Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ...ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ

κατι χοντροσυμπτωματακια εχεισ για αυτο;)

οσο για μενα τα ψαχνω...

καθε μερα κοιταω τα ....αλλα δεν μεγαλωνουν τα ατιμα

εγω ποτε θα γινω παμελα????????:(

με ποναει και το κεφαλι παω να χαπακωθω

ΧΑΧΑΧΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΗ ΔΕΞΙΑ ΧΑΜΗΛΑ...ΕΣΥ ΣΟΦΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???

xpcZp2.png

μωρε κ γω θελω να γινω παμελα αλλα χωρις να μεινω εγκυος!αχ κοριτσια ακουστε κουτσομπολιο!εχουμε μια ελληνιδα εδω που μενω που ειναι ολιγον χαζη...αυτη ειχε παρα πολυμικρο στηθος!μιλαμε πως φουσκωνει το στηθος στα 13?καπως ετσι.κ μια μερα την βλεπουμε με μια φιλη μου σε μια καφετερια με κατι Βζα ΝΑ ΤΟΣΑ ( . ) ( . ) !! ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ (.)(.) κ την ρωταμε ''εκανες σιλικονη?΄΄ κ λεει ''οχι καλε!!ξυπνησα κ ηταν ετσι!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

εχει κ καλυτερο ,,,μας λεει μια αλλη μερα ''αχ κοριτσιααα θα παμε ελλαδα το καλοκαιρι!!!εγω θελω να παμε καπου που να εχει θαλασσα!!!αλλα ο Τακης (ο γκομενος) θελει να παμε στην ροδο!!κ δε τον ρωτησα κιολας εχει η ροδος θαλασσα??''

Holy Diver

αχαχαχαχααχ!!!γενικα εχω εναν μαγνητη ρε παιδια που τραβαει τους χαζους!το πιο χαζο ατομο που ξερω ειναι η κουνιαδα μου!!ενα θα σας πω ειναι 26 χρ κ δε ξερει να γραφει με μικρα γραμματα μονο με κεφαλαια γιατι μπερδευεται λεει :shock::shock: εμεινε εγκυος απο τη ζηλια της επειδη ειχα μεινει κ γω στην κορη μου κ μου ειπε ''τιιιιιιι εσυ θα κανεις παιδι κ εγω οχι???κ εγω θελω!'' κ 1 μηνα μετα αφου πηγε με καμια 10ρια αντρες εμεινε εγκυος.το παιδι ουτε αυτη ξερει ποιανου ειναι.κ το θεικο?οταν κερδισε η σερβια στην γιουροβιζιον με πηρε τηλ να με ρωτησει ποια βγηκε κ οταν της ειπα η σερβια τη απανταει??

''ΣΕΡΒΙΑ????ΚΑΛΕ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???''

Holy Diver

εχει κ καλυτερο ,,,μας λεει μια αλλη μερα ''αχ κοριτσιααα θα παμε ελλαδα το καλοκαιρι!!!εγω θελω να παμε καπου που να εχει θαλασσα!!!αλλα ο Τακης (ο γκομενος) θελει να παμε στην ροδο!!κ δε τον ρωτησα κιολας εχει η ροδος θαλασσα??''

ε ρε κατι αστερια που κυκλοφορουν στον κοσμο!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα το οτι ειναι νυσι η ροδος δεν το εχει πληροφορηθει ακομα????????? αλλα θα μου πεις ξερει τι ειναι νησι?????????????????????

ttc72e7.aspx

αχαχαχαχααχ!!!γενικα εχω εναν μαγνητη ρε παιδια που τραβαει τους χαζους!το πιο χαζο ατομο που ξερω ειναι η κουνιαδα μου!!ενα θα σας πω ειναι 26 χρ κ δε ξερει να γραφει με μικρα γραμματα μονο με κεφαλαια γιατι μπερδευεται λεει :shock::shock: εμεινε εγκυος απο τη ζηλια της επειδη ειχα μεινει κ γω στην κορη μου κ μου ειπε ''τιιιιιιι εσυ θα κανεις παιδι κ εγω οχι???κ εγω θελω!'' κ 1 μηνα μετα αφου πηγε με καμια 10ρια αντρες εμεινε εγκυος.το παιδι ουτε αυτη ξερει ποιανου ειναι.κ το θεικο?οταν κερδισε η σερβια στην γιουροβιζιον με πηρε τηλ να με ρωτησει ποια βγηκε κ οταν της ειπα η σερβια τη απανταει??

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε δημητρα ειμαστε με τα καλα μας???????????????????????? προσεχε κοριτσι μου με τετοιες παρεες μην αποβλακωθειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣΣΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

xpcZp2.png

αχαχαχαχαχα α καλα αμα τη γνωρισεις...μου εστειλε φωτο οταν ηταν εγκυος πριν 5 χρονια σχεδον. κ εγραφε απο πισω

ΕΚΥΟΣ 5 ΜΟΙΝΟΝ ΦΤΙΝΟΠΟΡΟΣ 2005

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχακαι ξανα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...