Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κουκλα πλησιαζει η μερα της κρισης ε?:tongue::tongue::tongue:

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 0 ΣΤΗΘΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ:tongue::tongue: ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ:(

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

μην απελπιζεσαι.εχεις σταθερο κυκλο?

ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ (ΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ)ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 27Η ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Διαφημίσεις

και γω πονάω αλλά δεν έχω καταλάβει τελικά πότε είναι η ὥοριξία πριν τους πόνους η μετά. πρώτα βλέπω υγρά μετά έρχονται οι πόνοι, όλα τα συμπτώματα κρατούν έως και 4 μέρες.. τελικά ποιες είναι οι μέρες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε δεν έχω καταλάβει...:?

και γω πονάω αλλά δεν έχω καταλάβει τελικά πότε είναι η ὥοριξία πριν τους πόνους η μετά. πρώτα βλέπω υγρά μετά έρχονται οι πόνοι, όλα τα συμπτώματα κρατούν έως και 4 μέρες.. τελικά ποιες είναι οι μέρες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε δεν έχω καταλάβει...:?

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΩΟΘΗΛΑΚΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...