Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

γεια σας!!! αυριο το πρωι πριν παω στην δουλεια θα κανω μια χοριακη....

τελικα ποσες ειμαστε για αυριο??

με 15 μερες καθυστερηση θελω να μου δειξει πολυυυ....

:P

3 ειστε για αυριο!!!

Γεια σας κορίτσια! Παίρνω το θάρος να γράψω στο καφέ σας γιατί έχω πολύ άγχος..Είμαι περίπου 4 εβδομάδων έγκυος μετά από εξωσωματική..αύριο θα πάω στον γιατρό πρώτη φορά...μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς και δεν θα δούμε τίποτα, αλλά λόγω άγχους του είπα πως θέλω να τον δω....Αυτό που με αγχώνει πολύ είναι ότι την τελευταία εβδομάδα έχω άλλες φορές ροζ,κόκκινο ή και καφετί υγρό, όχι όλες τις ώρες κυρίως από το μεσήμερι μέχρι το απόγευμα..ο γιατρός είπε πως δεν είναι κάτι ιδιαιτερα ανυσηχητικό, όμως εγώ έγω πεθάνει από το άγχος μέχρι αύριο που θα με εξετάσει...Έχει καμιά αντίστοιχη εμπειρία?

καφε υγρα εχουν πολλες εγκυες.εχει κ η mary13 κ ειχα κ εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες κ τους 9 μηνες.παιρνεις μηπως προγεστερονη η κατι αλλο ορμονικο?

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι λιγες σταγονες αιμα ειναι φυσιολογικο τους πρωτους μηνες γιατι οι ορμονες δεν εχουν ρυθμιστει ακομα.επειδη δε σου ηρθε περιοδος λογο εγκυμοσυνης εχουν απορρυθμιστει οι ορμονες σου κ γιαυτο το λιγο αιμα.ειναι ''μπερδεμενες'' .ρωτα κ τον γιατρο σου

Holy Diver

3 ειστε για αυριο!!!

καφε υγρα εχουν πολλες εγκυες.εχει κ η mary13 κ ειχα κ εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες κ τους 9 μηνες.παιρνεις μηπως προγεστερονη η κατι αλλο ορμονικο?

Δήμητρα άλλες φορές είναι , άλλες ροζ και άλλες κόκκινο...ναι παίρνω ουτροτζεστάν και σικλακούρ γιατί είχα λίγο χαμηλή την προγεστερόνη και την οιστραδιόλη μου, λες να είναι από αυτό? εσύ είχες και τους 9 μήνες???? και τι έκανες, καθόσουν κρεβάτι?

Όλα θα πάνε καλά!!!!

Δήμητρα άλλες φορές είναι , άλλες ροζ και άλλες κόκκινο...ναι παίρνω ουτροτζεστάν και σικλακούρ γιατί είχα λίγο χαμηλή την προγεστερόνη και την οιστραδιόλη μου, λες να είναι από αυτό? εσύ είχες και τους 9 μήνες???? και τι έκανες, καθόσουν κρεβάτι?

ειναι απο την προγεστερονη.κ γω επαιρνα τις πρωτες εβδομαδες κ στα 2 παιδια!σιγα σιγα θα εχεις μονο καφε υγρα!καλε ποιο κρεβατι??οι δρομοι με ειχαν φαει!:lol::lol::lol: οχι καθολου ξαπλα.εκανα οτι εκανα κ πριν μεινω εγκυος.γενικως δεν πολυπροσεχα.περπατουσα καθε μερα 2 ωριτσες.καμια φορα κ 3.μολις κλεισεις την 9η εβδομαδα να βγαινεις για περπατημα καθε μερα 1 ωρα!περπατημα ομως οχι σα να βλεπεις βιτρινες :-P:-P κ θα κανει καλη κυκλοφορια το αιμα σου για να μη κανεις φλεβιτη κ θα διατηρησεις πιο ευκολα τη γραμμη σου κ το κυριοτερο θα γεννησεις ευκολα!!μετα τον 6ο μηνα ανεβαινε σκαλες.μπορεις να ανεβαινεις μεχρι τον 3ο οροφο καθε μερα με τις σκαλες?θα το ξεπεταξεις τακα τακα :-P:-P εγω μενω στον 3ο κ χωρις ασανσερ κ τυχαινε μεχρι κ 5 φορες την ημερα να ανεβω!:lol:

Holy Diver

οι λιγες σταγονες αιμα ειναι φυσιολογικο τους πρωτους μηνες γιατι οι ορμονες δεν εχουν ρυθμιστει ακομα.επειδη δε σου ηρθε περιοδος λογο εγκυμοσυνης εχουν απορρυθμιστει οι ορμονες σου κ γιαυτο το λιγο αιμα.ειναι ''μπερδεμενες'' .ρωτα κ τον γιατρο σου

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! ξέρεις μέχρι να δω τον γιατρό αύριο, νιώθω ότι πάω να τρελαθώ!!!!!!!!!!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!!

Διαφημίσεις

ειναι απο την προγεστερονη.κ γω επαιρνα τις πρωτες εβδομαδες κ στα 2 παιδια!σιγα σιγα θα εχεις μονο καφε υγρα!καλε ποιο κρεβατι??οι δρομοι με ειχαν φαει!:lol::lol::lol: οχι καθολου ξαπλα.εκανα οτι εκανα κ πριν μεινω εγκυος.γενικως δεν πολυπροσεχα.περπατουσα καθε μερα 2 ωριτσες.καμια φορα κ 3.μολις κλεισεις την 9η εβδομαδα να βγαινεις για περπατημα καθε μερα 1 ωρα!περπατημα ομως οχι σα να βλεπεις βιτρινες :-P:-P κ θα κανει καλη κυκλοφορια το αιμα σου για να μη κανεις φλεβιτη κ θα διατηρησεις πιο ευκολα τη γραμμη σου κ το κυριοτερο θα γεννησεις ευκολα!!μετα τον 6ο μηνα ανεβαινε σκαλες.μπορεις να ανεβαινεις μεχρι τον 3ο οροφο καθε μερα με τις σκαλες?θα το ξεπεταξεις τακα τακα :-P:-P εγω μενω στον 3ο κ χωρις ασανσερ κ τυχαινε μεχρι κ 5 φορες την ημερα να ανεβω!:lol:

Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! ξέρεις μέχρι να δω τον γιατρό αύριο, νιώθω ότι πάω να τρελαθώ!!!!!!!!!!!!

μη τρελαινεσαι αφου σου ειπε κ ο γιατρος οτι ειναι οκ.μπες και αυριο να μας πεις νεα!!

Holy Diver

ξεχασα να σου απαντησω στο αλλο που ρωτησες.ναι ειχα κ τους 9 μηνες καφε υγρα μονο ομως.στο δευτερο ετυχε κ 3 φορες να εχω αιμα

ok,! θα μπω αύριο το απόγευμα να σας πω τι μου είπε..ξέρεις τι με αγχώνει επίσης, που το έχω μια εβδομάδα σχεδόν και όχι όλη την ημέρα,τι να πω υπομονή μέχρι αύριο! Φιλάκια

Όλα θα πάνε καλά!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!Έχω κάνει εξωσωματική και την Πέμπτη θα κάνω χοριακή αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί έχω πόνους περιόδου που μεγαλώνουν μέρα με τη μερα και γενικά δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΦΟΑΒΑΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ............ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΛΟΝ

Κουκλιτσα μου μην αγχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει περιμενουμε με ανυπομονησια τα νεα ολων σας αυριο φιλακια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!Έχω κάνει εξωσωματική και την Πέμπτη θα κάνω χοριακή αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί έχω πόνους περιόδου που μεγαλώνουν μέρα με τη μερα και γενικά δεν έχω κανένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης....

eri μου μην στεναχωριεσαι και κανε υπομονη ολα θα γινουν ειναι η πρωτη φορα που κανεις εξωσωματικη?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

eri μου μην στεναχωριεσαι και κανε υπομονη ολα θα γινουν ειναι η πρωτη φορα που κανεις εξωσωματικη?

Είχα κάνει πριν από 3 χρόννια και έμεινα έγκυος στην κόρη μου αλλά η διαδικασία και τα φάρμακα που έπαιρνα τότε ήταν όλα εντελώς διαφορετικά από τώρα.Επίσης τότε δεν είχα πόνους περιόδου και είχε πριστεί το στήθος μου.Τώρα έχω πόνους και καθόλου πρισμένο στήθος.:(

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Είχα κάνει πριν από 3 χρόννια και έμεινα έγκυος στην κόρη μου αλλά η διαδικασία και τα φάρμακα που έπαιρνα τότε ήταν όλα εντελώς διαφορετικά από τώρα.Επίσης τότε δεν είχα πόνους περιόδου και είχε πριστεί το στήθος μου.Τώρα έχω πόνους και καθόλου πρισμένο στήθος.:(

Τοτε ξερεις οτι μπορεις να μεινεις εγκυος απλα χαλαρωσε σκεψου το κοριτσακι σου και ολα θα πανε καλα εχει αλλες κοπελες που προσπαθουν χωρις αποτελεσματα αν δεν ερθει τωρα θα ερθει την επομενη φορα ξερω ειναι δυσκολο το εχω ζησει απο πολυ κοντα με την αδελφη μου ειχε κανει 15 εξωσωματικες και στην τελευταια εκανε τα 3δυμακια της

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...