Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μουμου αντε ρε συ παρε τωρα ενα τηλ σιγα μην τα βγαλουν ακριβως μια...ελαααααα παρεεεεεε...

οχι κοριτσια οσο και να θελω να παω το σταματησα γιατι μπορει να μην ερχεται γιατι αγχωθηκε και τζαμπα να χαιρομαι...

χαχαχαχαχα αγχωνεται και η ακατανομαστη σου εσενα η μηπως εσυ???? αστην θελει να μας σκασει παλι η μουμου!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μετα μου λεει η Δημητρα να επειμινω αυτον τον μηνα πως μου λετε??????????? ολα συνομοτουν εναντιον μου

ελα μωρε και με μια φορα μπορει να γινει το θαυμα...αν ειναι να γινει θα συμβει ο κοσμος να χαλασει....εξαλλου μπορεις να το κανεις σαν χαλαρωτικο απο την πιεση και το τρεξιμο...ηρεμιστικο το σεξ....χαχαχα

xpcZp2.png

περαστικά στο κοριτσάκι σου μινάκι. συγνώμη που ρωτάω ...με το ανιψάκι σου που θα πήγαινε στο παίδων τι έγινε όλα καλά?

Σημερα θα κανουν την αξονικη οταν θα εχω νεα θα σας πω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

και μετα μου λεει η Δημητρα να επειμινω αυτον τον μηνα πως μου λετε??????????? ολα συνομοτουν εναντιον μου

έχεις δίκιο βρε κοριτσακι μου....απλά όποτε βρειτε ευκαιρια εκμεταλευτητε την...κ ας μην ειναι οι καταλληλες μερες...ποτε δεν ξερεις ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

δεν πειραζει βρε κοριτσακι μου....απλα μη μας ξεχασεις σε 40 λεπτάκια εεε????;)

15 λεπτακια!!! αντε moumou καλη επιτυχια!!!

minaki γιατι να μην προσπαθησεις;; δε λενε οτι το σεξ παιρνει ολη την ενταση;; θα χαλαρωσεις... κ μπορει που ξερεις να ειναι το τερπνον μετα του ωφελιμου!

tNsQp2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

μισο.... παιρνω σε 2

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!! +++++++++++++++++ ;)

Α μαλλον τα καινουργια νεα δεν τα ξερετε πρεπει να τον μεθησω πρωτα αλλαξε γνωμη ο κανακαρης μου δεν θελει τωρα

ο αντρας σου αλλαξε γνώμη?

Διαφημίσεις

Θα αλλάξει ξανά γνώμη όταν την δει κουκλάρα ένα βράδυ και δεν βρίσκει τα προφυλακτικά, χεχεχε!

χαχαχαχχχχαχαχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα.....πέθανα λέμεεεεε !!!

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα

Θα αλλάξει ξανά γνώμη όταν την δει κουκλάρα ένα βράδυ και δεν βρίσκει τα προφυλακτικά, χεχεχε!

χαχαχαχαχαχα αυτο ειναι το προβλημα τωρα που η μικρη ειναι αρρωστη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ετσι ειναι ρε ολοι οι αντρες αν το σκεφτουν δεν θελουν αν ομως τους ερθει χαιρονται περισσοτερο και απο μας...αβυσσος η ψυχη των αντρων....χαχαχα μουμου παρεεεεεεεε τηλ ελεος για 10 λεπτα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...