Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχ βρε κοριτσια, μακαρι ολη η λιστα να αλλαξει κ να λεει "εγκυος" στο αμεσο μελλον κ να μη χρειαστει πολυ για να δουμε αυτη την αλλαγη!!!

ανυπομονω... δε μπορει τωρα που ολες λιγο πολυ περιμενουμε να αλλαζει η κατασταση μας;;

πωπω νιωθω σα να ειμαστε σε reality, που βγαινει μια μια εκτος...:rolleyes:

μακαρι να μπορουσε να συμβει αυτο σε ολεσ ταυτοχρονα!!!πρεπει να περιμενει η καθε μια την σειρα της ομωσ!τι να κανουμε??θελημα θεου ειναι!!καλο αυτο με το reality!xaxaxaxa angel οτι ειναι να γινει θα γινει!

wMhKp2.png x3iPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!!!!

moumou επιτέλους κουκλίτσα μου!!Άντε να μάθουμε το θετικό!Έχω πάρα πολλή αγωνία!!!Εύχομαι ++++++++++++++++++++++++++ !!!

pegg γλυκιά μου, εύχομαι να είσαι καλά, να μην απογοητευτείς και να προχωρήσεις αισιόδοξα και δυνατά για τον επόμενο μήνα. Μας παιδεύουν τα μωράκια καμία φορά!!

boukie τί καλά πού πήγατε εκδρομούλα, αν και μας έλειψες από εδώ!!!Έχεις μια ενέργεια ωραία που όταν είσαι μέσα μας την μεταφέρεις!

Mary μου καλημέρα!!!Πώς αισθάνεσαι σημερα γλυκιά μας εγκυούλα?

minaki περαστικά στο αγγελούδι σου, άχου το μωρέ, κρίμα να ταλαιπωρείται τόσο μικρούλα που είναι.

gioulitsa, κι εσύ πας για τον επόμενο μήνα!!Όπως λέει κι η moumou μας, απολαμβάνουμε τις προσπάθειες!!

mpap, εσύ είσαι σίγουρη!!!!!

Φιλιά πολλά!!!ΕΛπίζω να μην ξέχασα καμία, υπομονή μέχρι τα αποτελέσματα της moumou...

Το ριτάκι που είναι?? Η πρόεδρος??

6237481d19.png

sinia και angel καλημέρες κι από εμένα!!! Θα γίνει, θα γίνει, και μετά θα φτιάξουμε λίστα για το πότε γεννάει η καθεμία!!

καλημερα julie!λεσ να γινει???αν γινει θα ειναι η ομορφοτερη λιστα του κοσμου!εσυ τι κανεισ?ολα καλα?

wMhKp2.png x3iPp2.png

καλημερα julie!λεσ να γινει???αν γινει θα ειναι η ομορφοτερη λιστα του κοσμου!εσυ τι κανεισ?ολα καλα?

Μια χαρά ευχαριστώ!!:D

Αφού το θέλουμε όλες τόσο πολύ, δεν μπορεί, θα γίνει!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Καλώς τη julie και την angel :D:D:D

julie μου μακαρι να μην διαψευστεις :P...επίσης το θετικό ειναι οτι δεν έχει κανει την εμφανιση του κανένα σπυρακι....που εμενα συνηθως μου εμφανιζονται ενα-δυο κανα δυο μερες πριν....και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω εεε? χαχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

julie μου μακαρι να μην διαψευστεις :P...επίσης το θετικό ειναι οτι δεν έχει κανει την εμφανιση του κανένα σπυρακι....που εμενα συνηθως μου εμφανιζονται ενα-δυο κανα δυο μερες πριν....και απο τη μυγα ξυγκι βγαζω εεε? χαχαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue:

ουτε και σε μενα που παντα βγαζω δεν το ειχα σκεφτει αυτο...χαχαχα!! αχ τι μου κανεις τι μου κανεις...παω να τσεκαρω αν μου ηρθε!!!

xpcZp2.png

mpap μου εγω σε εχω σιγουρη!!! στο εχω ξανα πει βεβαια αλλα τι να κανουμε;;;

αντε να ακουσουμε τα θετικα κ απο σενα!!!

οντως julie μου αυτος πρεπει να γινει ο σκοπος μας, να φτιαξουμε μια αλλη λιστα με ημερομηνιες τοκετου!!!

tNsQp2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουτε και σε μενα που παντα βγαζω δεν το ειχα σκεφτει αυτο...χαχαχα!! αχ τι μου κανεις τι μου κανεις...παω να τσεκαρω αν μου ηρθε!!!

τι σου κάνω boukieee μουυυυ τι σου κάνωωωωω????? χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

ΔΕΝ την βλέπω σήμερα να βγαινει απο την τουαλέτα χαχαχαχαχαχ ΣΤΑΝΤΑΡ :tongue:....

Διαφημίσεις

Και είσαι η μόνη που τα υπεραναλύει, δεν το συζητάμε...χαχαχαχα, λογικό κουκλίτσα μου αφού δεν θα σου έρθει, χιχιχιχι!!!

boukie, βάλαμε ιδέες :D

6237481d19.png

γειά σας και από εμένα...... julie μου με έψαχνες?

σας παρακολουθώ αλλά δεν έγραφα για να μην με μαλώσετε....δεν πήγα για χοριακή, έκανα τεστ την παρασκευη το βράδυ και βγήκε αρνητικό. σήμερα είδα λίγο αιμα. Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι τσαμπα σας αναστάτωσα...

Μινακι περαστικά στη ζουζού σου

ΜΟΥΜΟΥ περιμένω με αγωνία τα νέα σου

pegg μη το βάζεις κάτω όπως είπαν και τα κορίτσια έχει τη χάρη της η προσπάθεια

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑ 3,3 ΕΝΩ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ -ΚΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:P:p:pΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Και είσαι η μόνη που τα υπεραναλύει, δεν το συζητάμε...χαχαχαχα, λογικό κουκλίτσα μου αφού δεν θα σου έρθει, χιχιχιχι!!!

boukie, βάλαμε ιδέες :D

ωχχχχ μου βγήκε το όνομα :tongue::tongue::tongue:...η αναλύτρια :tongue:

ξέρω κ εγώ ρε γμτ μου...νομιζω παρα έχω ενθουσιαστεί....και παραλληρώωωωω :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...