Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

θα ρωτησει που ειναι τα προφυλακτικα θα πεις αααα δεν ξερω κ αυτο ηταν μη τον αφησεις να μιλησει στριμωξε τον μετα !!! αχαχαχαχαχαχ

Ρε 2 εχει μονο και αν δεν παω εγω δεν παει να παρει το αντρικο κοπλεξ βλεπετε να κανω καμια τρυπουλα μπας και τα ξετρυπωσει απο πουθενα?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε 2 εχει μονο και αν δεν παω εγω δεν παει να παρει το αντρικο κοπλεξ βλεπετε να κανω καμια τρυπουλα μπας και τα ξετρυπωσει απο πουθενα?

εεεεεεεεεεεεεε τοτε θα ειναι πιο ευκολο να τον στριμωξειςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

αυτες ειναι οι ιδεες!βιασε τον χαχαχαχα!!ελα μωρε σιγα που θα τον χαλασει κιολας!!!ισα ισα !!!παντως μπορω να πω οτι εχει μια υπευθυνοτητα!!!ο δικος μου αμα δεν πω εγω δε θα βαλει!γιαυτο φροντιζω παντα να εχουμε.γιατι αμα δεν εχουμε θα πει ''ε ενταξει μωρε με μια φορα δε μενεις!!'' πραγμα που εχει γινει 2 φορες!!!!πως λεμε παντα εχω αλευρι στο ντουλαπι να βρισκεται??ε ετσι λεω κ γω παντα εχω ενα προφυλακτικο να βρισκεται χαχαχχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Να 'στε καλά βρε κορίτσια!

Με κάνατε και γέλασα μεσημεριάτικα!

Εγώ πάλι μέχρι που έγινε η κορούλα μας 3 ετών ούτε που ήθελά να ακούω για δεύτερο παιδί!

Όχι γιατί δεν ήθελα αδερφάκι για την κόρη μου αλλά γιατί ένιωθα πως θα της στερήσω πράγματα και αγάπη! Ξέρω δεν στέκει αυτό που λέω αλλά έτσι ένιωθα.

Τώρα που την χόρτασα το θέλω πολύ ένα ακόμη μωρό!

Τον ιούλιο έμεινα έγκυος με τον δεύτερο μήνα αλλά δυστυχώς είδαμε "κενό σάκο" και μετά αποβολή.

3 μήνες μετά ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Αυτός ο μήνας είναι ο δεύτερος που προσπαθούμε. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα.

Μινάκι, βουρ στον πατσά! αποπλάνησέ τον κοπέλα μου!

Δημητρούλα είσαι θεά! Οι συμβουλές σου "σκοτώνουν"... χαχα!:tongue:

κ γω πριν μεινω εγκυος στον μικρο ελεγα οτι αποκλειεται να αγαπησω αλλο παιδι οπως τη κορη μου κ πως δε θελω να κανω αλλο για να μη μοιραστει η αγαπη κ να μη της την στερησω κ γιαυτο ηθελα πολυ αργοτερα αλλο παιδι.αλλα πιστεψε με οταν κανεις 2ο θα καταλαβεις πως οχι μονο δε μοιραζεται η αγαπη αλλα διπλασιαζεται.γιατι οπως ΑΚΡΙΒΩΣ αγαπας το πρωτο ετσι αγαπας κ το 2ο.θα το καταλαβεις :D εγω εμαθα οτι ειμαι εγκυος στον μικρο μερικες μερες μετα που γυρισαμε απο τις διακοπες.κ αναθεωρησα τα παντα πριν ακομη τον γεννησω.

μη φοβασαι δε προκειται να στερηθει τιποτα η μικρη σου.ισα ισα θα εχει μια συντροφια κ θα μαθει να αγαπαει κ να μοιραζεται:wink:

Holy Diver

Σ' ευχαριστώ βρε δημητρούλα!

Το πιστεύω κι εγώ ότι θα διπλασιαστεί η αγάπη μου αλλά επειδή δεν το έχω ζήσει ακόμη έχω κάποιες ανασφάλειες...

Ας έρθει με το καλό μία εγκυμοσύνη που θα πάει καλά και θα την βρούμε την άκρη!!

Εγώ δεν έχω αδέρφια και δεν θέλω το ίδιο για την κόρη μου!

Θέλω να έχει ένα αδερφάκι γιατί καποτε εμείς θα φύγουμε από τη ζωή και τότε δεν θέλω να μείνει μόνη!!

Σ' ευχαριστώ βρε δημητρούλα!

Το πιστεύω κι εγώ ότι θα διπλασιαστεί η αγάπη μου αλλά επειδή δεν το έχω ζήσει ακόμη έχω κάποιες ανασφάλειες...

Ας έρθει με το καλό μία εγκυμοσύνη που θα πάει καλά και θα την βρούμε την άκρη!!

Εγώ δεν έχω αδέρφια και δεν θέλω το ίδιο για την κόρη μου!

Θέλω να έχει ένα αδερφάκι γιατί καποτε εμείς θα φύγουμε από τη ζωή και τότε δεν θέλω να μείνει μόνη!!

Εγω εχω 3 αδελφια και σας πληροφορω αν δεν τα ειχα σιγουρα θα ειχα παθει καταθλιψη και γιαυτο μου εχει γινει απαραιτητο να κανω ακομα κανενα δυο αδελφακια στην μικρη μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 rita_mavro (καθυστερηση)

6 natasazgrf (καθυστερηση)

7 moumou(καθυστερηση..το αγχος θα σε φαει!!!παει για χοριακη σε 9 μηνες)

8 Elly (6/12)

9 christie (11/12)

10 curious g (13/12)

11 Μαγκι Σ (14/12)

12 pegg (14/12)

13 boukie (15/12)

14 gioulitsa (15/12)

15 mpap (16/12)

16 mbeziria (17/12)

17 SONSON (19/12)

18 julie (20/12)

19 sofoulina(20/12)

20 margotte (22/12)

21 zymaraki40 (25/12)

22 minaki (27/12) ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ :lol:

23 angel12 (30/12)

24 happymammy(01/01)

25 emi (04/01/)

26 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ολα μια χαρα εσυ???τωρα αφησα τα μικρα να παιξουν κ λιγο μονα τους γιατι με ζαλισαν!τι νεα εσυ κουκλα?

καλα ψιλοποναω δεξια χαμηλα ρε γαμωτο και ειμαι καπως τα ζουζουνια ??

ttc72e7.aspx

τωρα αρχισε τη γκρινια ο μικρος!ασε σημερα δε ξερω τι παθανε!!απο τις 5 το πρωι ξυπνησανε!!εχω κατι νευρα απιστευτα ομως!!εσυ που ακριβως πονας κ τι πονος ειναι

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...