Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , happy! είπε:

@Geo1981 εχουμε την ιδια ηλικια και εκανα 2 σπερματεγχυσεις.σε εμενα σεν περυχαν αλλα εχω ακουσει ανθρωπους που το καταφεραν.και εμεις προβλημα με το σπερμα ειχαμε αλλα να ξερεις καρυδια την μια μερα αμυγδαλα την αλλη βοηθουν παααρα πολυ.....ο αντρας μου πηρε τις προφερτιλ και του εδωσα και 3 εβιολ την ημερα .....το σπερμα ηρθε σε φυσιολογικα επιπεδα.μην απογοητευεσαιιιιι.θα τα καταφερουμεεεε.

Κορίτσια μου πόσο καλύτερα νιώθω ήδη να ξέρατε! Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο γιατρός μου είναι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη σπερματέγχυση παρ'ολο που το σπέρμα μας δεν είναι πολύ καλό. Θα πάμε και στον ουρολόγο να δούμε τι θα μας πει! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! ❤️❤️❤️❤️❤️Καλό ξημέρωμα να έχουμε! 

8 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Μακαρι ολες να δικαιωθουμε κοριτσι μου...και οσο μπορεις πιεσε τον λιγααακι παραπανω κοπελα μου να κανετε τις απαραιτητες εξετασεις..μπορει να μην ειναι κατι τοσο σοβαρο και να ταλαιπωρειστε τζαμπα τοσα χρονια..ειναι κριμα...δε θελω να το παρεις καπως αυτο που γραφω γλυκο μου κοριτσακι με ολο το θαρρος αλλα επρεπε πιο μπροστα να ψαχτει ο αντρουλης σου..τωρα μπορει ηδη να ειχατε μωρακι..δεν πειραζει ομως,ποτε δεν ειναι αργα..θα κανει οτι χρειαζεται και ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσι μου..να μας ενημερωνεις..

Κούκλα μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Δεν παρεξηγώ καθόλου και μην ανησυχείς! Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό που λες και είμαι σίγουρη ότι τώρα θα είχαμε το μωράκι μας αλλά δεν ήθελα και δεν θέλω να τον πιέσω πολύ γιατί ξέρω ότι δεν θα του κάνει καλό! Θα ενημερώσω οπωσδήποτε! Περιμένω και δικά σας νέα! Καλό βράδυ! ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Geo1981 είπε:

Κορίτσια μου πόσο καλύτερα νιώθω ήδη να ξέρατε! Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο γιατρός μου είναι πολύ αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη σπερματέγχυση παρ'ολο που το σπέρμα μας δεν είναι πολύ καλό. Θα πάμε και στον ουρολόγο να δούμε τι θα μας πει! Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! ❤️❤️❤️❤️❤️Καλό ξημέρωμα να έχουμε! 

Κούκλα μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Δεν παρεξηγώ καθόλου και μην ανησυχείς! Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό που λες και είμαι σίγουρη ότι τώρα θα είχαμε το μωράκι μας αλλά δεν ήθελα και δεν θέλω να τον πιέσω πολύ γιατί ξέρω ότι δεν θα του κάνει καλό! Θα ενημερώσω οπωσδήποτε! Περιμένω και δικά σας νέα! Καλό βράδυ! ❤️❤️❤️❤️

Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις αλλά εγώ γενικότερα δεν είμαι και τόσο υπέρ της  σπερματέγχυσης ειδικά αν υπάρχει και θέμα στο σπέρμα. σου δίνει ελαφρώς λίγο παραπάνω πιθανότητες από τη φυσιολογική σύλληψη. Απλώς ξέρεις ακριβώς την ωορρηξία. Τέλος πάντων άποψη μου αυτή γιατί και εγώ ξέρω πολλές κοπέλες που πέτυχαν έτσι. όμως και οικονομικά να το δεις, τα χρήματα από τις συνεχόμενες προσπάθειες ισοδυναμούν με αυτά της εξωσωματικής τουλάχιστον σε δημόσιο νοσοκομείο. Εμένα πέρσι στο Παπαγεωργίου η εξωσωματική βγήκε λιγότερο από 800 ευρώ και με κατάψυξη..δεν πέτυχε βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

• Ευχαριστώ 1

CpFNp3.png

2 ώρες πρίν, Elma86 είπε:

Σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις αλλά εγώ γενικότερα δεν είμαι και τόσο υπέρ της  σπερματέγχυσης ειδικά αν υπάρχει και θέμα στο σπέρμα. σου δίνει ελαφρώς λίγο παραπάνω πιθανότητες από τη φυσιολογική σύλληψη. Απλώς ξέρεις ακριβώς την ωορρηξία. Τέλος πάντων άποψη μου αυτή γιατί και εγώ ξέρω πολλές κοπέλες που πέτυχαν έτσι. όμως και οικονομικά να το δεις, τα χρήματα από τις συνεχόμενες προσπάθειες ισοδυναμούν με αυτά της εξωσωματικής τουλάχιστον σε δημόσιο νοσοκομείο. Εμένα πέρσι στο Παπαγεωργίου η εξωσωματική βγήκε λιγότερο από 800 ευρώ και με κατάψυξη..δεν πέτυχε βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Θέλω να είμαι αισιόδοξη γιατί κι εγώ έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που έπιασαν με σπερματέγχυση και άλλες τόσες βέβαια που δεν έπιασαν αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι προσπαθώ! 

Εύχομαι και σ' εσένα ολόψυχα να πετύχει ότι κι αν κάνεις! ❤️❤️❤️❤️❤️

2 ώρες πρίν, happy! είπε:

Κοριτσιαααα αυριο εχω τον υπερηχοοο(και εχω ψιλοαγχος...)

Όλα θα πάνε καλά!!!τα μωράκια σου θα είναι μια χαρούλα!!!περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! 

@happy! καλή διασκέδαση με τα μπεμπακια σού! Όλα καλά θα είναι! 

@Geo1981 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι πολύ σύντομα να τα καταφέρεις! Ότι θες να μας λες, εδώ όλες σε καταλαβαινουμε γιατι πάνω κάτω τα ίδια περνάμε. 

@Nektarinaki αγαπημένη μου περιμένω σήμερα νέα. Στης 1 δεν είναι να πας;

@Elma86 Ελμακι λίγες μέρες έμειναν ακόμα. Αυτή θα είναι η τυχερή σου, θα δεις! 

@Tatiana30 που είσαι κοριτσι μου, τι κάνεις; 

@Thia1985 χάθηκες,  έχεις κανένα νέο,  σε τι φάση είσαι τώρα; 

Αν ξεχνάω κάποια συγχωρέστε με! 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@happy! καλή διασκέδαση με τα μπεμπακια σού! Όλα καλά θα είναι! 

@Geo1981 καλώς ήρθες στην παρέα μας! Σου εύχομαι πολύ σύντομα να τα καταφέρεις! Ότι θες να μας λες, εδώ όλες σε καταλαβαινουμε γιατι πάνω κάτω τα ίδια περνάμε. 

@Nektarinaki αγαπημένη μου περιμένω σήμερα νέα. Στης 1 δεν είναι να πας;

@Elma86 Ελμακι λίγες μέρες έμειναν ακόμα. Αυτή θα είναι η τυχερή σου, θα δεις! 

@Tatiana30 που είσαι κοριτσι μου, τι κάνεις; 

@Thia1985 χάθηκες,  έχεις κανένα νέο,  σε τι φάση είσαι τώρα; 

Αν ξεχνάω κάποια συγχωρέστε με! 

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυ!! @BettySt Αγαπημένη μουυυ ναι σήμερα στη 1 είναι!θα σας πώ νεάκια μόλις γυρίσω!!ξέρω σημερα στην ουσία δεν θα κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο περα απο διαδικασίες για επιτροπή,αλλα είμαι τόσο χαρούμενη!!!!πολυυυυ χαρούμενη!θα σας ενημερώσω!τα φιλιά μου κοριτσάκια μουυυ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??εγω μολις γυρισα απο το κεντρο!μου κανανε ολες τις ορμονικες και τον υπερηχο που χρειαζεται για την επιτροπη..την τριτη θα βγουνε τα αποτελεσματα απο τις ορμονικες μου..οσο αναφορα τον αντρα μου,μας ειπε ο Γιατρος οτι δεν ευθυνεται η κιρσοκηλη για το σπερμα που εχει..ειδικα για τις ανωμαλες μορφες..ειπε οτι μπορει να ειναι και κατι γενετικο...του εβαλε εξεταστη να κανει την κατατμιση DNA και μια ακομη FISH λεγεται..μας ειπε οτι με αυτες τις εξετασεις θα δουμε τα 12 χρωμοσωματα..380€ κοριτσιααα και δε γραφεται!!!!!επισης μας ειπε οτι οταν βγαλουμε τα ωαρια οσα γονιμοποιηθουνε θα πρεπει να τα εξετασει πρωτα το DNA τους για να δει αν μπορουνε να προχωρησουνε αλλιως δε θα μου τα βαλει στη μητρα..δεν εχει νοημα ειπε γιατι θα πεσουν..και αυτο φυσικα εχει μεγαλο κοστος..τεσπα..και μας ειπε οτι αν δεν βγουνε καλα μετα παμε σε δοτη...δεν εχει νοημα να κανουμε ξανα και ξανα γιατι αν ειναι απ το γενετικο του αντρα μου,δεν μπορει να αλλαξει αυτο...αχ κοριτσια προσευχηθειτε να βγουνε καλες αυτες οι εξετασεις με την κατατμιση και η αλλη που μας εβαλε γιατι απο εκει θα κριθουν πολλα...μακαρι να πανε ολα καλα και να μη χρειαστω δοτη...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nektarinaki είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε??εγω μολις γυρισα απο το κεντρο!μου κανανε ολες τις ορμονικες και τον υπερηχο που χρειαζεται για την επιτροπη..την τριτη θα βγουνε τα αποτελεσματα απο τις ορμονικες μου..οσο αναφορα τον αντρα μου,μας ειπε ο Γιατρος οτι δεν ευθυνεται η κιρσοκηλη για το σπερμα που εχει..ειδικα για τις ανωμαλες μορφες..ειπε οτι μπορει να ειναι και κατι γενετικο...του εβαλε εξεταστη να κανει την κατατμιση DNA και μια ακομη FISH λεγεται..μας ειπε οτι με αυτες τις εξετασεις θα δουμε τα 12 χρωμοσωματα..380€ κοριτσιααα και δε γραφεται!!!!!επισης μας ειπε οτι οταν βγαλουμε τα ωαρια οσα γονιμοποιηθουνε θα πρεπει να τα εξετασει πρωτα το DNA τους για να δει αν μπορουνε να προχωρησουνε αλλιως δε θα μου τα βαλει στη μητρα..δεν εχει νοημα ειπε γιατι θα πεσουν..και αυτο φυσικα εχει μεγαλο κοστος..τεσπα..και μας ειπε οτι αν δεν βγουνε καλα μετα παμε σε δοτη...δεν εχει νοημα να κανουμε ξανα και ξανα γιατι αν ειναι απ το γενετικο του αντρα μου,δεν μπορει να αλλαξει αυτο...αχ κοριτσια προσευχηθειτε να βγουνε καλες αυτες οι εξετασεις με την κατατμιση και η αλλη που μας εβαλε γιατι απο εκει θα κριθουν πολλα...μακαρι να πανε ολα καλα και να μη χρειαστω δοτη...

Δεν θα χρειαστεί δοτη,  είμαι σίγουρη! Να είσαι αισιόδοξη, όλα θα πάνε όπως τα επιθυμείς! Μου ακούγεται πολύ καλός ο γιατρός σού, δεν θέλει να αφήσει τίποτα στη τύχη του. Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει . Οι εξετάσεις του άντρα σου ποτέ θα βγούνε; Θα περιμένω με αγωνία νέα σου. Φιλιά! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@Nektarinaki υπόμόνη κορίτσι  Μου πιστεύω  Δεν θα χρειαστεί  να προβείτε  Στην έσχατη λύση  του δότη  απλά με βιταμίνες  οι σνωμαλες  μορφές  διορθώνονται, μου κανει εντυπωση  δεν σαςέδωσε κάτι  για αυτό? @BettySt Εγώ ξενερωμα εντελώς παλι αδιαθετησα...πήρα πάλι τεστ ωορρηξίας κ αυτό το μήνα..ευτυχώς Ρυθμιστικε πλήρως ο θυρεοειδής...

• Ευχαριστώ 1

Τι  να κανουμε κοριτσια αφου μπηκαμε στο χορο,θα χορεψουμε!στην ουσια προεμφυτευτικο ελεγχο θελει να κανει αυτος γιατι εχουμε πολλες ανωμαλες μορφες!94% ανωμαλα ειναι τα σπερματοζωαρια μας!αμαν και αυτα πιαααα!!!οποτε καλα κανει!ναι @BettySt και γω πιστευω οτι ειναι καλος και δε θελει να αφησει τιποτα!γιατι μου ειπε δεν εχει νοημα να στα βαλω αν δεν τα ελεγξουμε και μετα ν εχεις αρνητικη χοριακη!αντε να δουμε!του αντρα μου η ηλεκροφοριση αιμοσφαιρινης νομιζω που εκανε σημερα θα βγει παρασκευη.τις αλλες 2 που εχει να κανει που ειναι για το σπερμα την κατατμιση και την fish θα τις κανει την παρασκευη και λογικα θα αργησουνε να βγουνε γιατι αργουνε αυτες πολυ απ οσο ξερω..ε πιστευω τον Αυγουστο θα την εχω κανει την εξωσωματικη!αντε να δουμε...

• Μου αρέσει 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

1 hour ago, happy! είπε:

Μακαρι νεκταρινακι να ερθουν βολικα τα πραγματα και να εχετε θετικα αποτελεσματααααααααα.εγω εκανα τον υπερηχο και τα ειδαμε και τα δυο.ολα καλα

μακαρι κορίτσι μου!μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας...τελεια που ειδες τα νινακια σουυυ!!ετσι να ειναι καθε φορα δυνατααα!!μεχρι το τελος...

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...