Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

τι εννοεις περιμενεις 14 η θα κανεισ χοριακη 14?απο συπτωματα πωσ εισαι?

ποσο καιρο προσπαθειτε συγγνωμη που ρωταω αλλα λογο τησ μετακομισης εδω εχασα τη μπαλα

:P:p:pΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ:(:(ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 3Η.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΓΩ-ΚΥΡΣΟΚΟΙΛΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ-ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επόμενη βδομάδα γόνιμες για αυτό περιμένω πως και πως προσπαθούμε 7 μήνες

καλη τυχη κοριτσακι μου ευχομαι η πρωτοχρονια να σε βρει διπλη

χρησιμοποιεισ τεστ ωορυξιασ?

με τι συχνοτητα

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΟΦΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.....ΑΛΗΘΕΙΑ PEGG 14 ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ?

ΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΦΡΙΚΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ) ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΖΙΦΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ:(:(

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

:P:p:pΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ:(:(ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 3Η.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΓΩ-ΚΥΡΣΟΚΟΙΛΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ-ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ

σε θαυμαζω κουκλιτσα μου τα καλυτ

ερα σου ευχομαι

Διαφημίσεις

ΕΜΕΝΑ ΕΝΩ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΦΡΙΚΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ) ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΤΖΙΦΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ:(:(

μηπωσ δεν περιμενεισ για αυτο δεν σε ποναει?????????????????/

σε θαυμαζω κουκλιτσα μου τα καλυτ

ερα σου ευχομαι

Να σαι καλά αλλά δεν ειμαι για θαυμασμό για κλαματα ειμαι:P:pΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ SAKIS ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ..........ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ:P

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ...

xpcZp2.png

μηπωσ δεν περιμενεισ για αυτο δεν σε ποναει?????????????????/

ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΣΟ ΗΜΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΠΑΤΑΤΑ:-P:-P:-P

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Διαφημίσεις

Πεγκακι καλή επιτυχία σου εύχομαι... μ΄αρέσει που κάθομαι εγώ και παραπονιέμαι για τους 7 μήνες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ!!!ΞΕΑΓΧΩΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

6l2Tp3.png

ASJsp3.png

axbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...