Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας αφήνω και γώ.. είμαι κομμάτια.. δύσκολο να είσαι μαμά... καμιά φορά λεώ δεν πειράζει που δεν έρχεται ακόμη το 2ο... κάτι ξέρει βλέπει πως κουράζομαι και περιμένει...

Διαφημίσεις

εγω εδω που να παω με τα 2 μικρα?α ρε το καλοκαιρι θα τα αφηνω στη γιαγια οταν κοιμουνται κ θα βγαινω με τον αντρουλη μου!ουφ!!!
αχ τι να κανεις κοριτσακι εμεις θα στρωσουμε δερματακι!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!Τι κάνετε?Δουλεύω και σήμερα γι' αυτό σας γράφω τόσο πρωί.Από σήμερα, κρίσημη ημέρα (δεν) περιμένω περίοδο για να δούμε θα ρθει?Από την Τετάρτη το βράδυ έχω λίγο αιματάκι όχι συνέχεια το οποίο φεύγει και έρχεται.Μπορεί ολόκληρη νύχτα να μην έχω το πρωί που σκουπίζομαι λίγο και μετά πάλι σταματάει.Σήμερα το πρωί ήταν πολύ ελάχιστο σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες και ήταν μάλιστα όπως όταν σου τελειώνει.Μαζί με μένα μου φαίνεται χάζεψε και ο κύκλος μου!!!!!Μόλις μου έρθει θα σας πω για να με μετακινήσετε στη λίστα!!!!!!

uOsmp3.png

.......Ξέχασα να σας πω ότι εκτός από το πρησμένο στήθος από εχτές νιώθω κάτι τσιμπηματάκια από δεξιά και μετά κατεβαίνουν προς την κοιλιά!!!!

Σας ζάλισα πρωί - πρωί!!!!!!!!!!!!!!Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε κορίτσια!

uOsmp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μάγκι Σ. εύχομαι να σε μετακινήσουμε στη λίστα αλλά στις εγκυούλες!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν ξύπνησαν μάλλον ακόμη, ε?

Εκτός από την Μάγκι Σ. περιμένουμε από κάποια άλλη κοπέλα νέα???

Μουμου, ελπίζω τη Δευτέρα να ακούσουμε καλά νέα!!

Νομίζω δευτέρα-τριτη περιμένουμε και την μαιρούλα και την πανούλα να πάνε στο γιατρό, ε?

Αχ κορίτσια! Αμα ακούσετε την καρδούλα του μωρού σας, θα νιώσετε....................... δεν περιγράφεται!!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...