Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!Τι κάνετε?? Εγώ νομίζω καλά!!Κανονίστηκε η εμβρυομεταφορα μου για την επόμενη Τετάρτη.Θα βάλουμε 2 αυτή τη φορά.Ελπίζω έστω το ένα να πιάσει......Εσύ @BettySt πότε είπαμε έχεις το ραντεβού σου?

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!Τι κάνετε?? Εγώ νομίζω καλά!!Κανονίστηκε η εμβρυομεταφορα μου για την επόμενη Τετάρτη.Θα βάλουμε 2 αυτή τη φορά.Ελπίζω έστω το ένα να πιάσει......Εσύ @BettySt πότε είπαμε έχεις το ραντεβού σου?

Καλημέρα και από μένα! Σούπερ τα νέα σου, πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά από εσένα. Να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη και θα γίνει το θαύματακι! Εγώ έχω ραντεβού την επόμενη Τρίτη. 

Τα υπόλοιπα κοριτσακια πώς ειστε; 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημερα κοριτσακια μουυυ!! @Elma86 με το καλοοοοο!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!που θα πανεεεεε! @BettyStαντε κοριτσι μου και συ να αρχισεις..δεν ειναι μακρια η τριτη..εγω κοριτσια μου περιμενω εναγωνιως την παρασκευη..κλεισαμε ραντεβου με το κεντρο..θα παμε στη 1 ωρα για να ξακινησουμε τις διαδικασιες για την επιτροπη των φαρμακων...δε βλεπω την ωρα να περασω την επιτροπη και να παρω τα φαρμακα στο χερι..μετα θα νιωθω ακομη πιο κοντα στο ονειρο...

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 58 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα και από μένα! Σούπερ τα νέα σου, πολύ σύντομα θα έχουμε θετικά από εσένα. Να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη και θα γίνει το θαύματακι! Εγώ έχω ραντεβού την επόμενη Τρίτη. 

Τα υπόλοιπα κοριτσακια πώς ειστε; 

πρίν από 45 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλημερα κοριτσακια μουυυ!! @Elma86 με το καλοοοοο!!ευχομαι ολα να πανε καλα!!που θα πανεεεεε! @BettyStαντε κοριτσι μου και συ να αρχισεις..δεν ειναι μακρια η τριτη..εγω κοριτσια μου περιμενω εναγωνιως την παρασκευη..κλεισαμε ραντεβου με το κεντρο..θα παμε στη 1 ωρα για να ξακινησουμε τις διαδικασιες για την επιτροπη των φαρμακων...δε βλεπω την ωρα να περασω την επιτροπη και να παρω τα φαρμακα στο χερι..μετα θα νιωθω ακομη πιο κοντα στο ονειρο...

Μακάρι ρε κορίτσια να πάνε για όλες μας καλά να αλλάξουμε τον τίτλο του θέματος!!!

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Ακόμα λίγες μέρες έμειναν. Όλα καλά να πάνε με την επιτροπή και σύντομα να κάνεις τη προσπάθεια σού, οποία σου εύχομαι να πετύχει με τη πρώτη! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Ακόμα λίγες μέρες έμειναν. Όλα καλά να πάνε με την επιτροπή και σύντομα να κάνεις τη προσπάθεια σού, οποία σου εύχομαι να πετύχει με τη πρώτη! 

Σ'ευχαριστω αγαπημενη μουυυυυ..και σε σενα ευχομαι η επομενη σπερματεγχυση να ειναι η τελευταιαααα και τυχερηηη!!θα χαρω τοσο μα τοσο πολυ κοριτσι μου.αντε να γελασει και μας λιγο το χειλακι μας μωρεεεε!!!!

• Μου αρέσει 3

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια κι εγώ αλλά παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και λίγες μέρες για ευνόητους λόγους! 

Χθες πήρα την πρώτη μου απογοήτευση μετά από την πρώτη σπερματέγχυση και ενώ δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα σήμερα με έχει πάρει λίγο από κάτω. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ συν ότι και ο άντρας μου έχει απογοητευθεί αρκετά παρ'ολο που προσπαθεί να το κρύψει... 

Τον άλλο μήνα θα πάμε για δεύτερη φορά. Ψάχνω να βρω το κουράγιο αλλά δεν ξέρω που να το βρω. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! ❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , Geo1981 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Είμαι καινούρια κι εγώ αλλά παρακολουθώ τη συζήτηση εδώ και λίγες μέρες για ευνόητους λόγους! 

Χθες πήρα την πρώτη μου απογοήτευση μετά από την πρώτη σπερματέγχυση και ενώ δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα σήμερα με έχει πάρει λίγο από κάτω. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ συν ότι και ο άντρας μου έχει απογοητευθεί αρκετά παρ'ολο που προσπαθεί να το κρύψει... 

Τον άλλο μήνα θα πάμε για δεύτερη φορά. Ψάχνω να βρω το κουράγιο αλλά δεν ξέρω που να το βρω. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! ❤️❤️❤️❤️❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου,και καλως ήρθες στην παρεούλα μας..πόσο λυπάμαι κοπέλα μου...σε καταλαβαίνουμε εδω πέρα να ξέρεις..είναι δύσκολος ο δρόμος που βαδίζουμε δυστυχώς!αλλα θα τα καταφέρουμε γιατί μπορούμε,γιατί το θέλουμε και θα γίνει!!!βρές τις δυνάμεις σου και ξανά μπροστά κορίτσι μου!με πεισμα!αναπτέρωσε και του αντρούλη σου το ηθικό μιλώντας τον και λεγοντας τον πως δεν πειράζει,την επόμενη φορα θα τα καταφέρετε!γιατι πάνω απο όλα μετράει η ψυχολογία..ξέρω,είναι δύσκολο,αλλα δεν πρέπει να σας πάρει απο κάτω..αν επιτρέπεται τι προβλημα έχετε?προσπαθείτε καιρό??

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,και καλως ήρθες στην παρεούλα μας..πόσο λυπάμαι κοπέλα μου...σε καταλαβαίνουμε εδω πέρα να ξέρεις..είναι δύσκολος ο δρόμος που βαδίζουμε δυστυχώς!αλλα θα τα καταφέρουμε γιατί μπορούμε,γιατί το θέλουμε και θα γίνει!!!βρές τις δυνάμεις σου και ξανά μπροστά κορίτσι μου!με πεισμα!αναπτέρωσε και του αντρούλη σου το ηθικό μιλώντας τον και λεγοντας τον πως δεν πειράζει,την επόμενη φορα θα τα καταφέρετε!γιατι πάνω απο όλα μετράει η ψυχολογία..ξέρω,είναι δύσκολο,αλλα δεν πρέπει να σας πάρει απο κάτω..αν επιτρέπεται τι προβλημα έχετε?προσπαθείτε καιρό??

Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Μου δίνουν δύναμη τα λόγια σου! Προσπαθώ να τον εμψυχωσω για να βοηθήσω κι εμένα! 

Το πρόβλημα είναι στο σπέρμα, μη με ρωτάς νούμερα κλπ δεν έχω καταλάβει τπτ! 

Κάνουμε ελεύθερα από τον Οκτώβριο του 14,οπότε καταλαβαίνεις ότι έχουμε ξεφύγει αρκετά από τα όρια της υπομονής! Εγώ κυρίως... 

Ευτυχώς οι εξετάσεις μου είναι καλές και απ'οτι ξέρω αυτό βοηθάει. Εγώ είμαι 37 σχεδόν και καλός μου 39. Ευτυχώς έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας! 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Geo1981 είπε:

Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Μου δίνουν δύναμη τα λόγια σου! Προσπαθώ να τον εμψυχωσω για να βοηθήσω κι εμένα! 

Το πρόβλημα είναι στο σπέρμα, μη με ρωτάς νούμερα κλπ δεν έχω καταλάβει τπτ! 

Κάνουμε ελεύθερα από τον Οκτώβριο του 14,οπότε καταλαβαίνεις ότι έχουμε ξεφύγει αρκετά από τα όρια της υπομονής! Εγώ κυρίως... 

Ευτυχώς οι εξετάσεις μου είναι καλές και απ'οτι ξέρω αυτό βοηθάει. Εγώ είμαι 37 σχεδόν και καλός μου 39. Ευτυχώς έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας! 

Αααχχχχ αυτο το σπερμα!!!αχ!!!το λεω γιατι ειμαι παθουσα!!!και μεις με το σπερμα εχουμε προβλημα...προσπαθουμε ενα χρονο τωρα..αλλα εμεις βρηκαμε το προβλημα..ειχε κιρσοκηλη ο αντρας μου..τον οκτωβρη που μας περασε ειχε κανει χειρουργειο...ακομη δεν ειδαμε καποια αλλαγη...θα δειξει...θα περιμενουμε λιγο ακομη και μετα μας βλεπω για εξωσωματικη...εμεις ειμαστε εγω 30 και αυτος 31. Δε το ψαξατε τουλαχιστον να δειτε τι φταιει??μηπως κανενα μικροβιο μηπως κατι με τις ορμονες η καμια κιρσοκηλη???4 χρονια που προσπαθειτε δεν ειναι και λιγα..το  ψαξατε καλα??το λεω γιατι μπορει να ειναι κατι που με την καταλληλη αγωγη να διορθωνεται κοριτσι μου..

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Αααχχχχ αυτο το σπερμα!!!αχ!!!το λεω γιατι ειμαι παθουσα!!!και μεις με το σπερμα εχουμε προβλημα...προσπαθουμε ενα χρονο τωρα..αλλα εμεις βρηκαμε το προβλημα..ειχε κιρσοκηλη ο αντρας μου..τον οκτωβρη που μας περασε ειχε κανει χειρουργειο...ακομη δεν ειδαμε καποια αλλαγη...θα δειξει...θα περιμενουμε λιγο ακομη και μετα μας βλεπω για εξωσωματικη...εμεις ειμαστε εγω 30 και αυτος 31. Δε το ψαξατε τουλαχιστον να δειτε τι φταιει??μηπως κανενα μικροβιο μηπως κατι με τις ορμονες η καμια κιρσοκηλη???4 χρονια που προσπαθειτε δεν ειναι και λιγα..το  ψαξατε καλα??το λεω γιατι μπορει να ειναι κατι που με την καταλληλη αγωγη να διορθωνεται κοριτσι μου..

Τώρα θα πάμε και σε ουρολόγο. Δεν ψήνονται οι άντρες εύκολα ξέρεις... Τους πέφτει βαρύ όλο αυτό και ειδικά όταν το θέμα είναι στο σπέρμα. Ευτυχώς πήρε εγκαίρως την απόφαση και τώρα έχουμε εντείνει τις προσπάθειες! 

Τι έχεις τραβήξει κι εσύ κοριτσάκι μου... Που θα πάει όμως, θα τα καταφέρουμε το πιστεύω! Ελπίζω μόνο να μην φτάσω στην εξωσωματική γιατί δυστυχώς τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν... 

πρίν από 8 λεπτά , Geo1981 είπε:

Τώρα θα πάμε και σε ουρολόγο. Δεν ψήνονται οι άντρες εύκολα ξέρεις... Τους πέφτει βαρύ όλο αυτό και ειδικά όταν το θέμα είναι στο σπέρμα. Ευτυχώς πήρε εγκαίρως την απόφαση και τώρα έχουμε εντείνει τις προσπάθειες! 

Τι έχεις τραβήξει κι εσύ κοριτσάκι μου... Που θα πάει όμως, θα τα καταφέρουμε το πιστεύω! Ελπίζω μόνο να μην φτάσω στην εξωσωματική γιατί δυστυχώς τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν... 

μπορεις να πας κ σε δημοσιο νοσοκομειο για εξωσωματικη χωρις να πληρωσεις σχεδον τιποτα.γενικα μην χανεις χρονο κ χρημα  σε ασκοπες θεραπειες σπερματος μετα απο καποια ηλικια  ακομα κ στον ανδρα τα προβληματα δεν λυνονται μονο με βιταμινες. δεν θελω να σε ανχωσω απλα σου μιλαω σαν μια κοπελα που δεν ειναι ουτε 20 χρονων ουτε 30. μετα τα 35 για μια γυναικα ακομα κ ενας χρονος μπορει να ειναι πολυ σημαντικος για την γονιμοτητα οσο κ αν σου φαινετε περιεργο. σου μιλαω φιλικα για να μην μπεις σε περιπετειες χωρις λογο αν αποφασισεις να το καθηστερισεις κ αλλο. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Geo1981 είπε:

Μακαρι ολες να δικαιωθουμε κοριτσι μου...και οσο μπορεις πιεσε τον λιγααακι παραπανω κοπελα μου να κανετε τις απαραιτητες εξετασεις..μπορει να μην ειναι κατι τοσο σοβαρο και να ταλαιπωρειστε τζαμπα τοσα χρονια..ειναι κριμα...δε θελω να το παρεις καπως αυτο που γραφω γλυκο μου κοριτσακι με ολο το θαρρος αλλα επρεπε πιο μπροστα να ψαχτει ο αντρουλης σου..τωρα μπορει ηδη να ειχατε μωρακι..δεν πειραζει ομως,ποτε δεν ειναι αργα..θα κανει οτι χρειαζεται και ευχομαι να πανε ολα καλα κοριτσι μου..να μας ενημερωνεις..

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

@Geo1981 εχουμε την ιδια ηλικια και εκανα 2 σπερματεγχυσεις.σε εμενα σεν περυχαν αλλα εχω ακουσει ανθρωπους που το καταφεραν.και εμεις προβλημα με το σπερμα ειχαμε αλλα να ξερεις καρυδια την μια μερα αμυγδαλα την αλλη βοηθουν παααρα πολυ.....ο αντρας μου πηρε τις προφερτιλ και του εδωσα και 3 εβιολ την ημερα .....το σπερμα ηρθε σε φυσιολογικα επιπεδα.μην απογοητευεσαιιιιι.θα τα καταφερουμεεεε.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...