Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Και εγω τα ίδια, μακάρι βρε κορίτσια να είναι και εγκυούλα γιατί με τόσο πείραγμα που έχει φαει θα μας βρίζει και θα έχει και δίκιο.

ποτε περιμενεις εσυ ειπαμε?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να δουμε κ εμεις boukie μου...πλησιαζουν οι μερες μας ;)

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΟΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ..:rolleyes::rolleyes:;););)

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου κλείνω και εγώ. Καλό ΣΚ θα τα πούμε Δευτέρα και εύχομαι με καλά νεα.

καλό σ/κ κορίτσάκιιιιιιιιιι :D:D:D

ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΚΑΡΙ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΟΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ..:rolleyes::rolleyes:;););)

άντε να δούμε....;)

κοιτα κ εγω απαισιοδοξη ειμαι γιατι καθε μηνα τα ιδια συμπτωματα εχω...εκτος απο το στηθος....τόσες μερες και τοσο πολυ πρωτη φορα.....

Διαφημίσεις

ΟΥΦ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚ???

μια απο τα ιδια σημερα:confused:

σ/κ λεμε να ψαξουμε για εκκλησια..παντρευομαστε Ιουνιο

εσυ σ/κ?

άντε να δούμε....;)

κοιτα κ εγω απαισιοδοξη ειμαι γιατι καθε μηνα τα ιδια συμπτωματα εχω...εκτος απο το στηθος....τόσες μερες και τοσο πολυ πρωτη φορα.....

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΡΕΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ???;););)

xpcZp2.png

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΡΕΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ???;););)

ξέρω γω???.....ορμόνες παιδι μου τρελές ..σαν κ εμάς:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...