Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ελλαδα μενει!θυμηθηκα κ αλλο.οταν ηταν μωρο το παιδι της την παιρνω τηλ κ μου λεει οτι πηγαν για εμβολιο,τη ρωτησα αμα το ζυγησαν κ λεει

''ναι τον ζυγησαμε κ ειναι 600 κιλα!!'' της λεω ''τι λες καλε 6 κιλα εννοεις!''

κ απανταει το θεικο!'' οχι ρε 600 να το γραφει κ στο βιβλιαριο!6 κ μετα εχει 3 μηδενικα!αα 6000 κιλα ρε μπερδευτιικα''

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελλαδα μενει!θυμηθηκα κ αλλο.οταν ηταν μωρο το παιδι της την παιρνω τηλ κ μου λεει οτι πηγαν για εμβολιο,τη ρωτησα αμα το ζυγησαν κ λεει

''ναι τον ζυγησαμε κ ειναι 600 κιλα!!'' της λεω ''τι λες καλε 6 κιλα εννοεις!''

κ απανταει το θεικο!'' οχι ρε 600 να το γραφει κ στο βιβλιαριο!6 κ μετα εχει 3 μηδενικα!αα 6000 κιλα ρε μπερδευτιικα''

ρε γιγαντοπαιδο εβγαλε αυτη ?????? μωρε μπραβο!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε δεν ειμαστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ενα τελευταιο κ παω να ταισω τα παιδια!αχαχαχα φετος το καλοκαιρι οταν πηγαμε ελλαδα ειχε ενα μετρο απαυτα που εδιναν δωρο οι κρεμες οι βρεφικες.ηταν σαν μεζουρα βατραχακι κ ξεκινουσε να μετραει απο τα 80 εκατοστα.δηλαδη επρεπε να μετρησεις που ειναι τα 80εκατοστα κ να το κρεμασεις απο εκεινο το υψος.αυτη μετραει τον γιο της αλλα αρχιζει την μεζουρα απο το πατωμα.δηλαδη αρχιζε να μετραει απο τα 80 εκατοστα.κ φωναζει μια ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 160!!!!!'' τις εξηγω ποση ωρα τον σωστο τροπο κ δεν καταλαβαινε.κ της λεω στο τελος ΄΄ελεος ρε 160 ειμαι εγω κ εχω ιδιο υψος με τον χρηστακη που ειναι 3,5 χρονων?αλλα επεμενε ''ΝΑ ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ 160!!!''

Επεξεργάστηκαν by Dimitra83

Holy Diver

Διαφημίσεις

ενα τελευταιο κ παω να ταισω τα παιδια!αχαχαχα φετος το καλοκαιρι οταν πηγαμε ελλαδα ειχε ενα μετρο απαυτα που εδιναν δωρο οι κρεμες οι βρεφικες.ηταν σαν μεζουρα βατραχακι κ ξεκινουσε να μετραει απο τα 80 εκατοστα.δηλαδη επρεπε να μετρησεις που ειναι τα 80εκατοστα κ να το κρεμασεις απο εκεινο το υψος.αυτη μετραει τον γιο της αλλα αρχιζει την μεζουρα απο το πατωμα.δηλαδη αρχιζε να μετραει απο τα 80 εκατοστα.κ φωναζει μια ΄΄ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 160!!!!!'' τις εξηγω ποση ωρα τον σωστο τροπο κ δεν καταλαβαινε.κ της λεω στο τελος ΄΄ελεος ρε 160 ειμαι εγω κ εχω ιδιο υψος με τον χρηστακι που ειναι 3,5 χρονων?αλλα επεμενε ''ΝΑ ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ 160!!!''

ρε τι ωραια που διασκεδαζεις οποτε οταν εχεις στεναχωριες θα την παιρνεις τηλ και θα ξεχνιεσαι στο λεπτοχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...