Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Καλησπέρα Μπετούλα. Γιατί βρε παιδί μου τι πρόβλημα έχουν οι ορμόνες σου; Δες μήπως μπορείς να τις φτιάξεις, με τα αντισυλληπτικά που έπαιρνες μήπως ταράχθηκαν; Κάνε τις εξετάσεις και εύχομαι να είναι καλές. Πράγματι σπαστικό που η άλλη σου έχασε χρόνο, αλλά μήπως δεν το έβλεπε σαν μονόδρομο την εξωσωματική γι αυτό; Μήπως περίμενε ότι φτιάχνοντας τα ορμονικά σου θα μπορούσατε να τα καταφέρετε;

kido μου καποιες ορμονες δεν φτιαχνουν δειχνουν ομως μια κατασταση οτι πρεπει να βιαστεις να κανεις το επομενο βημα. το κακο με τους γιατρους ειναι οτι δεν θελουν να βγαλουν την φημη οτι σε πανε απευθειας για εξωσωματικη κ φυσικα δεν τους αφορα το χασιμο χρονου κ το ανχος το δικο σου. γιαυτο για αλλη μια φορα λεω ενημερωθητε πολυ καλα στο τι γινετε στον τομεα γονιμοτητας παρτε πολλες γνωμες διαβαστε κ βαλτε την λογικη κατω για να μην χαθει πολυτιμος χρονος. 

@BettySt χαιρομαι που δεν εχασες αλλο χρονο κ προχωρας κ να εισαι αισιοδοξη ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις κ μαλιστα γρηγορα. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

kido μου καποιες ορμονες δεν φτιαχνουν δειχνουν ομως μια κατασταση οτι πρεπει να βιαστεις να κανεις το επομενο βημα. το κακο με τους γιατρους ειναι οτι δεν θελουν να βγαλουν την φημη οτι σε πανε απευθειας για εξωσωματικη κ φυσικα δεν τους αφορα το χασιμο χρονου κ το ανχος το δικο σου. γιαυτο για αλλη μια φορα λεω ενημερωθητε πολυ καλα στο τι γινετε στον τομεα γονιμοτητας παρτε πολλες γνωμες διαβαστε κ βαλτε την λογικη κατω για να μην χαθει πολυτιμος χρονος. 

@BettySt χαιρομαι που δεν εχασες αλλο χρονο κ προχωρας κ να εισαι αισιοδοξη ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις κ μαλιστα γρηγορα. 

Ναι σιγουρα καταλαβαίνω τι λες ούτε θέλω να δικαιολογήσω την πρώτη γιατρό απλα σκέφτηκα μήπως δεν είναι αδιόρθωτη η κατάσταση. @BettySt μου εύχομαι να σε καθοδηγήσει σωστά ο νέος γιατρός, να βγουν καλές οι εξετάσεις σου και σύντομα να πετύχετε το στόχο σας όπως και να έχει! Όλες να αξιωθουμε να γίνουμε μητέρες και συντομα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την συμπαράσταση, ειστε πολύ καλές! Εύχομαι η κάθε μία να κάνει το ονειρο της πραγματικότητα σύντομα! 

@Nektarinaki τι έγινε κοριτσι μου; Πήρες τις εξετάσεις;

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 25 λεπτά , BettySt είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για την συμπαράσταση, ειστε πολύ καλές! Εύχομαι η κάθε μία να κάνει το ονειρο της πραγματικότητα σύντομα! 

@Nektarinaki τι έγινε κοριτσι μου; Πήρες τις εξετάσεις;

Έλα κορίτσι μουυυυ σ ευχαριστούμε και μεις με τη σειρά μας!μακάρι να πάνε απο εδώ και πέρα όλα καλά σε όλες μας και να γίνει αυτο που τόσο ποθούμε..βγήκανε,αλλα δεν μπόρεσα να κατέβω κεντρο να τα πάρω..πήρα τηλ.και τη ρώτησα και μου είπε καλές είναι..αλλα μου είπε δεν μπορώ εγώ να σου πω πολλά,αυτα θα τα δεί ο γιατρός!!!αύριο θα πάω να τα πάρω!!!άντε να δούμε!!θα σας ενημερώσω...

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

@Elma86 Ελμακι καλή επιτυχία,  θα περ

4 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! @Elma86 καλή επιτυχία κορίτσι μου!όλα καλά να πάνε!!περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!

ιμενουμε νέα σου! Τι ώρα θα πας;

Γειά σας κορίτσια μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Από το στόμα σας και στου Θεού το αφτί! 11 πάρα πήγα στο κέντρο, όλα καλά πήγαν τώρα είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι. 23/6 χοριακη. Δεν ξέρω πως νιώθω... Έστω το ένα ας πιάσει... 

• Μου αρέσει 6

CpFNp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Elma86 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Από το στόμα σας και στου Θεού το αφτί! 11 πάρα πήγα στο κέντρο, όλα καλά πήγαν τώρα είμαι σπίτι και ξεκουράζομαι. 23/6 χοριακη. Δεν ξέρω πως νιώθω... Έστω το ένα ας πιάσει... 

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου εύχομαι! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Χαλάρωσε και απόλαυσε αυτές τις μέρες! Κάνε ότι σε ευχαριστεί! 

Κορίτσια μου καλησπέρα! Βλέπω όλες κάνουμε βηματάκια μπροστά και πολύ το χαίρομαι! 

Τη Δευτέρα έχουμε το ραντεβού με τον ουρολόγο! Αντε να ακούσουμε τπτ καλό!!! :wub::wub::wub:

• Μου αρέσει 3

@Elma86 όλα καλά πήγανε κοριτσάκι μου!!κάτσε τωρα αυτές τις μέρες χαλάρωσε και ξεκουράσου μέχρι τη μέρα της  χοριακής!σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια! @Geo1981μακάρι να πάνε όλα καλά τη Δευτέρα με τον ουρολόγο κοπέλα μου!άντε σιγά σιγά να πηγαίνουνε τα πράγματα καλά και για μας..να αλλάξει επιτέλους ο τίτλος του θέματος!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου πηρα τις εξετασεις!αυτες εγιναν την 8η ημερα του κυκλου μου σε 28αρη κυκλο. Λοιπον: FSH:5,38,LH:6.08,E2:87.37,PRL(προλακτινη)9,26 τεστοστερονη ολικη:0.283,DHEA-S:375.7,TSH:1.83,T3:2.1,T4:8.32,         FT3:4.2,FT4:14,5 Anti TPO:11.55 Anti-TG:15.05 Δ4:2.4 και VDRL:λεει αρνητικη.( αυτη ειναι η συφιλη)αμη δεν μου κανανε τλκ γιατι δεν την καλυπτει η ασφαλεια και μου βαλανε μονο της ασφαλειας.θα την κανω ομως κ αυτη καποια στιγμη.ξερω τις περισσοτερες δε τις γνωριζετε κοριτσια,αλλα οσες ξερετε τις πιο γνωστες πχ fsh,lh,προλακτινη,Ε2 πειτε μου γνωμες!!!! @BettySt αγαπημενη μουυυ εσυ που τα ξερεις για πες!!!νομιζω η Ε2 και η προλακτινη μου ειναι ανεβασμενες???? @Elma86 Τις εχεις κανει και συ αυτες για την επιτροπη σωστα??τι λες πως τις βλεπεις???βεβαια δε σας εγραψα τιμες αναφορας δίπλα..αλλα απ οσα ξερετε γενικα πως τα βλεπετε??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Κοριτσια μου πηρα τις εξετασεις!αυτες εγιναν την 8η ημερα του κυκλου μου σε 28αρη κυκλο. Λοιπον: FSH:5,38,LH:6.08,E2:87.37,PRL(προλακτινη)9,26 τεστοστερονη ολικη:0.283,DHEA-S:375.7,TSH:1.83,T3:2.1,T4:8.32,         FT3:4.2,FT4:14,5 Anti TPO:11.55 Anti-TG:15.05 Δ4:2.4 και VDRL:λεει αρνητικη.( αυτη ειναι η συφιλη)αμη δεν μου κανανε τλκ γιατι δεν την καλυπτει η ασφαλεια και μου βαλανε μονο της ασφαλειας.θα την κανω ομως κ αυτη καποια στιγμη.ξερω τις περισσοτερες δε τις γνωριζετε κοριτσια,αλλα οσες ξερετε τις πιο γνωστες πχ fsh,lh,προλακτινη,Ε2 πειτε μου γνωμες!!!! @BettySt αγαπημενη μουυυ εσυ που τα ξερεις για πες!!!νομιζω η Ε2 και η προλακτινη μου ειναι ανεβασμενες???? @Elma86 Τις εχεις κανει και συ αυτες για την επιτροπη σωστα??τι λες πως τις βλεπεις???

λοιπον αυτες πανε συνδυαστικα. να κανεις αμη οπωσδηποτε 40 ευρω κοστιζει βρε κοριτσι γιατι δεν την ζηταγες να τελειωνεις???

λοιπον η προλακτινη σου ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα οκ. η ε2 αλλαζει απο κυκλο σε κυκλο κανονικα λενε οτι πρεπει να ειναι απο 50 κ κατω για να δειχνει την πραγματικη τιμη της FSH δηλαδη η fsh ισως ειναι λιγο πιο ψηλη στην πραγματικοτητα αλλα μην ανχωθεις οχι μεγαλες διαφορες. η lh κανονικα πρεπει να ειναι χαμηλοτερη κατα 1 μοναδα η ιση με την fsh. αλλα αν κρινουμε οτι κ η ε2 ειναι λιγο πιο ψηλη ισως ειναι στα ιδια επιπεδα. 

γενικα για να βγαλεις συμπερασμα ασφαλες πρεπει να τις επαναλαβεις τις βασικες στον επομενο κυκλο σου. εμενα ο ενδοκρινολογος με ειχε βαλει σε τρεις κυκλους να επαναλαβω. fsh lh e2 προλακτινη

πρίν από 37 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Κοριτσια μου πηρα τις εξετασεις!αυτες εγιναν την 8η ημερα του κυκλου μου σε 28αρη κυκλο. Λοιπον: FSH:5,38,LH:6.08,E2:87.37,PRL(προλακτινη)9,26 τεστοστερονη ολικη:0.283,DHEA-S:375.7,TSH:1.83,T3:2.1,T4:8.32,         FT3:4.2,FT4:14,5 Anti TPO:11.55 Anti-TG:15.05 Δ4:2.4 και VDRL:λεει αρνητικη.( αυτη ειναι η συφιλη)αμη δεν μου κανανε τλκ γιατι δεν την καλυπτει η ασφαλεια και μου βαλανε μονο της ασφαλειας.θα την κανω ομως κ αυτη καποια στιγμη.ξερω τις περισσοτερες δε τις γνωριζετε κοριτσια,αλλα οσες ξερετε τις πιο γνωστες πχ fsh,lh,προλακτινη,Ε2 πειτε μου γνωμες!!!! @BettySt αγαπημενη μουυυ εσυ που τα ξερεις για πες!!!νομιζω η Ε2 και η προλακτινη μου ειναι ανεβασμενες???? @Elma86 Τις εχεις κανει και συ αυτες για την επιτροπη σωστα??τι λες πως τις βλεπεις???βεβαια δε σας εγραψα τιμες αναφορας δίπλα..αλλα απ οσα ξερετε γενικα πως τα βλεπετε??

ααα σορρυ τωρα ειδα οτι εγιναν 8 η μερα του κυκλου!!!! τοτε αλλαζουν τα αοτελεσματα αυτα που σου ειπα ισχυουν για 2-4 μερα του κυκλου. μετα ειναι αλλες οι τιμες. 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

λοιπον αυτες πανε συνδυαστικα. να κανεις αμη οπωσδηποτε 40 ευρω κοστιζει βρε κοριτσι γιατι δεν την ζηταγες να τελειωνεις???

λοιπον η προλακτινη σου ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα οκ. η ε2 αλλαζει απο κυκλο σε κυκλο κανονικα λενε οτι πρεπει να ειναι απο 50 κ κατω για να δειχνει την πραγματικη τιμη της FSH δηλαδη η fsh ισως ειναι λιγο πιο ψηλη στην πραγματικοτητα αλλα μην ανχωθεις οχι μεγαλες διαφορες. η lh κανονικα πρεπει να ειναι χαμηλοτερη κατα 1 μοναδα η ιση με την fsh. αλλα αν κρινουμε οτι κ η ε2 ειναι λιγο πιο ψηλη ισως ειναι στα ιδια επιπεδα. 

γενικα για να βγαλεις συμπερασμα ασφαλες πρεπει να τις επαναλαβεις τις βασικες στον επομενο κυκλο σου. εμενα ο ενδοκρινολογος με ειχε βαλει σε τρεις κυκλους να επαναλαβω. fsh lh e2 προλακτινη

Σ ευχαριστω πολυ κοπέλα μου για την απάντηση σουυυ..εγώ στο κέντρο νόμιζα μου τη βάλανε και την αμη.τωρα στο μικροβιολογικο μου ειπανε οτι μαλλον επειδη δεν γραφεται δε σου τη βαλανε!μα δεν ειχα προβλημα να μου τι βαλουνεεε..αυριο που θα παμε παλι στο κεντρο με τον αντρα μου,θα πω να μου την κανουν και την αμη.ναι και γω το καταλαβα οτι η προλακτινη ειναι λιγακι τσιμπιμενη...θα μου πει αυριο και ο γυναικολογος που θα με εχει αναλαβει στο κεντρο..λες να εμποδισουνε την εξωσωματικη??δε φτανει που εχει ο αντρας μου προβλημα,θα εχω και γω??θα τις ξανα κανω και στον επομενο κυκλο οπως ειπες να δω..ημουνα και 8η ημερα ενω καποιες γινονται σε συγκεκριμενες μερες ετσι δεν ειναι??ουφ αγχωθηκα τωρα!!!!!

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

ααα σορρυ τωρα ειδα οτι εγιναν 8 η μερα του κυκλου!!!! τοτε αλλαζουν τα αοτελεσματα αυτα που σου ειπα ισχυουν για 2-4 μερα του κυκλου. μετα ειναι αλλες οι τιμες. 

Ναι αυτο ειπα τωρα..μαλλον τον γιατρο δε τον ενοιαξε να δει τις τιμες,αλλα να τις κανω για την επιτροπη..γι αυτο ενω ημουνα στην 8 ημερα μου τις εβαλε..λες??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοπέλα μου για την απάντηση σουυυ..εγώ στο κέντρο νόμιζα μου τη βάλανε και την αμη.τωρα στο μικροβιολογικο μου ειπανε οτι μαλλον επειδη δεν γραφεται δε σου τη βαλανε!μα δεν ειχα προβλημα να μου τι βαλουνεεε..αυριο που θα παμε παλι στο κεντρο με τον αντρα μου,θα πω να μου την κανουν και την αμη.ναι και γω το καταλαβα οτι η προλακτινη ειναι λιγακι τσιμπιμενη...θα μου πει αυριο και ο γυναικολογος που θα με εχει αναλαβει στο κεντρο..λες να εμποδισουνε την εξωσωματικη??δε φτανει που εχει ο αντρας μου προβλημα,θα εχω και γω??θα τις ξανα κανω και στον επομενο κυκλο οπως ειπες να δω..ημουνα και 8η ημερα ενω καποιες γινονται σε συγκεκριμενες μερες ετσι δεν ειναι??ουφ αγχωθηκα τωρα!!!!!

Ναι αυτο ειπα τωρα..μαλλον τον γιατρο δε τον ενοιαξε να δει τις τιμες,αλλα να τις κανω για την επιτροπη..γι αυτο ενω ημουνα στην 8 ημερα μου τις εβαλε..λες??

αααα οκ παντως καλες ειναι!!! αν ειναι 8η μερα ειναι πολυ καλες γιατι απο 8η μερα αρχιζουν κ ανεβαινουν κ η lh κ η ε2 γιατι αρχιζουν να αναπτυσονται τα ωοθηλακια!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

αααα οκ παντως καλες ειναι!!! αν ειναι 8η μερα ειναι πολυ καλες γιατι απο 8η μερα αρχιζουν κ ανεβαινουν κ η lh κ η ε2 γιατι αρχιζουν να αναπτυσονται τα ωοθηλακια!! 

Αχ να σαι καλα κοπελα μου!με καθησυχαζεις τωρα..γιατι το να μην ητανε καλες οι δικες μου εξετασεις,θα ητανε το καρασακι στην τουρτα...απ οτι θυμαμαι εισαι εγκυουλα εσυ σωστα?να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνηηηη και ενα υγιες μωρακι στην αγκαλια σου..και παλι ευχαριστω..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...