να βγάζουν πηλίκο μονάδα) αλλά οκ, δεν νομίζω ότι είναι κάτι τραγικό. Να ξέρεις ότι αλλάζουν αυτά. Θα τις πάω γιατρό από βδομάδα να μου πει. Δεν αγχώνομαι! @linaa κι εγώ κόρη θελωωωω, άσε να μείνω και θα στη φέρω τη νύφη!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Καλή κακη αυτή είναι! Από την lh που την έχω 5,8 έχει μια απόκλιση (γιατί ξέρω ότι πρέπει να είναι κοντά ώστε να βγάζουν πηλίκο μονάδα) αλλά οκ, δεν νομίζω ότι είναι κάτι τραγικό. Να ξέρεις ότι αλλάζουν αυτά. Θα τις πάω γιατρό από βδομάδα να μου πει. Δεν αγχώνομαι! @linaa κι εγώ κόρη θελωωωω, άσε να μείνω και θα στη φέρω τη νύφη!!!!

ωραια περιμενω χαρεμι !!! χα χα χα θα ειναι καλος γαμπρος κοριτσια μην φοβαστε καντε συντομα τα κοριτσακια σας κ θα σας προσεξουμε!!!! 

• Μου αρέσει 4

Γεια σας κοριτσακια μου!!!πηγα σημερα και ειδα τα φυστικακια.ολα καλα.νεκταρινακι μην στεναχωρεσαι.....πιστευω πτι και στην εξωσωματικη αυτο ππυ παιζει μεγααααλο ρολο ειναι η ψυχολογια.χαμογελα σαν να μην υπαρχει αυριο.σε καθε εξεταση που εκανα εβγαινε και κατι στραβο.ολο κατι εβγαινε και δεν ηρεμουσα με τιποτα.αλλα θα δεις ολα θα πανε ομορφα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, happy! είπε:

Γεια σας κοριτσακια μου!!!πηγα σημερα και ειδα τα φυστικακια.ολα καλα.νεκταρινακι μην στεναχωρεσαι.....πιστευω πτι και στην εξωσωματικη αυτο ππυ παιζει μεγααααλο ρολο ειναι η ψυχολογια.χαμογελα σαν να μην υπαρχει αυριο.σε καθε εξεταση που εκανα εβγαινε και κατι στραβο.ολο κατι εβγαινε και δεν ηρεμουσα με τιποτα.αλλα θα δεις ολα θα πανε ομορφα.

Ναι κοπελα μου..μετα απο απαντησεις που πηρα και απο αλλες κοπελες και που πηρα και τον γιατρο μου τηλ μου ειπε να μη δινω τοση σημασια σε αυτη την εξεταση...πολλοι γιατροι τη αμφισβητουνε κιολας..οποτε δε θα το  επεκτεινω αλλο...θα ηρεμησω λιγο αυτον τον καιρο και μετα θα παω για την εξωσωματικουλα μου...και με αυτα ξεχασα να σας πω οτι ο αντρουλης μου εκανε σπερμοδ.και το πηραμε σημερα..εφυγαν ολα τα πυοσφαιρια και ανεβηκε η κινητικοτητα 32% πρωτη ωρα 26%δευτερη 19%3 και 6% 4 η ωρα..εκει που ητανε 4% πρωτη ωρα!!και 43% ανωμαλες μορφες..εκει που ητανε 96% ανωμαλα!δεν πιστευα στα ματια μου!!!!λιγο στα εκατομμυρια ακομη θελουμε!25 εκατομμ.ολικο αριθμο εχει μονο αλλα ενταξει απ τα 17 που ειχε ανεβηκαν παλι..να και κατι καλο...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ναι κοπελα μου..μετα απο απαντησεις που πηρα και απο αλλες κοπελες και που πηρα και τον γιατρο μου τηλ μου ειπε να μη δινω τοση σημασια σε αυτη την εξεταση...πολλοι γιατροι τη αμφισβητουνε κιολας..οποτε δε θα το  επεκτεινω αλλο...θα ηρεμησω λιγο αυτον τον καιρο και μετα θα παω για την εξωσωματικουλα μου...και με αυτα ξεχασα να σας πω οτι ο αντρουλης μου εκανε σπερμοδ.και το πηραμε σημερα..εφυγαν ολα τα πυοσφαιρια και ανεβηκε η κινητικοτητα 32% πρωτη ωρα 26%δευτερη 19%3 και 6% 4 η ωρα..εκει που ητανε 4% πρωτη ωρα!!και 43% ανωμαλες μορφες..εκει που ητανε 96% ανωμαλα!δεν πιστευα στα ματια μου!!!!λιγο στα εκατομμυρια ακομη θελουμε!25 εκατομμ.ολικο αριθμο εχει μονο αλλα ενταξει απ τα 17 που ειχε ανεβηκαν παλι..να και κατι καλο...

Αντε είδες!!!Οχι απλώς καλο!Τρίκαλο!!!!

@happy!κορίτσι μου τι κάνεις?Εχεις καταλάβει ακόμα τιποτα από εγκυμοσύνη??

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

7 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μπραβο κοριτσι μου. Πολύ καλά είναι. Και εσύ μια χαρά είναι η εξετάσεις σού. Έχετε μεγάλες πιθανότητες. Τι βιταμίνες πήρε ο άντρας σου;

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

7 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Αυτή είναι μεγάλη βελτίωση!! Ειδικά η μορφολογία! Ότι κάνατε συνεχίστε το να ανεβεί λίγο ακόμα και ο αριθμός τους και η κινητικότητα!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσακια μου! @kido  μου σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..εννοείται θα συνεχίσουμε!! @BettySt Μπετούλα μου δεν πήραμε βιταμίνες!!!φρούτα πολλαααα φρούτα!!!και γύρη!δεν ξερω αν βοηθησε τόσο η γυρη,αλλα εχουνε θεματική διαφορα..δεν πηραμε βιταμινες γιατι επαιρνε αντιβιωση και ο ουρολογος ειπε δεν εχει νοημα να παρει βιταμινες..ε και γω ειπα ενταξει θα τον δινω φρουτα..και επιασαν τοπο..καθε μερα του εδινα μπορει και 6 διαφορετικα φρουτα!καθε μερα ομως..και φυστικια βραζιλιας κοριτσια!εχουνε πολυ σεληνιο..κανει καλο και για τον αντρα και τη γυναικα..

Και να ξερετε κοριτσια τα φυστικια βραζιλιας αν μπειτε και διαβασετε θα δειτε οτι ρυθμιζουνε τον θυροειδη..παρα πολυ βοηθανε στο θυροειδη...

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Elma86 είπε:

κοριτσιαααααα....επαθα ουρολοίμωξη ετσι απο το πουθενα!!τωρα που δεν θέλω να πάρω αντιβιωση τι κανουμε???αν κάνει κακό στα εμβρυα??

δεν κανει κανενα κακο η αντιβιωση οι μισες εγκυες εχουν ουρολοιμωξη κ περνουν αντιβιωσεις μην ανχωνεσε. το ειδες απο εξετασεις η το υποθετεις γιατι καμια φορα τα συμπτωματα μπορει απλα να ειναι ενας ερεθισμος λογω της καταστασης κ τιποτα παραπανω.

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

δεν κανει κανενα κακο η αντιβιωση οι μισες εγκυες εχουν ουρολοιμωξη κ περνουν αντιβιωσεις μην ανχωνεσε. το ειδες απο εξετασεις η το υποθετεις γιατι καμια φορα τα συμπτωματα μπορει απλα να ειναι ενας ερεθισμος λογω της καταστασης κ τιποτα παραπανω.

40-45 πυοσφαιρια και 80-100 ερυθρα. Ευτυχως η συνυφάδα μου  δουλευει σε μικροβιολογικο και αν και κλεινουν στις 12.00 το σαββατο, την εφερα σπιτι,μου εφερε και ουροσυλλέκτη και πήγε τα εβαλε στο μηχάνημα. Το αστείο είναι ότι δεν έχουμε αι πολύ καλές σχέσεις πλέον!!Μου ειπε ο γιατρος και ξεκίνησα ζιναντολ.Για να δούμε γιατι εγώ πάθαινα και μυκητιάσεις όταν επαιρνα αντιβίωση γι αυτο και ξεκίνησα ομοιοπαθητική.Ελπίζω να μην πάθω πάλι.Εκτός από γιαυρτι ξερετε κάτι άλλο που μπορω να χρησιμοποιήσω για να το αποφύγω?

CpFNp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Elma86 είπε:

40-45 πυοσφαιρια και 80-100 ερυθρα. Ευτυχως η συνυφάδα μου  δουλευει σε μικροβιολογικο και αν και κλεινουν στις 12.00 το σαββατο, την εφερα σπιτι,μου εφερε και ουροσυλλέκτη και πήγε τα εβαλε στο μηχάνημα. Το αστείο είναι ότι δεν έχουμε αι πολύ καλές σχέσεις πλέον!!Μου ειπε ο γιατρος και ξεκίνησα ζιναντολ.Για να δούμε γιατι εγώ πάθαινα και μυκητιάσεις όταν επαιρνα αντιβίωση γι αυτο και ξεκίνησα ομοιοπαθητική.Ελπίζω να μην πάθω πάλι.Εκτός από γιαυρτι ξερετε κάτι άλλο που μπορω να χρησιμοποιήσω για να το αποφύγω?

κεφιρ εχει κ γαλα κ γιαουρτι ο ολυμπος. πολυ νερο! κ ρωτα το γιατρο αν μπορεις να παρεις προβιοτικα σε χαπι. ξερω οτι γενικα επιτρεπονται τα προβιοτικα κ στην εγκυμοσυνη ρωτα τον! επισης να πλενεσε καθε φορα που πας τουαλετα μονο με νερο οχι σαπουνια.  

• Ευχαριστώ 1

@Elma86 περαστικα σου κοριτσι μου..μην ανησυχεις για την αντιβιωση..πολλες κοπελες εχουνε παρει..πολυ σωστα αυτα που σου ειπε η @linaa πολυ νεροοοο οσο πιο πολυ νερο μπορεις..αν μπορεσεις σημερα,πιες 2 λιτρα νερο!βοηθαει παρα πολυ..και χυμο γκραμπερι βοηθαει παρα πολυ και να μην κανεις ουρολοιμοξη,αλλα και για να την καταπολεμησεις..και αν δεν βρεις  χυμο,παρε αποξηραμενα..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...