Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι μου εδωσε και χαπακια αλλα για την οιστροβιολη μου τα εδωσε η προγεστερονη ηταν τελεια μου ειπε

εγω ειχα με την προγεστερονη προβλημα κ στα 2!στη μεγαλη την εκανα σε ενεσεις μεχρι την 12 εβδ κ στον μικρο την επερνα σε χαπια μεχρι την 16η

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ αυτο ειναι φυσιολογικο αλλα θα επανελθεις συντομα.απλα απορυθμιστικαν οι ορμονες κ προσπαθουν να ρυθμιστουν με την κατασταση σου :tongue:

μακαρι αντε να παω στον γιατρο νομιζω πως θα νιωσω πολυ καλυτερα μεταα

ttc72e7.aspx

εγω ειχα με την προγεστερονη προβλημα κ στα 2!στη μεγαλη την εκανα σε ενεσεις μεχρι την 12 εβδ κ στον μικρο την επερνα σε χαπια μεχρι την 16η

ομως δεν σου δημιουργησε προβλημα στην πορεια??

ttc72e7.aspx

οχι κανενα.λογω των 2 αποβολων που ειχα πιο μπροστα εκανα εξετασεις κ μου ειπε οτι χρειαζομαι προγεστερονη.στην μεγαλη ομως μπορω να πω οτι πρηστικα κ εμοιαζα σα να ειχα βαλει τα διπλασια κιλα απο οσα ειχα βαλει μεχρι την 12η εβδ,δε με πιστευε κανενας κ μου λεγανε ''μπααα παραπανω εβαλες!!'':twisted::twisted::twisted: αλλα μετα που σταματησα τις ενεσεις ξεπρηστικα.τα χαπια ομως που επερνα στον μικρο δε μου δημιουργησαν τιποτα

Holy Diver

οχι κανενα.λογω των 2 αποβολων που ειχα πιο μπροστα εκανα εξετασεις κ μου ειπε οτι χρειαζομαι προγεστερονη.στην μεγαλη ομως μπορω να πω οτι πρηστικα κ εμοιαζα σα να ειχα βαλει τα διπλασια κιλα απο οσα ειχα βαλει μεχρι την 12η εβδ,δε με πιστευε κανενας κ μου λεγανε ''μπααα παραπανω εβαλες!!'':twisted::twisted::twisted: αλλα μετα που σταματησα τις ενεσεις ξεπρηστικα.τα χαπια ομως που επερνα στον μικρο δε μου δημιουργησαν τιποτα

μαλιτα αληθεια και κατι αλλο την πρωτοχρονια λεμε να παμε στα πεθερικα ειναι γυρω στα 55 χλμ δεν νομιζω να απαγορευεται?? οδικος παντα ετσι!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

οχι καλε τι να απαγορευεται!απλα να προσεχετε να μη τρεχετε κ προσεκτικα γιατι ξερεις τι γινεται στους δρομους αυτη τη μερα!!εφοσον εχεις μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη φυσικα κ επιτρεπεται!ο αδερφος μου ηρθαν γερμανια με την γυναικα του οταν ημουν στον 9ο μηνα στον μικρο.κ ηρθαν με το αεροπλανο κ αυτη ηταν 6 μηνων!!κ μπηκε κ σε τρενα κ σε αεροπλανα κ σε ταξι!ασε μετα με 2 κοιλιες μεσα σε ενα σπιτι δε ξεραμε που να χωρεσουμε :-P:-P:-P

Holy Diver

οχι καλε τι να απαγορευεται!απλα να προσεχετε να μη τρεχετε κ προσεκτικα γιατι ξερεις τι γινεται στους δρομους αυτη τη μερα!!εφοσον εχεις μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη φυσικα κ επιτρεπεται!ο αδερφος μου ηρθαν γερμανια με την γυναικα του οταν ημουν στον 9ο μηνα στον μικρο.κ ηρθαν με το αεροπλανο κ αυτη ηταν 6 μηνων!!κ μπηκε κ σε τρενα κ σε αεροπλανα κ σε ταξι!ασε μετα με 2 κοιλιες μεσα σε ενα σπιτι δε ξεραμε που να χωρεσουμε :-P:-P:-P

εισαι απιστευτη ρεβ φιλεναδα χαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

επιτελους καταφερα να συνδεθω σε αυτο το νεο μερος!!!! δεν μου εστελναν μνμ ενεργοποιησης στο mail μου. τωρα ολα οκ ομως...

εκλεισα 2 βδομαδες καθυστερησης......

δευτερα παω για χοριακη!!!!

ας μου πει θετικο......................................

φιλια σε ολες θα τα πουμε.

natasa μου 2 βδομαδες???μπραβοοοο:D εχεις σταθερο κυκλο??κανενα τεστ εκανες??2 βδομαδες μπραβο που αντεξες παντως κ δε πηγες πιο νωρις .εγω θα ειχα σκασει χαχχχαχαχ:tongue::tongue: ευχομαι να μας πεις καλα νεα:D:D

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δημητρα πολυ χαιρομαι που σε πετυχα εδω.

Λοιπον για πες εσυ που τα ξερει ολα.

Γινεται να μην εχεις κανενα συμπτωμα και να εισαι εγκυος;;

κουκλα μου φυσικα και γινεται εχεις καθηστερηση???????

ttc72e7.aspx

Δημητρα πολυ χαιρομαι που σε πετυχα εδω.

Λοιπον για πες εσυ που τα ξερει ολα.

Γινεται να μην εχεις κανενα συμπτωμα και να εισαι εγκυος;;

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ:wink: γιατιιι?υπαρχει περιπτωση να εισαι??:D:D:D

Holy Diver

Θα σας φανει γελοιο, σημερα περιμενα και δεν ηρθε.

Μου κανει ομως τρομερη εντυπωση οτι δεν εχω ουτε καν τα συμπτωματα της περιοδου.

Κανενα πρηξιμο στο στηθος η πονο, κανενα πονο στην κοιλια.....τιποτα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...