Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

2 μηνες πιο μεγαλη απο την κορη σου ηταν η δικη μου οταν γεννησα τον μικρο.τωρα που κ αυτος καταλαβαινει τα παντα ξερεις τι ωραια παιζουν?καλα εχει στιγμες που τσακωνονται αλλα συνεργαζονται ομως κ παιζουν πολυ ωραια οταν ειναι μονιασμενα.ποτισε τον με βοτκα κ ορμα!χαχαχαχαχαχα!!!

Εγω του ειπα περιθωριο του δινω 2 μηνες αν δεν θελει δεν εχει αλλο να κατσω να σκασω εγω??? Αστον να σκαει αυτος!!!! χιχιχιχιχιχιχι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω του ειπα περιθωριο του δινω 2 μηνες αν δεν θελει δεν εχει αλλο να κατσω να σκασω εγω??? Αστον να σκαει αυτος!!!! χιχιχιχιχιχιχι

απλα μην του το συζηταςςςςςςςςςςςςςςς σεξ σεξ σεξ και παλι σεξ

ttc72e7.aspx

Ειναι 2 και 2 μηνων τωρα θα 3 αν μεινω εγγυος τωρα μεχρι τα 3,5 της κατι γινεται αμα εχω γεννησει αλλιως ουτε να το σκεφτεσται δεν ξαναμπενω στην διαδικασια απαπαπαπαπα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κριμα να μεινει χωρις αδερφακι μωρεεε...κ γω δεν ηθελα 2ο οταν εμεινα στον μικρο αλλα ηρθε καταλαθος.εννοειται πως δε σκεφτηκα στιγμη να το ριξω απλα αλλαξαν καποια σχεδια.τα οποια ειναι ασημαντα μπροστα στο παιδι φυσικα.κ απο την αλλη σκεφτικα ειναι καλο να εχει ενα αδερφακι.δε ξερουμε τι μας ξημερωνει.δε ξερουμε τι μπορει να γινει σε 15 χρονια πχ πες οτι μας παταει νταλικα!!να εχει εναν αδερφο τουλαχιστον!καλα ακουγομαι πολυ καταθλιπτικη...2 χρονων κ 3 μηνων ηταν η μεγαλη οταν γεννησα

Holy Diver

απλα μην του το συζηταςςςςςςςςςςςςςςς σεξ σεξ σεξ και παλι σεξ

ρε βαζει προφυλακτικο μαλλον πρεπει να αρχισω να κανω τρυπουλες χιχιχιχιχιχι δεν θα καταλαβει απο που του ηρθε!!!!!:wink::wink::wink:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κριμα να μεινει χωρις αδερφακι μωρεεε...κ γω δεν ηθελα 2ο οταν εμεινα στον μικρο αλλα ηρθε καταλαθος.εννοειται πως δε σκεφτηκα στιγμη να το ριξω απλα αλλαξαν καποια σχεδια.τα οποια ειναι ασημαντα μπροστα στο παιδι φυσικα.κ απο την αλλη σκεφτικα ειναι καλο να εχει ενα αδερφακι.δε ξερουμε τι μας ξημερωνει.δε ξερουμε τι μπορει να γινει σε 15 χρονια πχ πες οτι μας παταει νταλικα!!να εχει εναν αδερφο τουλαχιστον!καλα ακουγομαι πολυ καταθλιπτικη...2 χρονων κ 3 μηνων ηταν η μεγαλη οταν γεννησα

Σταματα μεσημεριατικα!!!!! Εγω παντως αρχισα να το σκεφτομαι πολυ εντονα οταν εχασα την μανουλιτσα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

μα εγω θα στα μαθαινω ολα!!!!!ακου αγαπη μου!!!πετα εξαφανισε καψε ολα τα προφυλακτικα!!ποτισε τον ντυσου κ προκλητικα κ θα σου πω εγω μετα!!!μααα γυναικα εισαι σκεψου λιγο :lol::lol::lol::lol::lol:

Holy Diver

Το καταλαθος πως γινετε????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κριμα να μεινει χωρις αδερφακι μωρεεε...κ γω δεν ηθελα 2ο οταν εμεινα στον μικρο αλλα ηρθε καταλαθος.εννοειται πως δε σκεφτηκα στιγμη να το ριξω απλα αλλαξαν καποια σχεδια.τα οποια ειναι ασημαντα μπροστα στο παιδι φυσικα.κ απο την αλλη σκεφτικα ειναι καλο να εχει ενα αδερφακι.δε ξερουμε τι μας ξημερωνει.δε ξερουμε τι μπορει να γινει σε 15 χρονια πχ πες οτι μας παταει νταλικα!!να εχει εναν αδερφο τουλαχιστον!καλα ακουγομαι πολυ καταθλιπτικη...

ρε δημητρα μεσημεριατικα και συ νταλικα?????????????? πηγαινε απο το πεζοδρομιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα θα ερθουν απο κει που δεν το περιμενουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ttc72e7.aspx

μα εγω θα στα μαθαινω ολα!!!!!ακου αγαπη μου!!!πετα εξαφανισε καψε ολα τα προφυλακτικα!!ποτισε τον ντυσου κ προκλητικα κ θα σου πω εγω μετα!!!μααα γυναικα εισαι σκεψου λιγο :lol::lol::lol::lol::lol:

Δικιο σαν να εχεις την Παρασκευη θα βγουμε ειναι και στις γονιμες μου αρα.........

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

το καταλαθος γινεται με τη μεθοδο που σου περιεγραψα παραπανω μονο που δε το εκανα επιτηδες αχαχαχαχα

εισαι σιγουρη οτι δεν το εκανες επιτηδες μηπως βαθια μεσα σου το ηθελες???????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εισαι σιγουρη οτι δεν το εκανες επιτηδες μηπως βαθια μεσα σου το ηθελες???????????

καλε σουρομενοι ημασταν κ η μικρη στη μανα μου.ελλαδα ειμασταν τοτε διακοπες αχαχαχαχ

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...