Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περιμενω να ερθει η δευτερα να παω στο γιατρο μπας και με ηρεμησει...

ρε ζουζουνα και εγω περιμενω πως και πως αλλα απολαυσε το και λιγο δεν ειναι αρρρωστια η εγκωμοσυνη

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλα σου λεει το μαρακι!κ αυτη εχει τσιμπηματα!ειναι φυσιολογικο!!παντως μαρακι εισαι η πρωτη εγκυος που γνωριζω χωρις το κλασικο αγχος!!μπραβο ρε κοπελα μου σε χαιρομαι πραγματικα!!!πανουλα ειδες το μαρακι μας???παρε παραδειγμα κ ηρεμησε!!ολα μια χαρα ειναι!!!

Holy Diver

καλα σου λεει το μαρακι!κ αυτη εχει τσιμπηματα!ειναι φυσιολογικο!!παντως μαρακι εισαι η πρωτη εγκυος που γνωριζω χωρις το κλασικο αγχος!!μπραβο ρε κοπελα μου σε χαιρομαι πραγματικα!!!πανουλα ειδες το μαρακι μας???παρε παραδειγμα κ ηρεμησε!!ολα μια χαρα ειναι!!!

να σου πω δημητρουλα φοβαμαι οτι αν αγχωθω θα κανω κακο στο μπεμπακι μου απλα προσεχω και οτι ειναι να γινει θα γινει

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

το ξερω κουκλα μου οτι εισαι μονη..σε καταλαβαινω!κ γω εγκυος σε μια ξενη χωρα ημουν!!οταν εμεινα στην κορη μου ημασταν 3 μηνες μονο γερμανια!!δεν ηξερα την γλωσσα δεν ηξερα κανεναν δεν ειχα κανεναν!!!ο αντρας μου δουλευε 12 κ 13 ωρες!!ουτε καν νοβα ειχαμε κ εβλεπα γερμανικα κ δε καταλαβαινα γρι!!εννοειται ουτε υπολογιστη ειχαμε!!ενα κινητο ειχα κ αυτο μιλουσα 5 λεπτα τη μερα με τη μανα μου γιατι ξερεις οι χρεωσεις!!κ ημουν κ με 2 προηγουμενες αποβολες!σε καταλαβαινω απολυτα!κ μενα το μυαλο μου στο κακο τρυγιριζε αφου δεν ειχα τιποτα να κανω...αλλα τελικα τι καταλαβα?αντι να χαρω την πρωτη μου φυσιολογικη εγκυμοσυνη ημουν μεσα στο αγχος..!ηρεμησε!!

Holy Diver

δεν το θελω να αγχωνομαι...απλα καταλαβα οτι το να διαβαζεις πολλα πραγματα για την εγκυμοσυνη τελικα κακο κανει!! γιαυτο αποφευγω να μπαινω γιατι διαβαζω πολλα και μου μπαινουν σκεψεις.........

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...