Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Τοτε ξερεις οτι μπορεις να μεινεις εγκυος απλα χαλαρωσε σκεψου το κοριτσακι σου και ολα θα πανε καλα εχει αλλες κοπελες που προσπαθουν χωρις αποτελεσματα αν δεν ερθει τωρα θα ερθει την επομενη φορα ξερω ειναι δυσκολο το εχω ζησει απο πολυ κοντα με την αδελφη μου ειχε κανει 15 εξωσωματικες και στην τελευταια εκανε τα 3δυμακια της

Δυστυχώς δεν ξέρω ανα μπορώ να μείνω έγκυος ξανά διότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα πολλά προβλήματα υγείας και έκανα πολλές επεμβάσεις που ίσως να αποτρέψουν μία εγκυμοσύνη.....:(Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία.....Επίσης λόγω του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού ο γιατρός δεν με αφήνει να κάνω πάνω από 2 προσπάθειες.Η μία μάλλον απέτυχε άρα μου μένει άλλη μία.Δύσκολα τα πράγματα!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς δεν ξέρω ανα μπορώ να μείνω έγκυος ξανά διότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα πολλά προβλήματα υγείας και έκανα πολλές επεμβάσεις που ίσως να αποτρέψουν μία εγκυμοσύνη.....:(Η ελπίδα βέβαια πεθαίνει τελευταία.....Επίσης λόγω του βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού ο γιατρός δεν με αφήνει να κάνω πάνω από 2 προσπάθειες.Η μία μάλλον απέτυχε άρα μου μένει άλλη μία.Δύσκολα τα πράγματα!

Μην απελπιζεσαι να σκεφτεσαι οτι τουλαχιστον εχεις ενα υγιεστατο παιδακι και τι να κανουμε αν δεν ερθει αλλο!!!! Αλλα μην το βαζεις κατω οπως ειπες η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλησπερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μολις τρα μαζευτικα σπιτι ειχα παει να δω την πενταμορφη ανηψια μου και μετα για φαγητο με τον αντρουλη μου!!!!!!!! τι νεα κοριτσια ομορφα?????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

εχω χασει την μπαλα!!!3 σιγουρες τις εχουμε αυριο!φανταζεσαι κ οι 3 να ειναι???Ααα αμα παει κ η ολυμπια 4!!

ωραια που να θυμασαι τοσες ποιυ ειναι????????? η πανουλα κανα νεο??????? τι κανει αυτο το κοριτσι???????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

α δε σου ειπα να γελασεις!!θυμασαι που ειπα οτι μου πηρε δωρο εναν διαδρομο γυμναστικης ο αντρας μου γιατι τον επρηξα 3 μηνες :-P:-P η μεγαλη ανεβαινει κανει ολη την ωρα κ φωναζει '' μαμααα ειμαι στο ταμειοοο''

επειδη μοιαζει με τα ταμεια του σουπερ μαρκετ ρε εκεινο που κυλαει με τα ψωνια αχαχαχαχαχαχ

Holy Diver

α δε σου ειπα να γελασεις!!θυμασαι που ειπα οτι μου πηρε δωρο εναν διαδρομο γυμναστικης ο αντρας μου γιατι τον επρηξα 3 μηνες :-P:-P η μεγαλη ανεβαινει κανει ολη την ωρα κ φωναζει '' μαμααα ειμαι στο ταμειοοο''

επειδη μοιαζει με τα ταμεια του σουπερ μαρκετ ρε εκεινο που κυλαει με τα ψωνια αχαχαχαχαχαχ

καλα αυτη πρεπει να ειναι πολυ αστερι αυτη σε λιγα χρονια θα σε κανει να χοροπηδας αχαχαχαχαχαχ

ttc72e7.aspx

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ???

:shock::shock:

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?????

ξερεις τι τσιτωμενο ειναι????καλε εχει βαλιτσακι με καλλυντικα!!!αυτη τη στιγμη εχει ανεβει στο τραπεζι κ χορευει κ κουναει τον κ@λο της

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...