Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μια χαρα σινια μου αυριο θα παω και στον γιατρο ολα καλα νομιζω οτι ειναι!!!!!!!!!! εσυ πως πας??????

μαιρουλα μου καλημερα και σε σενα!!!!! μια χαρα ολα καλα και στον γιατρο ακομη καλυτερα!!!!!!!;););)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα σινια μου αυριο θα παω και στον γιατρο ολα καλα νομιζω οτι ειναι!!!!!!!!!! εσυ πως πας??????

αντε ωραια μια χαρα θα σου πανε ολα!εμενα εχει πρηστει φοβερα το στηθοσ μου κ με εχει πιασει και φαγουρα.....και πονακι κατω χαμηλα.....θα δειξει μαιρουλα.......το τσιγαρο το εκοψες μαχαιρι??

wMhKp2.png x3iPp2.png

ρε Μαιρουλα..... δεν μας εχεις πει τιποτα το συνταρακτικο για τον αντρα σου....

τι λεει? πως ειναι?/

κοιτα ποναει η μεση μου πιο πολυ απο την κοιλια μου..ολες τις προηγουμενες μερες ειχα πονακια και στην κοιλια...στηθος ελαφρα πρισμενο που ποναει....υγρα εχω αρκετα διαφανα ασπρα ξερω και εγω πως να τα πω..συν οτι δεν μπορω να παω τουαλετα(δυσκοιλιοτητα)

τι να πω ρε κοριτσια αν και παλι ειναι της φαντασιας μου χριζω ιατρικης παρακολουθησης γιατι η φαντασια μου θα εχει ξεπερασει τα ορια πια!!! εσυ πως εισαι???

λοιπον αν δεν ειμαστε θα γραψουμε κανα σεναριο επιστημονικησ φαντασιας!!χαχαχα

wMhKp2.png x3iPp2.png

ευχαριστω για τη συμπαρασταση κοριτσια!

bookie δηλαδη εχεις καθυστερηση?

παντως τα συμπτωματα ειναι ενθαρρυντικα!!!

minaki περαστικα για την κορη σου!

moumou περιμενουμε!

Διαφημίσεις

κοιτα ποναει η μεση μου πιο πολυ απο την κοιλια μου..ολες τις προηγουμενες μερες ειχα πονακια και στην κοιλια...στηθος ελαφρα πρισμενο που ποναει....υγρα εχω αρκετα διαφανα ασπρα ξερω και εγω πως να τα πω..συν οτι δεν μπορω να παω τουαλετα(δυσκοιλιοτητα)

τι να πω ρε κοριτσια αν και παλι ειναι της φαντασιας μου χριζω ιατρικης παρακολουθησης γιατι η φαντασια μου θα εχει ξεπερασει τα ορια πια!!! εσυ πως εισαι???

χμμμ....αυτη η αναμονή με σκοτωνειιιιιιιι !!!

πώς να είμαι?....μια απο τα ίδια....κατι μικροπονάκια χαμηλα...το στηθος οπως ξερετε τουμπανο...χθές παλι λιγο πονοκεφαλο και αναγούλες το βραδυ....μάλλον με πειραξέ το μεσημεριανο....πφφφ ιδέα δεν εχω πως ειμαι :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λοιπον αν δεν ειμαστε θα γραψουμε κανα σεναριο επιστημονικησ φαντασιας!!χαχαχα

οσο γι αυτο να εισαι σιγουρη εγω μπορω να γραψω και τριλογια σαν τον αρχοντα των δακτυλιδιων ενα πραγμα!!!χαχαχα

xpcZp2.png

πώς να είμαι?....μια απο τα ίδια....κατι μικροπονάκια χαμηλα...το στηθος οπως ξερετε τουμπανο...χθές παλι λιγο πονοκεφαλο και αναγούλες το βραδυ....μάλλον με πειραξέ το μεσημεριανο....πφφφ ιδέα δεν εχω πως ειμαι :tongue:

σε βρισκω σε πολυ καλο δρομο απο ολες οσες περιμενουμε αυτες τις μερες!!!! αντε αντε νομιζω 16/12 δεν την περιμενεις σωστα????αντε αντε να μενουμε εγκυες λεμε!!!!

xpcZp2.png

μου φαινεται ολες τα ιδια συμπτωματα εχουμε!!!αυτο με την αναμονη ξαναπεσ το!!

wMhKp2.png x3iPp2.png

Διαφημίσεις

οσο γι αυτο να εισαι σιγουρη εγω μπορω να γραψω και τριλογια σαν τον αρχοντα των δακτυλιδιων ενα πραγμα!!!χαχαχα

τριλογια ε??καλο ακουγεται!!αντε να βγαλουμε κΑΙ καενα ευρουλακι....;)

wMhKp2.png x3iPp2.png

σε βρισκω σε πολυ καλο δρομο απο ολες οσες περιμενουμε αυτες τις μερες!!!! αντε αντε νομιζω 16/12 δεν την περιμενεις σωστα????αντε αντε να μενουμε εγκυες λεμε!!!!

NAI 16/12 περιμένω.....

άντε κορίτσια να βλέπω τη λίστα μας να γραφει δίπλα απο τα ονοματά μας ...εγκυος....εγκυος....έγκυός ....και μετάααααααααα....θα τα κάνω ξεφτέρια τα μωρά μας στο χορό :P....απλά δείτε το βιντεάκι

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

NAI 16/12 περιμένω.....

άντε κορίτσια να βλέπω τη λίστα μας να γραφει δίπλα απο τα ονοματά μας ...εγκυος....εγκυος....έγκυός ....και μετάααααααααα....θα τα κάνω ξεφτέρια τα μωρά μας στο χορό :P....απλά δείτε το βιντεάκι

καλα τελειο το βιντεακι!!!δεν υπαρχει!!φαντασου να εχεις μωρο που χορευει ετσι!ε ρε γλεντια!

wMhKp2.png x3iPp2.png

αχ βρε κοριτσια, μακαρι ολη η λιστα να αλλαξει κ να λεει "εγκυος" στο αμεσο μελλον κ να μη χρειαστει πολυ για να δουμε αυτη την αλλαγη!!!

ανυπομονω... δε μπορει τωρα που ολες λιγο πολυ περιμενουμε να αλλαζει η κατασταση μας;;

πωπω νιωθω σα να ειμαστε σε reality, που βγαινει μια μια εκτος...:rolleyes:

tNsQp2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...