Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μπράβο τον άντρα σου!

Και τώρα: τρέξιμο!! Να ετοιμάσεις κορμί για το καλοκαίρι!

Αν και απ'οτι βλέπω στην φωτογραφια μάλλον δεν τον έχεις ανάγκη.

Εγώ πάλι.... αστα. Εχω γίνει χάλια!

Στο καλό. Τι θέλω και το θυμάμαι και εκνευρίζομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 rita_mavro (καθυστερηση)

6 natasazgrf (καθυστερηση)

7 moumou(καθυστερηση..το αγχος θα σε φαει!!!παει για χοριακη σε 9 μηνες)

8 Elly (6/12)

9 christie (11/12)

10 curious g (13/12)

11 Μαγκι Σ (14/12)

12 pegg (14/12)

13 boukie (15/12)

14 gioulitsa (15/12)

15 mpap (16/12)

16 mbeziria (17/12)

17 SONSON (19/12)

18 julie (20/12)

19 sofoulina(20/12)

20 margotte (22/12)

21 zymaraki40 (25/12)

22 angel12 (30/12)

23 happymammy(01/01)

24 emi (04/01/)

25 minaki (27/12/2010) και βλεπουμε

26 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μπράβο τον άντρα σου!

Και τώρα: τρέξιμο!! Να ετοιμάσεις κορμί για το καλοκαίρι!

Αν και απ'οτι βλέπω στην φωτογραφια μάλλον δεν τον έχεις ανάγκη.

Εγώ πάλι.... αστα. Εχω γίνει χάλια!

Στο καλό. Τι θέλω και το θυμάμαι και εκνευρίζομαι!

ειμαι αδυνατη αλλα θελω να σφιξω στα μπουτια κ στον ποπο γιατι πως θα κανω πασαρελα στις παραλιες...εχω που εχω πολυ υψος να εχω κ το κορμι:tongue:

1.60 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:lol:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ειμαι αδυνατη αλλα θελω να σφιξω στα μπουτια κ στον ποπο γιατι πως θα κανω πασαρελα στις παραλιες...εχω που εχω πολυ υψος να εχω κ το κορμι:tongue:

1.60 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΓΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ:lol:

αααααααααααααααααα εισαι 1.80 55 κιλα ξανθια γαλανοματα μοντελο μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

εχει επαιτειο το μινακι με τον αντρουλη της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μινακι να τα χιλιασετε κουκλα μου κ παντα ευτυχισμενοι!!!

αααααααααααααααααα εισαι 1.80 55 κιλα ξανθια γαλανοματα μοντελο μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα θα ηταν!!για το ξανθια δε με πειραζει αλλα το 1.80 γαλαζια ματια αχχχ αλες εχουν τις τυχες τις καλες!!!αντιθετως ειμαι 1.60 48 κιλα καστανα ματια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σαν στρουμφακι ενα πραγμα!μια ζωη κομπλεξ με το υψος μου εχω!!!κ οχι κ αδικα δηλαδη!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

μινακι να τα χιλιασετε κουκλα μου κ παντα ευτυχισμενοι!!!

καλα θα ηταν!!για το ξανθια δε με πειραζει αλλα το 1.80 γαλαζια ματια αχχχ αλες εχουν τις τυχες τις καλες!!!αντιθετως ειμαι 1.60 48 κιλα καστανα ματια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: σαν στρουμφακι ενα πραγμα!μια ζωη κομπλεξ με το υψος μου εχω!!!κ οχι κ αδικα δηλαδη!!

ρε χαζο τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια στο λεω γιατι εγω ειμαι πανυψυλη 1.63 62 κιλα οκ υπαρχει προβλημα??????????

ttc72e7.aspx

Δημητρούλα μη μασάς

Ζηλεύω τρελά τα κιλά σου.

Εγώ έχω το ξανιά και γαλάζια μάτια, αλλά από κιλά...

Δεν μπορώ ούτε να το ξεστομίσω.

Είμαι 1,67 και δυστυχώς πλέον 70 κιλά.... το γράφω και τρέμει το χέρι μου... μπιχ!

Λοιπόν κούκλες σας αφηνω να κάνω και καμιά δουλειά!

Θα τα πούμε και μετά! Θα μπαινωβγαίνω κι εγώ!

Φιλια;)

ρε χαζο τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια στο λεω γιατι εγω ειμαι πανυψυλη 1.63 62 κιλα οκ υπαρχει προβλημα??????????

ναι αυτο ειναι μια δικιολογια για μας τα μικρα αρωματα:-P:-P:-P

Δημητρούλα μη μασάς

Ζηλεύω τρελά τα κιλά σου.

Εγώ έχω το ξανιά και γαλάζια μάτια, αλλά από κιλά...

Δεν μπορώ ούτε να το ξεστομίσω.

Είμαι 1,67 και δυστυχώς πλέον 70 κιλά.... το γράφω και τρέμει το χέρι μου... μπιχ!

Λοιπόν κούκλες σας αφηνω να κάνω και καμιά δουλειά!

Θα τα πούμε και μετά! Θα μπαινωβγαίνω κι εγώ!

Φιλια;)

μην ανησυχεις κ σου λεω με ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ οτι οταν εμεινα εγκυος στην μεγαλη κ γεννησα ημουν 70 κιλα :tongue::tongue: ειχα παρει πανω απο 22 κιλα στην εγκυμοσυνη.στον μικρο πηρα μονο 9.εφτασα 57 κιλα κ οταν γεννησα εχασα τα 5 με τη γεννα.μεχρι να σαραντισσω εχασα κ τα υπολοιπα 4.αμα θες τα κιλα χανονται!το υψος δε μπανει :-P:-P:-P

Holy Diver

ναι αυτο ειναι μια δικιολογια για μας τα μικρα αρωματα:-P:-P:-P

μην ανησυχεις κ σου λεω με ΠΟΝΟ ΚΑΡΔΙΑΣ οτι οταν εμεινα εγκυος στην μεγαλη κ γεννησα ημουν 70 κιλα :tongue::tongue: ειχα παρει πανω απο 22 κιλα στην εγκυμοσυνη.στον μικρο πηρα μονο 9.εφτασα 57 κιλα κ οταν γεννησα εχασα τα 5 με τη γεννα.μεχρι να σαραντισσω εχασα κ τα υπολοιπα 4.αμα θες τα κιλα χανονται!το υψος δε μπανει :-P:-P:-P

τι λες καλε αααααααααα μου φαινεται παιρνεις παραδειγματα απο τις γερμανιδες αυτες γλυκια μου δεν ειναι γυναικες ειναι αλογααααααα χαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

χωρις πλακα τωρα..οι γερμανοι ειναι πολυ ασχημος λαος κ σε αντρες κ σε γυναικες..βλεπεις καμια φορα γυναικα στο δρομο κ αναρωτιεσαι αν ειναι αντρας!!ααα θα σας πω κ κατι να γελασετε..οταν γεννησα τον μικρο την αλλη μερα εφεραν στο δωματιο κ μια γερμανιδα.ειχε γεννησει το 2ο κ αυτη.ηταν γυρω στα 35 1.75 υψος κ καμια 100 κιλα.το βραδυ ρε παιδια να μη μπορω να κλεισω ματι απο το ροχαλιτο της!!εγω ειχα το μωρο μαζι μου στο κρεβατι κ αυτη το ειχε στην γυαλινη κουνιτσα που εχουν για τα νεογνα κ του ειχε γυρισει την πλατη κ ροχαλιζε κ εκλανε δυνατα!!!κ μετα απο το κλασιμο βογγουσε κ ξεφυσουσε κιολας!!!ηταν απαισια!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...