Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, για το θέμα του μικρού κύκλου, μην το μετράτε Πιστεύω πώς ο γιατρός σου εννοούσε το λεγόμενο luteal phase.Λένε ότι κακή ένδειξη είναι όταν η απόσταση από την ημέρα της ωορρηξίας ως την 1η μέρα του επόμενου κύκλου είναι κάτω από 11-12 ημέρες τότε είναι πρόβλημα συνήθως ορμονικό που φτιάχνεται.Δηλαδή μια γυναίκα που έχει 25 ημέρες κύκλο αλλά κάνει ωορρηξία την 12η-13η μέρα είναι συνήθως εντάξει. Αν όμως, στον φυσικό μας κύκλο, κάνουμε ωορρηξία την 15-16η μέρα και στις 25 ημέρες αδιαθετούμε τότε είναι πιθανός αρνητικός παράγοντας προς βελτίωση. Τώρα πώς μετριέται αυτό εν μέσω εξωσωματικής, δεν ξέρω, αν έχεις ενδείξεις από πριν τότε αξίζει να το ψάξεις γιατί κάτι δεν ισορροπεί καλά ορμονικά.

Farmville

Recommended Posts

Το ξερετε??Εγω παιζω μονο καθε πρωι,βαζω μονο φυτα 1 μερας, εχω φτασει στην 36 πιστα και προχωραω... μεγαλο κολλημα.

tyazp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

[/url]

GbSbp2.png

• 6 months later...

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...

τσουκ! δε μου κάνει... Θέλω πιο βραδινό τύπο. Ο Ψωμιάδης μου κάνει για μεσημεριανάδικο....

Εδώ λέμε έχουμε σοβαρή πρόταση!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...