Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ο καιρος θα μας τρελανει τι σκοπο εχει?????????? αντε να χειμωνιασει να ξεμπερδεβουμε

Γιατι τι καιρο εχετε?? εδω κανει πολυ κρυο και εχει 3 μερες που βρεχει συνεχως μεχρι και χαλαζι εριξε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι τι καιρο εχετε?? εδω κανει πολυ κρυο και εχει 3 μερες που βρεχει συνεχως μεχρι και χαλαζι εριξε

αθηνα ειμαι εγω εσυ που τα βλεπεις αυτα τα ωραια πραγματα?

ttc72e7.aspx

Στη Ροδο

τυχερουλα εμεις απο εχτες μας απειλει οτι θα χειμωνιασει για να δουμεεεεεεεεε αντε οι υπολοιπες οι τσουπρες ξενυχτησαν και κοιμουντε τα πουλακια μου?????

ttc72e7.aspx

Ναι μαλλον ξενυχτησαν μακαρι να μπορουσα κι εγω!!!! Περιμενω πως και πως να γυρισει ο πατερας μου την Τεταρτη μπας και παμε κι εμεις πουθενα να ξελαμπικαρουμε λιγακι μεσα μεσα τα νευρα μου τσαταλια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Ναι μαλλον ξενυχτησαν μακαρι να μπορουσα κι εγω!!!! Περιμενω πως και πως να γυρισει ο πατερας μου την Τεταρτη μπας και παμε κι εμεις πουθενα να ξελαμπικαρουμε λιγακι μεσα μεσα τα νευρα μου τσαταλια

ελα μωρε δεν λες που ειναι χειμωνας εμενα το καλοκαιρι με πιανουν αυτα!! το χειμωνα μου αρεσει να την αραζω σπιτακι!!!!!!

ttc72e7.aspx

ελα μωρε δεν λες που ειναι χειμωνας εμενα το καλοκαιρι με πιανουν αυτα!! το χειμωνα μου αρεσει να την αραζω σπιτακι!!!!!!

Απο τον Απριλιο εχουμε βγει εξω μονο μια φορα και αυτο μας το εβγαλε ξυνο η πεθερα τι να σου πω παραπανω οπου παμε παμε με την μικρη ουτε εναν καφε δεν μπορω να παω να πιω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Απο τον Απριλιο εχουμε βγει εξω μονο μια φορα και αυτο μας το εβγαλε ξυνο η πεθερα τι να σου πω παραπανω οπου παμε παμε με την μικρη ουτε εναν καφε δεν μπορω να παω να πιω

ελα μωρε τι ειναι μεχρι να ξεπεταχτει κι αυτη το πολυ πολυ να βγαινετε μαμα και κορη σε κανα παιδοτοπο η κατι τετοιο

ttc72e7.aspx

ελα μωρε τι ειναι μεχρι να ξεπεταχτει κι αυτη το πολυ πολυ να βγαινετε μαμα και κορη σε κανα παιδοτοπο η κατι τετοιο

Α εκει παμε και βρισκω λιγη ηρεμια καθεται και παιζει κι εγω βλεπω λιγο τις φιλες μου αλλα να πω να βγω λιγο με τον αντρα μου μπααααααααααα που τετοια τυχη αμα η πεθερα ειναι στριμμενη τι περιμενεις????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Α εκει παμε και βρισκω λιγη ηρεμια καθεται και παιζει κι εγω βλεπω λιγο τις φιλες μου αλλα να πω να βγω λιγο με τον αντρα μου μπααααααααααα που τετοια τυχη αμα η πεθερα ειναι στριμμενη τι περιμενεις????

μην της δινεις σημασια ρε χαζο αστους να λενε οτι θελουν

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Διασκεδαστε τωρα που μπορειτε γιατι μετα δεν εχει τετοια!!!!:D

εμεις την βρισκουμε τρελα στο σπιτι φιλους και ετσι αλλα παντα θες αυτο που δεν εχεις τι να κανουμε!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

εμεις την βρισκουμε τρελα στο σπιτι φιλους και ετσι αλλα παντα θες αυτο που δεν εχεις τι να κανουμε!!!!!!!!!!!

με επιασε παλι σημερα συνηθως δεν παραπονιεμαι αλλα ειναι η επετειος μας σημερα και δεν μπορω να μεινω λιγο μονη με τον αντρα μου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Minaki σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εμενα μονο η μαμα μου μπορει να μας βοηθάει γιατι η πεθερούλα μου έχει άλλα δύο εγγόνια και πρόβλημα υγείας.

Αλλά η μαμα μου δουλεύει κιόλας οπότε βγάινουμε πολύ πολύ σπάνια.

Βγήκαμε μια φορά εδώ και 6 μήνες.

Ευτυχώς έχω την πιο σημαντική βοηθεια του κόσμου: τον αντρούλη μου.

Σε ό,τι και να χρειαστώ είναι δίπλα μου. Συχνά μου λέει να την κρατήσει να πάω για κσφέ αλλα με τη δουλειά και τα υπόλοιπα, ούτε αυτό μπορεί να γίνει...

Δϋσκολα είναι.

Και πού να κάνουμε κανενα ακόμη.

με επιασε παλι σημερα συνηθως δεν παραπονιεμαι αλλα ειναι η επετειος μας σημερα και δεν μπορω να μεινω λιγο μονη με τον αντρα μου!!!!

Πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι!!

Να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Πόσα χρόνια είστε μαζί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...