Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Κι εγω αυτο του λεω αστην να κλαψει λιγο θα κοιμηθει αλλα που αυτος μην κλαψει λιγο το κοριτσακι του!!!! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝ

ναι ρε παιδι μου δε θελει καθολου να κλενε ουτε ο δικος μου.κ ο μικρος μη νομιζεις στον ιδιο δρομο ειναι.θα τον κανει καλα σε 1-2 χρονακια..κιχ να κανουν αμεσως να τους κανει τη χαρη

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα κοριτσακι μολις ηπια εναν υπεροχο ζεστο καφε με την ησυχια μου:tongue::tongue: καλα κανεις κ βαριεσαι.ειναι οι τελευταιοι μηνες βαρεμαρας :lol: το μπεμπακι?ολα οκ?

Holy Diver

ελα κοριτσακι μολις ηπια εναν υπεροχο ζεστο καφε με την ησυχια μου:tongue::tongue: καλα κανεις κ βαριεσαι.ειναι οι τελευταιοι μηνες βαρεμαρας :lol: το μπεμπακι?ολα οκ?

καλα σημερα ολα καλα λιγο η μεση μου μονο αλλα ενιγουει εγω σταθερη πινω το γαλατακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

μπραβο σου κοπελα μου.σε θαυμαζω που δεν εχεις αγχος παντως.εγω στην κορη μου οταν ημουν κατουρουσα ορθια μεχρι 9 μηνων γιατι φοβομουν μηπως εχω αιμα!:lol: επειδη ειχα 2 αποβολες μεσα σε 6 μηνες κ ειχα παθει πανικο :tongue::tongue: και επισης καθε 3 κ λιγο κοιταζα το εσωρουχο μην εχει αιμα.ασε ειχα φρικαρει.στον γιο μου κιολας που μου ηρθε 3 φορες αιμα τα ειχα δει ολα!!!

Holy Diver

julie κουραγιο κοριτσακι μου λιγο εμεινε μετα διακοπουλες και πολυ σεχ;)

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ sofoulina μου! Πού ήσουν κοριτσάκι μου? Μου είχες λείψει!!Κάθε μέρα σε σκέφτομαι κι εύχομαι να έχεις ένα μωράκι στην κοιλίτσα...Δεν πειράζει να μην είμαι εγώ, αλλά εσύ να είσαι, το θέλω πάρα πολύ για σένα. Τόσο καιρό φροντίζεις τόσο όμορφα τόσα άλλα παιδάκια, τώρα ήρθε η ώρα να φροντίσεις και το δικό σου...Εγώ που σου έλεγα να μην κοιτάς συμπτώματα, ξυπνάω κάθε μέρα και ψαχνομαι αλλά μπα, δεν το βλέπω! Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε, φιλιά πολλά!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

μα τι πραγμα με τις κορες οι μπαμπαδες ρε παιδι μου.στα δαχτυλα τον παιζει η δικια μου :tongue: οχιιι καλα να παθει γιατι του τα λεγα οταν ηταν μωρο.''αυτη θα σε χορεψει στο ταψι'' αλλα δε με ακουγε.οτι ηθελε η ραφαελα το εκανε.μεχρι κ το αλογο στις 4 τα ξημερωματα της εχει κανει :shock: ξυπνουσε περισι για καμια 10 μερες καθε ξημερωματα 3.30 με 4 κ αυτος επειδη ηθελε η ραφαελα την εβαζε στην πλατη κ κανανε το αλογο :shock::shock: μωρε ...καλα τον κανει σηκω κατσε τον εχει τωρα

Είναι θεά η κόρη σου!!!Θα έχει ΤΙΣ κατακτήσεις έτσι και μεγαλώσει λίγο! Πάντως έχουν πάρα πολλή πλάκα οι χαζομπαμπάδες!!!

6237481d19.png

α καλα ο αντρας μου δεν αντεχει στην ιδεα οτι η κορη του θα μεγαλωσει κ θα εχει φιλο!!''θα τον σκισω τον κερατα!'' λεει!! εγω τον δουλευω κ του λεω ΄΄γιατι καλεεε εσυ πως ειχες εμενα 18 χρονων κοριτσακι!!!'' κ κοκκινιζει απο τα νευρα του κ λεει ΄΄αλλο εγω!!!εγω σε παντρευτικα ομως!!!'' χαχαχαχαχα του λεω ''καλα σε 10 χρονια θα εχει κανεναν φιλο κ θα μας τον γνωρισει τοτε να σε δω!'' πω πω μολις το λεω σηκωνεται ορθιος ΄΄ποια 10 χρονια το μωρο μου!!ειναι αθωο ακομα!!!μωρακι ειναι το καλο μου το κοριτσακι μου!!!θα τον κηνυγησω τον μαντραχαλο!!!''

Holy Diver

μπραβο σου κοπελα μου.σε θαυμαζω που δεν εχεις αγχος παντως.εγω στην κορη μου οταν ημουν κατουρουσα ορθια μεχρι 9 μηνων γιατι φοβομουν μηπως εχω αιμα!:lol: επειδη ειχα 2 αποβολες μεσα σε 6 μηνες κ ειχα παθει πανικο :tongue::tongue: και επισης καθε 3 κ λιγο κοιταζα το εσωρουχο μην εχει αιμα.ασε ειχα φρικαρει.στον γιο μου κιολας που μου ηρθε 3 φορες αιμα τα ειχα δει ολα!!!

δεν εχω αγχος αλλα ελπιζω το οτι δεν αισθανομαι τιποτα να ειναι φυσιολογικο

ttc72e7.aspx

α καλα ο αντρας μου δεν αντεχει στην ιδεα οτι η κορη του θα μεγαλωσει κ θα εχει φιλο!!''θα τον σκισω τον κερατα!'' λεει!! εγω τον δουλευω κ του λεω ΄΄γιατι καλεεε εσυ πως ειχες εμενα 18 χρονων κοριτσακι!!!'' κ κοκκινιζει απο τα νευρα του κ λεει ΄΄αλλο εγω!!!εγω σε παντρευτικα ομως!!!'' χαχαχαχαχα του λεω ''καλα σε 10 χρονια θα εχει κανεναν φιλο κ θα μας τον γνωρισει τοτε να σε δω!'' πω πω μολις το λεω σηκωνεται ορθιος ΄΄ποια 10 χρονια το μωρο μου!!ειναι αθωο ακομα!!!μωρακι ειναι το καλο μου το κοριτσακι μου!!!θα τον κηνυγησω τον μαντραχαλο!!!''

Χαχαχαχαχα, θα έχετε δράματα δηλαδή!! Μπα, θα την δει να μεγαλώνει και θα την χαίρεται, και θα έρθουν όλα φυσιολογικά πιστεύω, αλλά τώρα που την βλέπει μια σταλίτσα κι αθώα αθώα δεν μπορεί να το φανταστεί μωρέ...ενώ με τον γιο φαντάζομαι δεν έχει τέτοια κολλήματα ούτε καν τώρα ε??

Κοριτσάκια μου γλυκά σας αφήνω για τους γνωστούς, ξενέρωτους και βαρετούς λόγους!!Φιλάκια πολλά!!! Αύριο θα έχουμε πολλές εξελίξεις :D Κι ελπίζω όλες καλές!!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...