Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

να δεις το αφεντικο μου πως με κοιταει καθε φορα...πριν με ρωταει επαθες κατι?? οχι του λεω πινω πολυ νερο γι αυτο..ρεζιλι χαχαχαχα

χαχαχαχαχχαχαχαχα....παρε κανα 2λιτρο μπουκαλι κ εσυ πανω στο γραφειο βρε παιδι μου...ετσι για το ξεκαρφωμα...κ αν δεν μπορεις να το πιεις ολο...ποτισε καμια γλαστρουλα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!!! :D:D:D...μην τον αφηνεις σε χλωρο κλαρι !!!

ρε συ κ εγω ετσι σκεφτομαι ακριβως....πριν σας γνωρισω νομιζα οτι κατι συβαινει κ δεν μενω εγκυος ...ολες μου οι γνωστες φτύνουν και μενουν εγκυες :tongue: κ εγω???....τωρα βλεπω πώς δεν ειναι τοσο ευκολο....σκεφτομαι ποσες πολλες ειμαστε που προσπαθουμε κ δεν ειμαι η μονη που δεν εχει αποτελεσματα και παιρνω κουραγιο βρε κοριτσια!!!!

η αληθεια ειναι πως και εγω πριν σας βρω ημουν στο σταδιο οτι τα παιδια κανεις ελευθερα και τα φερνει την αλλη μερα ο πελαργος:tongue::tongue:

ευτυχως που εχω και εσας και το διακομωδουμε λιγο...αλλιως..

xpcZp2.png

να δεις το αφεντικο μου πως με κοιταει καθε φορα...πριν με ρωταει επαθες κατι?? οχι του λεω πινω πολυ νερο γι αυτο..ρεζιλι χαχαχαχα

χαχαχαχα!φαντασου μεχρι και το αφεντικο σου ανησυχησε!!!πεσ του σημερα θα δουλεψω απο την τουαλετα!:P

wMhKp2.png x3iPp2.png

χαχαχαχαχχαχαχαχα....παρε κανα 2λιτρο μπουκαλι κ εσυ πανω στο γραφειο βρε παιδι μου...ετσι για το ξεκαρφωμα...κ αν δεν μπορεις να το πιεις ολο...ποτισε καμια γλαστρουλα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα φανταζεσαι?????θα μου πει τι εφαγες κοπελα μου πρωι πρωι ρεγγα????χαχαχαχα

xpcZp2.png

χαχαχαχα!φαντασου μεχρι και το αφεντικο σου ανησυχησε!!!πεσ του σημερα θα δουλεψω απο την τουαλετα!:P

βρε ας μην μου ερθει η ακατανομαστη και δουλευω και απο το λεβιτοστασιο δεν με νοιαζει....χαχαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

βρε ας μην μου ερθει η ακατανομαστη και δουλευω και απο το λεβιτοστασιο δεν με νοιαζει....χαχαχαχα

ε οχι !!μετα δεν εχει και πολυ δουλεια!!αδεια εγκυμοσυνης μετα!!αχ τι καλα!

wMhKp2.png x3iPp2.png

κοριτσια και εγω ακριβωσ τα ιδια νομιζα.......!!!αλλα.....τελικα μαλλον θεμα τυχησ ειναι

συμφωνω...εγω απορω εκεινες οι παλιες τι κανανε βρε παιδι μου και συνεχεια μενανε εγκυες....ποσο παραπανω το κανανε απο εμας δηλαδη???

xpcZp2.png

δλδ bouκie μου εσύ σήμερα έχεις καθυστέρηση????????????????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

συμφωνω...εγω απορω εκεινες οι παλιες τι κανανε βρε παιδι μου και συνεχεια μενανε εγκυες....ποσο παραπανω το κανανε απο εμας δηλαδη???

ηταν μαλλον καλυτερεσ οι συνθηκεσ ζωης τουσ.....!

wMhKp2.png x3iPp2.png

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑ 3,3 ΕΝΩ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ -ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:P:p:pΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

αληθεια κοριτσια με βαση αυτο που λεει η pegg εχει σχεση αν δεν ειναι η χοριακη αρνητικη και ειναι λιγο μεγαλυτερη 3,3 ή 5 ας πουμε??? σημαινει κατι????

xpcZp2.png

κοριτσια απο τοτε που αρχισατε να κανετε ελευθερα ερωτα αλλαξε ο κυκλοσ σασ???

ενω παντα ειχα σταθερο κυκλο τουσ τελευταιουσ 6 μηνεσ ουτε καν μπορω να υπολογισω τισ γονιμεσ!!οτι να ναι κατασταση!

wMhKp2.png x3iPp2.png

αληθεια κοριτσια με βαση αυτο που λεει η pegg εχει σχεση αν δεν ειναι η χοριακη αρνητικη και ειναι λιγο μεγαλυτερη 3,3 ή 5 ας πουμε??? σημαινει κατι????

εχω τηνεντυποση οτι μεχρι 5 ειναι αρνητικη τουλαχιστον η απαντηση της δικιας μου ετσι γραφει

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...