Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Φιλενάδες μου καλές και αγαπημένες..

ήμουνα δουλειά και έτσι δεν μπορούσα να γράψω αυτά που ήθελα αλλά ούτε και να κλάψω...

ήρθα σπίτι έκλαψα το μισάωρο μου και τώρα είμαι καλύτερα..

Σας ευχαριστώ όλες που είστε δίπλα μου..

Σας ευχαριστώ για τις ευχές και για τις προσευχές σας!!

Αυρίο ξεκινάει μια καινούργια μέρα..

εγώ αυτό το μήνα θα χαλαρώσω..όμως ο στόχος στόχος..

αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκα μου κοριτσια, ευχαριστω τοσο πολυ!!!

Δε μου βγαινει να κλαψω, το μυαλο μου ειναι φιξαρισμενο στην επομενη φορα! Μου τη δινει μονο που απεχει πολυ! Ποιος περιμενει αλλες δυο βδομαδες; "Θελω να πεταξω ΤΩΡΑ"! Ευχαριστω και για τις ιδεες για τα τεστακια, ειμαι απο τους ανθρωπους που τους βοηθανε πολυ... Το ριξα παλι στην παλαβη, το μεσημερι τηγανιζα ψαρακια και τραγουδουσα: "το μπαρμπουνακι θελει μπυριτσα και το κοριτσι θαλασσα...". Θελει και λιγο μουρλα, δε βγαινει αλλιως!

Keep going, κι ειναι ωραιος μηνας ο Αυγουστος!

Ισοπεδωθηκαμε σημερα, ε; Τι να πω, απο αυριο αναδιοργανωση και προχωραμε ολες μαζι για τη μωρουδοχωρα! Κι ειμαστε πολλες, τον δρομο θα τον βρουμε! Καληνυχτα κοριτσακια;)!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ .ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.. ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ...

Γλυκα μου κοριτσια, ευχαριστω τοσο πολυ!!!

Δε μου βγαινει να κλαψω, το μυαλο μου ειναι φιξαρισμενο στην επομενη φορα! Μου τη δινει μονο που απεχει πολυ! Ποιος περιμενει αλλες δυο βδομαδες; "Θελω να πεταξω ΤΩΡΑ"! Ευχαριστω και για τις ιδεες για τα τεστακια, ειμαι απο τους ανθρωπους που τους βοηθανε πολυ... Το ριξα παλι στην παλαβη, το μεσημερι τηγανιζα ψαρακια και τραγουδουσα: "το μπαρμπουνακι θελει μπυριτσα και το κοριτσι θαλασσα...". Θελει και λιγο μουρλα, δε βγαινει αλλιως!

Keep going, κι ειναι ωραιος μηνας ο Αυγουστος!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ..

Καλημερουδια! Ανασυγκροτηση λεμε! Βγηκαν παλι τα μπουκαλακια με τις βιταμινες, γεμισε ο παγκος της κουζινας, και ξεκιναμε τα κοκτέιλς (οχι τις μαργαριτες, τα άλλα!). Αν μη τι αλλο, κανουν αποδεδειγμενα ωραια επιδερμιδα!

Με βλεπω να μπλεκω με την κουζινα σημερα, ο καλος μου θυμηθηκε τα γεμιστα και τωρα δεν εχω δικαιολογια για λουφα (ειναι βαρυ το ταψι, κτλ)!!

Παω να παρω λιγα κουκουναρια (μ΄αρεσουν μες στα γεμιστα) και αν αξιωθω θα ψαξω και τη συνταγη με τις βαφλες, μπας και με πιασει η προκοπη! Tinkerbel!24, δε σε ξεχναω, μολις τις φτιαξω θα σου στειλω τη συνταγη (να τις δοκιμασουμε πρωτα, μη βγει καμια μουφα!). Σας φιλω και παιρνω το καλαθακι της νοικοκυρας (οσο παει μικραινει αυτο το ατιμο.....).

Καλημερουδια! Ανασυγκροτηση λεμε! Βγηκαν παλι τα μπουκαλακια με τις βιταμινες, γεμισε ο παγκος της κουζινας, και ξεκιναμε τα κοκτέιλς (οχι τις μαργαριτες, τα άλλα!). Αν μη τι αλλο, κανουν αποδεδειγμενα ωραια επιδερμιδα!

Με βλεπω να μπλεκω με την κουζινα σημερα, ο καλος μου θυμηθηκε τα γεμιστα και τωρα δεν εχω δικαιολογια για λουφα (ειναι βαρυ το ταψι, κτλ)!!

Παω να παρω λιγα κουκουναρια (μ΄αρεσουν μες στα γεμιστα) και αν αξιωθω θα ψαξω και τη συνταγη με τις βαφλες, μπας και με πιασει η προκοπη! Tinkerbel!24, δε σε ξεχναω, μολις τις φτιαξω θα σου στειλω τη συνταγη (να τις δοκιμασουμε πρωτα, μη βγει καμια μουφα!). Σας φιλω και παιρνω το καλαθακι της νοικοκυρας (οσο παει μικραινει αυτο το ατιμο.....).

μια απ τα ίδια με τις βιταμίνες!!θα πάω να πάρω και φυσικό βασιλικό πολτό..θέλω οδηγίες χρήσεις!!!

βρήκα και εγώ τώρα συνταγή για παγωτό..θα τη δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω...

νοικοκυρούλα μου εσύ!!!

εμείς σήμερα θα φάμε τη σπεσιαλιτέ μου...σαλατίτσα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

maria_v, μικρα tips μαζι με τις ευχες μου: καψουλες νυχτολουλουδου (evening primose oil) τις μερες της ωορηξιας (βοηθαει να κανεις σουπερ τραχηλικη βλενη), Βιτ Ε και σεληνιο τις τρεις πρωτες μερες μετα την ωορηξια (βοηθαει τη διαβατοτητα της σαλπιγγας) και χυμο ανανα τις επομενες μερες για να βοηθησουμε την εμφυτευση! Προϋποθεση: πολλες-πολλεεες αγαπουλες;)! Αντε με το καλο, να φυγεις διακοπουλες φουσκωτη!

Γεωργία μου τι μάρκα παίρνεις να ζητήσω από το φαρμακείο??

το σελήνιο θέλω να το δώσω και στον αντρούλη μου..

1533345xcnw09g7xt.gif

Ουφ, ελιωσα! Με πουλησε ο Βασιλοπουλος! Και του πουλιου το γαλα δεν ειχε κουκουναρια! Αυριο τα γεμιστα, σαλατιτσα σημερα!

Τις βιταμινουλες καλη μου τις παραγγελνω μαζικα απο εξωτερικο γιατι εδω (Ελλαδα τουλαχιστον) τα φαρμακεια σφαζουν! Η εμβρυολογος μας ειχε προτεινει 500mg βιτ C και 400IU βιτ Ε για τον αντρα μου, ανξαρτητως εταιρειας. Καλη φημη εχουν οι Solgar, αλλα σφαζουν! Για Solgar καλη τιμη εχει το i-herb. com και για τις υπολοιπες το healthspan. co.uk, αλλα αν τις θελεις αμεσα θα σου αργησουν. Καλα συμπληρωματα ειναι και τα wellman conception (αντρες) και pregnacare conception (γυναικες) (παλι διπλη τιμη εδω, απ΄οτι Αγγλια), που εχουν λιγο απ΄ολα (σε χαμηλες ομως δοσολογιες). Αν θελεις μπορω να σου γραψω τι κοκτέιλ παιρνουμε και κανεις τις δικες σου επιλογες!

Ουφ, ελιωσα! Με πουλησε ο Βασιλοπουλος! Και του πουλιου το γαλα δεν ειχε κουκουναρια! Αυριο τα γεμιστα, σαλατιτσα σημερα!

Τις βιταμινουλες καλη μου τις παραγγελνω μαζικα απο εξωτερικο γιατι εδω (Ελλαδα τουλαχιστον) τα φαρμακεια σφαζουν! Η εμβρυολογος μας ειχε προτεινει 500mg βιτ C και 400IU βιτ Ε για τον αντρα μου, ανξαρτητως εταιρειας. Καλη φημη εχουν οι Solgar, αλλα σφαζουν! Για Solgar καλη τιμη εχει το i-herb. com και για τις υπολοιπες το healthspan. co.uk, αλλα αν τις θελεις αμεσα θα σου αργησουν. Καλα συμπληρωματα ειναι και τα wellman conception (αντρες) και pregnacare conception (γυναικες) (παλι διπλη τιμη εδω, απ΄οτι Αγγλια), που εχουν λιγο απ΄ολα (σε χαμηλες ομως δοσολογιες). Αν θελεις μπορω να σου γραψω τι κοκτέιλ παιρνουμε και κανεις τις δικες σου επιλογες!

Ναι Γεωργία μου να μου πεις τα πάντα..εσύ τα παραγγέλνεις από το healthspan. co.uk?και εδώ είναι ακόμη πιο ακριβά..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...