Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Κοριτσια πηρα τα αποτελεσματα της αμης μου... 1.22 δεν ειναι και τελεια σωστα???μετρια ειναι...

Κορίτσι νομίζω έχει σχέση με την ηλικία και τις μονάδες στην οποία μετράται. Ο γιατρός θα καταλάβει μόλις το δει. Μην προδικαζεις από μόνη σου. Μπορεί να είναι απολύτως φυσιολογικό 

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Elma86 είπε:

Κορίτσι νομίζω έχει σχέση με την ηλικία και τις μονάδες στην οποία μετράται. Ο γιατρός θα καταλάβει μόλις το δει. Μην προδικαζεις από μόνη σου. Μπορεί να είναι απολύτως φυσιολογικό 

Ειμαι 30 χρονων..στις τιμες που ειχε φαινεται να μην ειναι και πολυ καλη....αυτο μου ελειπε τωρα...αχ δεν αντεχω αλλο,ειλικρινα...δεν ξερω απο που να πιαστω....θα σκασω..θελω να κλαψω μεσα στον δρομο τωρα....

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Ειμαι 30 χρονων..στις τιμες που ειχε φαινεται να μην ειναι και πολυ καλη....αυτο μου ελειπε τωρα...αχ δεν αντεχω αλλο,ειλικρινα...δεν ξερω απο που να πιαστω....θα σκασω..θελω να κλαψω μεσα στον δρομο τωρα....

Κοριτσάκι μου μήπως έκανες και fsh μαζί; Νομίζω αυτές τις βλέπουν συνδυαστικά. Μην προτρέχεις!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κοριτσάκι μου μήπως έκανες και fsh μαζί; Νομίζω αυτές τις βλέπουν συνδυαστικά. Μην προτρέχεις!

Ναι εκανα FSH και ητανε 5.38 αλλα ητανε στην 8η ημερα του κυκλου μου να φανταστεις..δλδ για 8 ημερα ητανε πολυ καλη!πως γινεται να εχω καλη Fsh και   Χαμηλη αμη???

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, Nektarinaki είπε:

Ναι εκανα FSH και ητανε 5.38 αλλα ητανε στην 8η ημερα του κυκλου μου να φανταστεις..δλδ για 8 ημερα ητανε πολυ καλη!πως γινεται να εχω καλη Fsh και   Χαμηλη αμη???

1.22 ng ειναι η μοναδα μετρησης? να ξερεις οτι δεν βγαζουν ακριβως την αμη ολα τα μικροβιολογικα. δηλαδη ειναι περιεργη εξεταση δεν ειναι ακριβειας απο ολα τα εργαστηρια... εγω οταν την ειχα κανει σκεψου μου ειπε ο γιατρος ειναι παραπανω απο αυτο που λεει κ οντως την επανελαβα μετα απο ενα μιση χρονο κ βγηκε ακριβως η ιδια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Γίνεται αφού εισαι μόνο 30! Ωραία που έχεις καλή FSH. Πήγαινε στο γιατρό σου να τις δει να ησυχάσεις. Εμένα η fsh ήταν 9,5 3ή μερα περιόδου. Αμη δεν έχω κάνει ακόμα για να σου πω. Θα σου πουν τα αλλά κορίτσια. Μην ανησυχείς όμως!

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Γίνεται αφού εισαι μόνο 30! Ωραία που έχεις καλή FSH. Πήγαινε στο γιατρό σου να τις δει να ησυχάσεις. Εμένα η fsh ήταν 9,5 3ή μερα περιόδου. Αμη δεν έχω κάνει ακόμα για να σου πω. Θα σου πουν τα αλλά κορίτσια. Μην ανησυχείς όμως!

@lina ναι ng ειναι η μοναδα μετρησης..εχει καποια διαφορα??θα την ξανα κανω,εννοειται και σε αλλο εργαστηριο.απλως τωρα την εκανα γιατι μου τη ζητησε ο γιατρος απο το κεντρο για την εξωσωματικη..λετε να επηρεασει ρε κοριτσια και να μην κανω καλα αυγουλακια για την εξωσωματικη??στην ουσια η Αμη ειναι τα αποθεματα που εχουμε σε ωραρια!αλλα αν ειναι χαμηλη επηρεαζεται μηπως και η ποιοτητα τους?? @kido μου και σενα καλη ειναι η Fsh σου κοριτσι μου..απλως ρε κοριτσια αγχωθηκα!!!τι δλδ σε λιγα χρονια δε θα εχω και περιοδο????

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Πρώτα χρειάζεται ηρεμία. Το ότι βρήκες ένα πρόβλημα σημαίνει ότι είναι κάτι που θα ξέρεις και θα πας στοχευμενα να το λύσεις. Ίσως κάνεις λιγότερα ωοθυλακια όταν θα κάνεις διέγερση. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι. Εδώ η πρώτη μας έγκυος αν θυμάμαι καλά είχε 6, 2 βλαστοκυστες, τις έβαλε και τώρα περιμένει δίδυμα πρώτα ο Θεός. Αρα κανε υπομονή...

CpFNp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Elma86 είπε:

Πρώτα χρειάζεται ηρεμία. Το ότι βρήκες ένα πρόβλημα σημαίνει ότι είναι κάτι που θα ξέρεις και θα πας στοχευμενα να το λύσεις. Ίσως κάνεις λιγότερα ωοθυλακια όταν θα κάνεις διέγερση. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι. Εδώ η πρώτη μας έγκυος αν θυμάμαι καλά είχε 6, 2 βλαστοκυστες, τις έβαλε και τώρα περιμένει δίδυμα πρώτα ο Θεός. Αρα κανε υπομονή...

Καλα εννοειται πως θελει ψυχραιμια!!!απλως η πρωτη κρυαδα ητανε καπως!!γιατι την περιμενα καλυτερη!θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος..εσυ αμη ειχες κανει??ποσο ητανε???

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@lina ναι ng ειναι η μοναδα μετρησης..εχει καποια διαφορα??θα την ξανα κανω,εννοειται και σε αλλο εργαστηριο.απλως τωρα την εκανα γιατι μου τη ζητησε ο γιατρος απο το κεντρο για την εξωσωματικη..λετε να επηρεασει ρε κοριτσια και να μην κανω καλα αυγουλακια για την εξωσωματικη??στην ουσια η Αμη ειναι τα αποθεματα που εχουμε σε ωραρια!αλλα αν ειναι χαμηλη επηρεαζεται μηπως και η ποιοτητα τους?? @kido μου και σενα καλη ειναι η Fsh σου κοριτσι μου..απλως ρε κοριτσια αγχωθηκα!!!τι δλδ σε λιγα χρονια δε θα εχω και περιοδο????

οχι βρε καμια σχεση δεν ειναι τοσο χαμηλη η αμη σου κ δεν πεφτει τοσο γρηγορα. καταρχας παιζει ρολο κ πως βλεπει τις ωοθηκες σου ο γιατρος αν ειναι νεες. τις μετραει δηλαδη. κ επισης παιζει ρολο ποσα ωαρια βλεπει στην καθεμια. δηλαδη πριν γινει η ωορηξια βλεπει πολλα ωαρια αν βλεπει πολλα ωαρια σημαινει οτι η αμη σου ειναι μεγαλητερη στην πραγματικοτητα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

οχι βρε καμια σχεση δεν ειναι τοσο χαμηλη η αμη σου κ δεν πεφτει τοσο γρηγορα. καταρχας παιζει ρολο κ πως βλεπει τις ωοθηκες σου ο γιατρος αν ειναι νεες. τις μετραει δηλαδη. κ επισης παιζει ρολο ποσα ωαρια βλεπει στην καθεμια. δηλαδη πριν γινει η ωορηξια βλεπει πολλα ωαρια αν βλεπει πολλα ωαρια σημαινει οτι η αμη σου ειναι μεγαλητερη στην πραγματικοτητα. 

Τον πηρα αλλωστε τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε να μην δινω σημασια στις μετρησεις..και οτι ειναι απλα μηχανηματα που μπορει και να μην τα βγαζουνε σωστα..θα παω την Δευτερα για τεστ παπ και θα τα δει απο κοντα ολα μου ειπε..τι να πω κοριτσια,θα δειξει..εγω παντως λεω να μην το δωσω αλλο σημασια!αρκετα αγχωθηκα αυτο το διαστημα,φτανει!και οπως διαβασα και καπου μια σοφη προταση που ελεγε μην ασχολησαι με τα προβληματα σου παραπανω απο μιση ωρα την ημερα!και λεω να το εφαρμοσω!αλλωστε,οτι ειναι να γινει,θα γινει!!!

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλα εννοειται πως θελει ψυχραιμια!!!απλως η πρωτη κρυαδα ητανε καπως!!γιατι την περιμενα καλυτερη!θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος..εσυ αμη ειχες κανει??ποσο ητανε???

εγω είχα κάνει αλλά πριν 3 χρονια...έχε εμπιστοσύνη στον γιατρό και όλα καλά θα πάνε!!Βγείτε και καμιά βολτίτσα για ένα κοκτειλ τώρα που έχει και ζέστη!Απολάυστε ο ένας την παρέα του άλλου γιατι σε λίγο θα μεγαλώσει!!

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Elma86 είπε:

εγω είχα κάνει αλλά πριν 3 χρονια...έχε εμπιστοσύνη στον γιατρό και όλα καλά θα πάνε!!Βγείτε και καμιά βολτίτσα για ένα κοκτειλ τώρα που έχει και ζέστη!Απολάυστε ο ένας την παρέα του άλλου γιατι σε λίγο θα μεγαλώσει!!

@Elma86 @kido @linaa Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια που μου απαντησατε..πραγματικα το ειχα αναγκη!σας ευχομαι να σας πανε οπως τα θελετε τα πραγματα στην καθε μια ξεχωριστα...στην Λινα με ενα γερο μωρακι και σε μας τα αλλα κοριτσια συντομα με μια εγκυμοσυνη..

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nektarinaki είπε:

@Elma86 @kido @linaa Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια που μου απαντησατε..πραγματικα το ειχα αναγκη!σας ευχομαι να σας πανε οπως τα θελετε τα πραγματα στην καθε μια ξεχωριστα...στην Λινα με ενα γερο μωρακι και σε μας τα αλλα κοριτσια συντομα με μια εγκυμοσυνη..

ευχαριστω αντε ειπα εγω σας περιμενω πολυ συντομα να μου κανετε νυφες γιατι βλεπω εχουμε μια ελλειψη σε κοριτσακια!!! 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ευχαριστω αντε ειπα εγω σας περιμενω πολυ συντομα να μου κανετε νυφες γιατι βλεπω εχουμε μια ελλειψη σε κοριτσακια!!! 

ΧΑχαχαχ οντως ολες πια αγορακια εχετε!!!!εγω ποσο πολυ θελω κοριτσακιιιι σαν τρελη!!!εγω θα σου την κανω τη νυφηηηη!!!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...