Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@Nektarinaki υπόμόνη κορίτσι  Μου πιστεύω  Δεν θα χρειαστεί  να προβείτε  Στην έσχατη λύση  του δότη  απλά με βιταμίνες  οι σνωμαλες  μορφές  διορθώνονται, μου κανει εντυπωση  δεν σαςέδωσε κάτι  για αυτό? @BettySt Εγώ ξενερωμα εντελώς παλι αδιαθετησα...πήρα πάλι τεστ ωορρηξίας κ αυτό το μήνα..ευτυχώς Ρυθμιστικε πλήρως ο θυρεοειδής...

Καλημέρα! Βήμα βήμα θα τα καταφερουμε και εμείς,  που θα παει! Να είσαι αισιόδοξη και δεν παραδίδουμε  τα όπλα ποτέ! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Τι  να κανουμε κοριτσια αφου μπηκαμε στο χορο,θα χορεψουμε!στην ουσια προεμφυτευτικο ελεγχο θελει να κανει αυτος γιατι εχουμε πολλες ανωμαλες μορφες!94% ανωμαλα ειναι τα σπερματοζωαρια μας!αμαν και αυτα πιαααα!!!οποτε καλα κανει!ναι @BettySt και γω πιστευω οτι ειναι καλος και δε θελει να αφησει τιποτα!γιατι μου ειπε δεν εχει νοημα να στα βαλω αν δεν τα ελεγξουμε και μετα ν εχεις αρνητικη χοριακη!αντε να δουμε!του αντρα μου η ηλεκροφοριση αιμοσφαιρινης νομιζω που εκανε σημερα θα βγει παρασκευη.τις αλλες 2 που εχει να κανει που ειναι για το σπερμα την κατατμιση και την fish θα τις κανει την παρασκευη και λογικα θα αργησουνε να βγουνε γιατι αργουνε αυτες πολυ απ οσο ξερω..ε πιστευω τον Αυγουστο θα την εχω κανει την εξωσωματικη!αντε να δουμε...

@Nektarinaki όλα τα κάνουμε για να έρθουμε πιο κοντά στα παιδάκια μας..Εγώ έχω ένα ημερολόγιο που γράφω όλα τα έξοδα που έχω κάνει και θα συνεχίσω για να μετρήσω όταν θα έχω το μωρό μου αγκαλια πόσο μου στοιχισε..Πιστεύω ότι θα είναι ένα μεγάλο ποσό αλλά παρόλα αυτα δεν θα με νοιάξει. Καλύτερα αυτό που θα σας κάνει για να έχετε σιγουρότερο αποτέλεσμα χωρίς περίπτωση απογοητεύσεων.Και ο Αύγουστος είναι κοντα!!  

14 ώρες πρίν, happy! είπε:

Μακαρι νεκταρινακι να ερθουν βολικα τα πραγματα και να εχετε θετικα αποτελεσματααααααααα.εγω εκανα τον υπερηχο και τα ειδαμε και τα δυο.ολα καλα

Πόσο χαίρομαι για σενα και πόσο σε ζηλεύω!!!Με την καλή έννοια πάντα!!!Σούεύχομαι να τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να απολαύσεις αυτούς τους μήνες!

πρίν από 18 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Βήμα βήμα θα τα καταφερουμε και εμείς,  που θα παει! Να είσαι αισιόδοξη και δεν παραδίδουμε  τα όπλα ποτέ! 

Ετσι ακριβώς!Ελπίζω να τελειώσει ο πόλεμος μας βέβαια πολύ σύντομα γιατι αντε!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

@Elma86αυτό ακριβως!!!και γω έτσι σκέφτομαι!!δε με νοίαζει το αν δώσω παραπάνω χρήματα..εντάξει,δε μου περυσευουνε,αλλα σιγα σιγα θα βρω τον τροπο...αρκεί να έχει αποτέλεσμα...δεν ειναι μακρια ο Αυγουστος..ανυπομονω...τωρα εχω λιγο αγχος για την τριτη που θα βγουνε οι ορμονικες που εκανα για την επιτροπη!αμη fsh και ολες αυτες και τις κανω πρωτη φορα στη ζωη μου!και μετα θα εχω το αγχος για του αντρα μου που θα κανει την κατατμιση dna και την fish.αυτες αργουνε λιγακι να βγουνε!!!αντε να δουμε!ελπιζω να βγουμε νικητριες απο αυτον τον πολεμο κοριτσια!!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

3 ώρες πρίν, Tatiana30 είπε:

@BettySt Εσύ κορίτσι μου πώς πάς?με ενδοκρινολόγο βρηκες άκρη?

Ναι όλα καλά. Τρίτη πάω στο καινούργιο γυνεκολογο και είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα μας βοηθήσει. 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα! @Nektarinakiόλα καλά θα πάνε γλυκιά μου! Έχεις μαζί σου όλη μας τη θετική ενέργεια!

@happy!Νομίζω ότι μαζί σου χαίρονται πρώτα όλα τα κορίτσια που συνομιλείτε τόσο καιρό, αλλά κι εγώ πάρα πολύ κούκλα μου! Παίρνουμε όλες δύναμη από εσένα!

@BettySt καλή αρχή εύχομαι για την επίσκεψη στον καινούριο γυναικολόγο γλυκιά μου! Εύχομαι να είναι αυτός που θα σε ξεγεννήσει!

Εμείς τη Δευτέρα θα επικοινωνήσουμε με τον ουρολόγο για ραντεβού! Μου έκανε κάτι νούμερα ο καλός μου, αλλά δεν του δίνω πια σημασία! Κλείνω το ραντεβού και προχωράμε! Αντε να δούμε τι θα δούμε πάλι! 

• Ευχαριστώ 3

1 hour ago, Geo1981 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! @Nektarinakiόλα καλά θα πάνε γλυκιά μου! Έχεις μαζί σου όλη μας τη θετική ενέργεια!

@happy!Νομίζω ότι μαζί σου χαίρονται πρώτα όλα τα κορίτσια που συνομιλείτε τόσο καιρό, αλλά κι εγώ πάρα πολύ κούκλα μου! Παίρνουμε όλες δύναμη από εσένα!

@BettySt καλή αρχή εύχομαι για την επίσκεψη στον καινούριο γυναικολόγο γλυκιά μου! Εύχομαι να είναι αυτός που θα σε ξεγεννήσει!

Εμείς τη Δευτέρα θα επικοινωνήσουμε με τον ουρολόγο για ραντεβού! Μου έκανε κάτι νούμερα ο καλός μου, αλλά δεν του δίνω πια σημασία! Κλείνω το ραντεβού και προχωράμε! Αντε να δούμε τι θα δούμε πάλι! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μουυυ!!!σε όλες  μας να πανε καλα τα πράγματα!!!να στείλουμε όλη τη θετική μας ενεργεια,και όλα θα πάνε καλά!!!άντε και σε σας κορίτσι όλα καλά να πάνε με τον ουρολόγο!να μας ενημερώσεις!!τα φιλακια μου σε όλες!!!

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Ναι όλα καλά. Τρίτη πάω στο καινούργιο γυνεκολογο και είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα μας βοηθήσει. 

Καλή αρχη αγαπημένη μου με τον καινούριο γυναικολόγο!μακάρι να είναι ο τυχερός!ολα καλά θα  πανε,πιστευω σε σένα,είσαι δυνατη!!!ολα θα πάνε μια χαρα!φιλακιαα

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

On 23/5/2018 at 11:03 ΠΜ, athinoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.Είμαι καινούργια και το Σάββατο θα κάνω χοριακη.έκανα σπερματεγχυση με φάρμακα κι εγώ.ο άντρας μου έχει φυσιολογικό σπερμοδιαγραμμα απλά είναι ελαφρώς μειωμένη η κινητικότητα.μετά την επεξεργασία όμως του σπερματος την ημέρα της σπερματεγχυσης ανέβηκε πολύ το ποσοστό.παίρνω 2 cyclacur και δύο υποθετα utrogestan την ημέρα.τι να πω Έχω αρκετό άγχος γιατί τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι υψηλά αλλά από την άλλη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον άντρα μου...και προσπαθούμε δύο ολόκληρα χρόνια!!!!

Καλη επιτυχια κοριτσι μ!!!ευχομαι τ αποτελεσματα σας ν ειναι θετικοτατα!!σ τετοιες περιπτωσεις με ηπιας μορφης προβληματα σιγουρα τ ποσοστα επιτυχιας ειναι αρκετα!!

On 23/5/2018 at 11:03 ΠΜ, athinoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα.Είμαι καινούργια και το Σάββατο θα κάνω χοριακη.έκανα σπερματεγχυση με φάρμακα κι εγώ.ο άντρας μου έχει φυσιολογικό σπερμοδιαγραμμα απλά είναι ελαφρώς μειωμένη η κινητικότητα.μετά την επεξεργασία όμως του σπερματος την ημέρα της σπερματεγχυσης ανέβηκε πολύ το ποσοστό.παίρνω 2 cyclacur και δύο υποθετα utrogestan την ημέρα.τι να πω Έχω αρκετό άγχος γιατί τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι υψηλά αλλά από την άλλη δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον άντρα μου...και προσπαθούμε δύο ολόκληρα χρόνια!!!!

Καλη επιτυχια κοριτσι μ!!!ευχομαι τ αποτελεσματα σας ν ειναι θετικοτατα!!σ τετοιες περιπτωσεις με ηπιας μορφης προβληματα σιγουρα τ ποσοστα επιτυχιας ειναι αρκετα!!

πρίν από 11 λεπτά , Tweety1325 είπε:

Παράθεση
Παράθεση

Καλημέρα κορίτσιααα τι κάνετε??γιατι χαθήκαμε έτσι??? @BettySt αγαππημενηηη καλή επιτυχία σήμερα με τον καινουριο γιατρό!μακάρι να είναι και ο τυχερός σου! @Elma86 σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα??τα υπολοιπα κορίτσια έχουνε κανένα νεάκι??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nektarinaki είπε:

Καλημέρα κορίτσιααα τι κάνετε??γιατι χαθήκαμε έτσι??? @BettySt αγαππημενηηη καλή επιτυχία σήμερα με τον καινουριο γιατρό!μακάρι να είναι και ο τυχερός σου! @Elma86 σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα??τα υπολοιπα κορίτσια έχουνε κανένα νεάκι??

Καλημέρα!!!Εγώ αύριο πάω για την εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός αν και από χθες έχω πού και πού κράμπες. Βέβαια τώρα κανονικά θα ήταν να μου έρθει περίοδος οπότε ίσως γι αυτό. Θα το πω αύριο στον γιατρό αλλά θα δούμε...Εχω χαθεί λίγο με τις μέρες σε αυτόν τον κύκλο δεν ξέρω τι μου γίνεται! Ουτε πότε θα πρέπει να κάνω χοριακή ούτε τιποτα!

@BettySt καλή επιτυχία στο ραντεβού σου!!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα!!!Εγώ αύριο πάω για την εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός αν και από χθες έχω πού και πού κράμπες. Βέβαια τώρα κανονικά θα ήταν να μου έρθει περίοδος οπότε ίσως γι αυτό. Θα το πω αύριο στον γιατρό αλλά θα δούμε...Εχω χαθεί λίγο με τις μέρες σε αυτόν τον κύκλο δεν ξέρω τι μου γίνεται! Ουτε πότε θα πρέπει να κάνω χοριακή ούτε τιποτα!

@BettySt καλή επιτυχία στο ραντεβού σου!!

Αντε κοπέλα μου!καλή επιτυχία!όλα να πάνε καλά!!!και γώ σήμερα θα πάω να πάρω τις ορμονικές που μου έβαλαν να κάνω στο κέντρο για την εξωσωματική!και να πω την αλήθεια ένα άγχος το έχω γιατί πρώτη φορά τις κάνω όλες αυτες..ελπίζω να είναι καλές!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αντε κοπέλα μου!καλή επιτυχία!όλα να πάνε καλά!!!και γώ σήμερα θα πάω να πάρω τις ορμονικές που μου έβαλαν να κάνω στο κέντρο για την εξωσωματική!και να πω την αλήθεια ένα άγχος το έχω γιατί πρώτη φορά τις κάνω όλες αυτες..ελπίζω να είναι καλές!!!

Καλές θα είναι θα το δεις!!!

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

@Nektarinaki , @Elma86 καλή επιτυχία κορίτσια! 

Μόλις γύρισα από το γιατρό. Αυτός μας ειπε οτι μία χαρά είναι το σπέρμα,  αλλά έχω θέμα εγώ με τις ορμόνες. Μου έγραψε να κάνω ορμονολογικές πάλι και ΑΜΗ. Και μετά θα  μας πει. Αλλά σίγουρα πάμε για εξωσωματικη, μας το είπε ξεκάθαρα. Η άλλη γυνεκολογος τόσο καιρό τίποτα δεν έκανε. Τα έχω πάρει μαζί της, γιατί μου έχασε πολύτιμο χρόνο. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνω σε αυτήν να κάνω υπερηχους και να τους στέλνω μετά στο καινούριο γιατρό Αθήνα. Όπως καταλαβαίνετε τη πήρα τη κρυαδα μου. Αυτά τα νέα μου,  ελπίζω τα δικά σας νεα να είναι ευχάριστα! Φιλιά! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 15 λεπτά , BettySt είπε:

Μόλις γύρισα από το γιατρό. Αυτός μας ειπε οτι μία χαρά είναι το σπέρμα,  αλλά έχω θέμα εγώ με τις ορμόνες. Μου έγραψε να κάνω ορμονολογικές πάλι και ΑΜΗ. Και μετά θα  μας πει. Αλλά σίγουρα πάμε για εξωσωματικη, μας το είπε ξεκάθαρα. Η άλλη γυνεκολογος τόσο καιρό τίποτα δεν έκανε. Τα έχω πάρει μαζί της, γιατί μου έχασε πολύτιμο χρόνο. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να πηγαίνω σε αυτήν να κάνω υπερηχους και να τους στέλνω μετά στο καινούριο γιατρό Αθήνα. Όπως καταλαβαίνετε τη πήρα τη κρυαδα μου. Αυτά τα νέα μου,  ελπίζω τα δικά σας νεα να είναι ευχάριστα! Φιλιά! 

Καλησπέρα Μπετούλα. Γιατί βρε παιδί μου τι πρόβλημα έχουν οι ορμόνες σου; Δες μήπως μπορείς να τις φτιάξεις, με τα αντισυλληπτικά που έπαιρνες μήπως ταράχθηκαν; Κάνε τις εξετάσεις και εύχομαι να είναι καλές. Πράγματι σπαστικό που η άλλη σου έχασε χρόνο, αλλά μήπως δεν το έβλεπε σαν μονόδρομο την εξωσωματική γι αυτό; Μήπως περίμενε ότι φτιάχνοντας τα ορμονικά σου θα μπορούσατε να τα καταφέρετε;

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, BettySt είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου!καλα η άλλη η γυναικολόγος χαμπάρι δεν πήρε??τι να πω...δεν μπορεις να τρως του άλλου τον πολύτιμο χρόνο για το συμφέρον μόνο..ελεος..μακάρι κοπέλα μου απο εδώ και πέρα να στρώσουν τα πράγματα και να το πιάσετε το σποράκι ακομη και με εξωσωματική..που μακαρι να ρυθμίσεις τις ορμόνες σου και να το πιάσετε φυσιολογικά...θα σας ενημερώσω το βραδάκι με τις δικές μου ορμονικες τι θα δω!!!ελπιζω να είναι καλες!!!

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...