Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην μπερδεβεσαι με τεστσκια υπομονη μεχρι την δευτερα και κανε χοριακη μην σκευτεις τιποτα

προσπαθω να το ξεχάσω γιαυτο δεν μπήκα καθόλου σήμερα δεν ήθελα να το συζητήσω. μπήκα τωρα για να δω αν έχουμε κανένα νεο.

Εσύ όλα οκ?

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ!!

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 rita_mavro (καθυστερηση)

6 natasazgrf (καθυστερηση)

7 moumou(καθυστερηση..το αγχος θα σε φαει!!!παει για χοριακη σε 9 μηνες)

8 Olympia99(καθυστερηση)

9 Elly (6/12)

10 christie (11/12)

11 curious g (13/12)

12 Μαγκι Σ (14/12)

13 pegg (14/12)

14 boukie (15/12)

15 gioulitsa (15/12)

16 mpap (16/12)

17 mbeziria (17/12)

18 SONSON (19/12)

19 julie (20/12)

20 sofoulina(20/12)

21 margotte (22/12)

22 zymaraki40 (25/12)

23 minaki (27/12) ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ

24 angel12 (30/12)

25 happymammy(01/01)

26 emi (04/01/)

27 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ??????????????????? οκ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

προσπαθω να το ξεχάσω γιαυτο δεν μπήκα καθόλου σήμερα δεν ήθελα να το συζητήσω. μπήκα τωρα για να δω αν έχουμε κανένα νεο.

Εσύ όλα οκ?

Ριτάκι μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι. Δεν θέλω να σου δώσω ελπίδες ή τίποτα τέτοιο αλλά σίγουρα το πιο αξιόπιστο είναι η χοριακή, το τεστάκι μπορεί να κάνει και λάθος. Άλλωστε είχες πολύ περίεργα συμπτώματα από ότι θυμάμαι. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν είσαι εγκυούλα αυτόν τον μήνα, θα είσαι τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο. Δεν σταματάμε τις προσπάθειες και δεν απογοητευόμαστε. Όλες τις ίδιες ανησυχίες και στενοχώριες έχουμε εδώ μέσα, δεν είσαι μόνη σου...και σίγουρα δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που δεν έμεινε έγκυος αμέσως. Θα έρθει το μπεμπάκι!!!Φιλιά πολλά κορίτσι μου και μην απογοητεύεσαι...

6237481d19.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΦΟΑΒΑΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ............ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΛΟΝ

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΦΟΑΒΑΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΤΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΘΟΣ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ............ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΛΟΝ

Καλά αποτελέσματα κουκλίτσα!!!Εύχομαι η χοριακή σου να σου δείξει ένα πολύύύύύύύύύ μεγάλο αποτέλεσμα :D

Μην κοιτάς τα συμπτώματα, μπορεί να είσαι από τις γυναικες που δεν έχουν...Και πάλι σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι εγκυούλα...

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια! Παίρνω το θάρος να γράψω στο καφέ σας γιατί έχω πολύ άγχος..Είμαι περίπου 4 εβδομάδων έγκυος μετά από εξωσωματική..αύριο θα πάω στον γιατρό πρώτη φορά...μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς και δεν θα δούμε τίποτα, αλλά λόγω άγχους του είπα πως θέλω να τον δω....Αυτό που με αγχώνει πολύ είναι ότι την τελευταία εβδομάδα έχω άλλες φορές ροζ,κόκκινο ή και καφετί υγρό, όχι όλες τις ώρες κυρίως από το μεσήμερι μέχρι το απόγευμα..ο γιατρός είπε πως δεν είναι κάτι ιδιαιτερα ανυσηχητικό, όμως εγώ έγω πεθάνει από το άγχος μέχρι αύριο που θα με εξετάσει...Έχει καμιά αντίστοιχη εμπειρία?

Όλα θα πάνε καλά!!!!

εγω δεν ξερω να σου πω κατι σιγουρα αλλα για να σου λεει ο γιατρος οτι δεν ειναι κατι... τοτε δεν ειναι...

καλο θα ειναι να μην αγχωνεσαι κ να ξεκουραζεσαι πολυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...