Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΕΕΕ?? ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ..ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΥΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΥΓΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ....:confused::confused::confused:

xpcZp2.png

τι να πω...? υπαρχουν ντοκουμεντα εδω μεσα...οποιος δεν εχει τιποτα αλλο να κανει μπορει να ψαξει να τα βρει!

τι κανετε κοριτσια μου?

τστστστσ σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι εμεις??????????;);):cool::cool:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΕΕΕ?? ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ..ΣΑΝ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΥΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΥΓΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ....:confused::confused::confused:

υπομονηηηηηηη οτι ειναι να γινει θα γινει συντομα θα ξερεις κι εσυ και ολες μας χαχαχαχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑ...ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΛΕΓΕΣ....ΧΑΧΑΧΑ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΒΑΡΕΘΗΚΑ

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...