Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

με επιασε παλι σημερα συνηθως δεν παραπονιεμαι αλλα ειναι η επετειος μας σημερα και δεν μπορω να μεινω λιγο μονη με τον αντρα μου!!!!

αντε ρε να τα εκατοστησετε να χαιρεστε την μπουμπουκα σας και ολα σας τα ονειρα να πραγματοποιηθουν και να μην εισαι στεναχωρημενη τετοια μερααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Minaki σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εμενα μονο η μαμα μου μπορει να μας βοηθάει γιατι η πεθερούλα μου έχει άλλα δύο εγγόνια και πρόβλημα υγείας.

Αλλά η μαμα μου δουλεύει κιόλας οπότε βγάινουμε πολύ πολύ σπάνια.

Βγήκαμε μια φορά εδώ και 6 μήνες.

Ευτυχώς έχω την πιο σημαντική βοηθεια του κόσμου: τον αντρούλη μου.

Σε ό,τι και να χρειαστώ είναι δίπλα μου. Συχνά μου λέει να την κρατήσει να πάω για κσφέ αλλα με τη δουλειά και τα υπόλοιπα, ούτε αυτό μπορεί να γίνει...

Δϋσκολα είναι.

Και πού να κάνουμε κανενα ακόμη.

Αστα εγω οσο ζουσε η μανουλα μου δεν ειχα κανενα προβλημα οποτε της ζητουσα να κρατησει το παιδι δεν μου ελεγε οχι της ειχε και αδυναμια λογω του ονοματος και το οτι τα ανηψια μου ειναι μακρια οποτε καταλαβενεις απο τοτε που πεθανε εχω μονο τον μπαμπα μου ο οποιος μενει και μαζι μας τωρα πια αλλα κι αυτος δουλευει νυχτα το καλοκαιρι και δεν μπορει μετα μολις εκλεισε το ξενοδοχειο εφυγε διακοπες γιατι ειναι δυσκολο και γιαυτον να ειναι εδω χωρις την γυναικα του αλλα ευτυχως γυριζει σε μερικες μερες!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι!!

Να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Πόσα χρόνια είστε μαζί?

ειμαστε 3,5 χρονια μαζι και σημερα 3 χρονια παντρεμενοι αλλα γνωριζομαστε 16 χρονια ποιος θα μου το ελεγε τοτε και δεν θα γελουσα χαχαχαχαχαχα:wink:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Δύσκολα είναι και γι αυτόν.

Αλλά τουλάχιστον έχει εσάς και την εγγονούλα του. Φαντάζομαι πως είναι πραγματικά η παρηγοριά του!

Γερός να είναι να σας βοηθάει και να τον χαίρεται και η μικρή σας.

ΠΟλύ δύσκολο πράγμα η απώλεια της μάνας.

Τώρα που έχω γίνει κι εγώ μαμά θέλω να είμαι γερή για να βοηθάω και να στηρίζω το παιδί μου μέχρι τα βαθια μου γεράματα

ειμαστε 3,5 χρονια μαζι και σημερα 3 χρονια παντρεμενοι αλλα γνωριζομαστε 16 χρονια ποιος θα μου το ελεγε τοτε και δεν θα γελουσα χαχαχαχαχαχα:wink:

Μ' αρέσουν αυτές οι ιστορίες.

Εμείς είμαστε 9 χρόνια μαζί, τα 8 ζούμε μαζί και τα 5 είμαστε παντρεμένοι!

Πόσο γρήγορα πέρασαν αυτα τα χρόνια.

Γεμάτα ευτυχία.

Διαφημίσεις

Δύσκολα είναι και γι αυτόν.

Αλλά τουλάχιστον έχει εσάς και την εγγονούλα του. Φαντάζομαι πως είναι πραγματικά η παρηγοριά του!

Γερός να είναι να σας βοηθάει και να τον χαίρεται και η μικρή σας.

ΠΟλύ δύσκολο πράγμα η απώλεια της μάνας.

Τώρα που έχω γίνει κι εγώ μαμά θέλω να είμαι γερή για να βοηθάω και να στηρίζω το παιδί μου μέχρι τα βαθια μου γεράματα

Να εισαι καλα και να χαιρεσε το παιδακι σου εγω απλα τωρα πια λεω να με εχει καλα ο Θεος να την μεγαλωσω τιποτα αλλο με αυτα που βλεπουν τα ματακια μου εχω φοβηθει!!! Κουκλα μου απο Θεσ/νικη εισαι???

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Να εισαι καλα και να χαιρεσε το παιδακι σου εγω απλα τωρα πια λεω να με εχει καλα ο Θεος να την μεγαλωσω τιποτα αλλο με αυτα που βλεπουν τα ματακια μου εχω φοβηθει!!! Κουκλα μου απο Θεσ/νικη εισαι???

Ναι από Θεσσαλονίκη.

Στη Ρόδο όπως πολοί έχω έρθει 5ημερη!!:P

Ναι από Θεσσαλονίκη.

Στη Ρόδο όπως πολοί έχω έρθει 5ημερη!!:P

Εμεις σχεδον καθε χρονο ερχομαστε για καμια 10αρια μερες Θεσ/νικη ειναι ο πεθερος μου απο Χαλκιδικη

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...