Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χωρις πλακα τωρα..οι γερμανοι ειναι πολυ ασχημος λαος κ σε αντρες κ σε γυναικες..βλεπεις καμια φορα γυναικα στο δρομο κ αναρωτιεσαι αν ειναι αντρας!!ααα θα σας πω κ κατι να γελασετε..οταν γεννησα τον μικρο την αλλη μερα εφεραν στο δωματιο κ μια γερμανιδα.ειχε γεννησει το 2ο κ αυτη.ηταν γυρω στα 35 1.75 υψος κ καμια 100 κιλα.το βραδυ ρε παιδια να μη μπορω να κλεισω ματι απο το ροχαλιτο της!!εγω ειχα το μωρο μαζι μου στο κρεβατι κ αυτη το ειχε στην γυαλινη κουνιτσα που εχουν για τα νεογνα κ του ειχε γυρισει την πλατη κ ροχαλιζε κ εκλανε δυνατα!!!κ μετα απο το κλασιμο βογγουσε κ ξεφυσουσε κιολας!!!ηταν απαισια!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν πηγαινες να την σκουντησεις εεεεεεεεεεεεεεεε το καημενο το παιδακι κοιμοταν?????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιμοταν το μωρο της ναι!!εγω δεν μπορουσα να κλεισω ματι!!!σαν αρκουδα εκανε!!τα νεογεννητα δεν τα ενοχλουν οι θορυβοι ασε που με τοσο κλασιμο στη μαπα το καημενο θα ειχε υπνοτιστει!!!

Holy Diver

κοιμοταν το μωρο της ναι!!εγω δεν μπορουσα να κλεισω ματι!!!σαν αρκουδα εκανε!!τα νεογεννητα δεν τα ενοχλουν οι θορυβοι ασε που με τοσο κλασιμο στη μαπα το καημενο θα ειχε υπνοτιστει!!!

εισαι τελειως τρελη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δυσμυρο κοριτσι τι επαθες μ,ε την κλανιαραααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

λες?:lol::lol::lol::lol: ασε ασε σκουριασα!!σταματησα το γυμναστηριο 3 μηνες πριν μηνω εγκυος στην μεγαλη.μετα με 2 παιδια που να παω σε γυμναστηριο?αφου δεν εχω κανεναν να τα κραταει.κ δε βολευουν κ οι ωρες που δουλευει ο αντρας μου.το πρωι μεχρι τις 3 κ μετα απο τισ 5 μεχρι τις 12 + το βραδυ οποτε με εφαγε η σκουρια κοριτσια..σνιφ σνιφ...δε κανω αποτομα γιατι θα πιαστω κ μετα δε θα μπορω να κουνηθω

Holy Diver

λες?:lol::lol::lol::lol: ασε ασε σκουριασα!!σταματησα το γυμναστηριο 3 μηνες πριν μηνω εγκυος στην μεγαλη.μετα με 2 παιδια που να παω σε γυμναστηριο?αφου δεν εχω κανεναν να τα κραταει.κ δε βολευουν κ οι ωρες που δουλευει ο αντρας μου.το πρωι μεχρι τις 3 κ μετα απο τισ 5 μεχρι τις 12 + το βραδυ οποτε με εφαγε η σκουρια κοριτσια..σνιφ σνιφ...δε κανω αποτομα γιατι θα πιαστω κ μετα δε θα μπορω να κουνηθω

Χαλαρα στην αρχη γιατι μπορει να παθεις ασχημη ζημια σιγα σιγα θα μπεις στον ρυθμο!!!!:):):):)

ειδες πως αλλαξα την ημερομηνια στην λιστα?:-(:sad::-(:sad:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

αντε καλε ξεμοναχιασε τον εκει περα χαμπαρι δε θα παρει :lol::lol::lol::lol: τωρα να κανεις να εχει κ αδερφακι μετα αμα εχουν 5-6 χρονια διαφορα τι κοινα θα εχουνν για να παιξουν?η μια θα πηγαινει γυμνασιο κ το αλλο 2α δημοτικου??

Holy Diver

2 μηνες πιο μεγαλη απο την κορη σου ηταν η δικη μου οταν γεννησα τον μικρο.τωρα που κ αυτος καταλαβαινει τα παντα ξερεις τι ωραια παιζουν?καλα εχει στιγμες που τσακωνονται αλλα συνεργαζονται ομως κ παιζουν πολυ ωραια οταν ειναι μονιασμενα.ποτισε τον με βοτκα κ ορμα!χαχαχαχαχαχα!!!ειμαι κακια?

Holy Diver

αντε καλε ξεμοναχιασε τον εκει περα χαμπαρι δε θα παρει :lol::lol::lol::lol: τωρα να κανεις να εχει κ αδερφακι μετα αμα εχουν 5-6 χρονια διαφορα τι κοινα θα εχουνν για να παιξουν?η μια θα πηγαινει γυμνασιο κ το αλλο 2α δημοτικου??

σωστη η δημητρουλαααααααααααααααααααα μινακι κουτουποσε τον

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...