Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα Ριτάκι :D

σιγα που μας αναστάτωσες???...εμεις γι αυτο ειμαστε εδω ...να αναστατωνει η μια την αλλη :tongue::tongue::tongue:

οταν λες αιμα?...τι χρωμα?...σταγονες ή κανονικη ροή?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ωχχχχ μου βγήκε το όνομα :tongue::tongue::tongue:...η αναλύτρια :tongue:

ξέρω κ εγώ ρε γμτ μου...νομιζω παρα έχω ενθουσιαστεί....και παραλληρώωωωω :tongue::tongue::tongue:

βρε ας εισαι και ας παθεις και παρακρουση...τι να λεμε τωρα χαχαχαχα

xpcZp2.png

γειά σας και από εμένα...... julie μου με έψαχνες?

σας παρακολουθώ αλλά δεν έγραφα για να μην με μαλώσετε....δεν πήγα για χοριακή, έκανα τεστ την παρασκευη το βράδυ και βγήκε αρνητικό. σήμερα είδα λίγο αιμα. Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι τσαμπα σας αναστάτωσα...

Μινακι περαστικά στη ζουζού σου

ΜΟΥΜΟΥ περιμένω με αγωνία τα νέα σου

pegg μη το βάζεις κάτω όπως είπαν και τα κορίτσια έχει τη χάρη της η προσπάθεια

Σε έψαχνα γιατί σε σκεφτόμουν! Μην στενοχωριέσαι βρε ριτάκι μου γλυκό! Και εννοείται πως δεν μας αναστατωσες, όλες τα ίδια κάνουμε και λέμε. Δεν πειράζει που δεν πήγες για χοριακή, αλλά αν συνεχίσει να μην σου έρχεται κανονικά καλό θα ήταν να κάνεις μία, γιατί και τα τεστ δεν είναι πάντοτε αξιόπιστα...όπως είπες, έχει την χαρη της η προσπάθεια, δεν πέφτουμε!!!

6237481d19.png

περιοδος αφαντη ...προς το παρον!!!! χεχεχεχε ε ρε στα ταρταρα με βλεπω αν ερθει....(πλακα κανω )

δε μου λές?...εισαι με laptop στην τουαλετα???χαχαχαχχαχαχχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑ 3,3 ΕΝΩ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ -ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:P:p:pΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

Καλά κάνεις που είσαι χαρούμενη!!!Κι αν δεν έγινε τώρα θα γίνει την επόμενη φορά!!!Έτσι αισιόδοξη που είσαι, όλα καλά θα πάνε!!Μπράβο σου!!

6237481d19.png

περιοδος αφαντη ...προς το παρον!!!! χεχεχεχε ε ρε στα ταρταρα με βλεπω αν ερθει....(πλακα κανω )

γιατι στα ταρταρα παρακαλω;;;

η πρωτη θα εισαι η η τελευταια;;;

ειπαμε εαν εχεις επαφες τις γονιμες μερες σου οι πιθανοτητες για συλληψη ειναι 20%! ε δεν ειναι κ κανα τεραστιο ποσοστο! οποτε τι να λεμε? δεν ειμαστε κ κουνελες πια!!!

παντως κοριτσια εγω αυτες τις μερες που ειμαι στις γονιμες κ "συνευρισκομαστε" ανα 2 μερες λες κ το εχω σιγουρο ρε παιδι μου στο μυαλο μου οτι θα γινει... κ μετα το ξανασκεφτομαι κ λεω τι καθομαι κ σκεφτομαι η χαζη; ετσι ευκολα μενεις εγγυος;;;

tNsQp2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε μου λές?...εισαι με laptop στην τουαλετα???χαχαχαχχαχαχχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

να δεις το αφεντικο μου πως με κοιταει καθε φορα...πριν με ρωταει επαθες κατι?? οχι του λεω πινω πολυ νερο γι αυτο..ρεζιλι χαχαχαχα

xpcZp2.png

ειπαμε εαν εχεις επαφες τις γονιμες μερες σου οι πιθανοτητες για συλληψη ειναι 20%! ε δεν ειναι κ κανα τεραστιο ποσοστο! οποτε τι να λεμε? δεν ειμαστε κ κουνελες πια!!!

παντως κοριτσια εγω αυτες τις μερες που ειμαι στις γονιμες κ "συνευρισκομαστε" ανα 2 μερες λες κ το εχω σιγουρο ρε παιδι μου στο μυαλο μου οτι θα γινει... κ μετα το ξανασκεφτομαι κ λεω τι καθομαι κ σκεφτομαι η χαζη; ετσι ευκολα μενεις εγγυος;;;

οχι οχι φυσικα και δεν θα με παρει απο κατω εξαλλου μετα οι επομενες γονιμες μερες ειναι εκεινες των Χριστουγεννων οποτε θα του δωσουμε και θα καταλαβει...χεχεχεχε

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ριτάκι :D

σιγα που μας αναστάτωσες???...εμεις γι αυτο ειμαστε εδω ...να αναστατωνει η μια την αλλη :tongue::tongue::tongue:

οταν λες αιμα?...τι χρωμα?...σταγονες ή κανονικη ροή?

κοκκινο αλλά όχι σκούρο (όχι ακόμα τουλάχιστον) και δεν είναι ακόμα κανονική ροή

κοριτσια σε οσες ηρθε η ακατομαστη σκευτητε ενα πραγμα ε ρε γλεντια τις γιορτεςςςςςςςςςςςςς θα αναστεναξουν πατωματα κρεββατια καναπεδες και οτι αλλο επιθυμειτε ε ρε τι οραι που θα περασουν μερικες μερικεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

και το 80% που ειναι χαμενο οεο????

wMhKp2.png x3iPp2.png

καλη επιτυχια !!!!!!!!!!!!! :D:D:D...μην τον αφηνεις σε χλωρο κλαρι !!!

ρε συ κ εγω ετσι σκεφτομαι ακριβως....πριν σας γνωρισω νομιζα οτι κατι συβαινει κ δεν μενω εγκυος ...ολες μου οι γνωστες φτύνουν και μενουν εγκυες :tongue: κ εγω???....τωρα βλεπω πώς δεν ειναι τοσο ευκολο....σκεφτομαι ποσες πολλες ειμαστε που προσπαθουμε κ δεν ειμαι η μονη που δεν εχει αποτελεσματα και παιρνω κουραγιο βρε κοριτσια!!!!

να δεις το αφεντικο μου πως με κοιταει καθε φορα...πριν με ρωταει επαθες κατι?? οχι του λεω πινω πολυ νερο γι αυτο..ρεζιλι χαχαχαχα

Χαχαχαχα, είσαι εντελώς τρελή :D

Κορίτσια πάω να ξεκινήσω διάβασμα, θα μπάινω να σας βλέπω, moumou και πάλι καλά αποτελέσματα!!!Τα λέμε αργότερα κουκλίτσες!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...