Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΝΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑΚΙ..ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΝΑΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΒΩ...ΕΣΥ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!

καλα το στηθοσ μου εχει πρηστει παρα πολυ....αφου δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμυτα!!!και εχω και πολλα υγρα ρε γαμωτο και ειναι κ η κοιλια μου πρησμενη!!αλλα δεν ονειρευομαι γιατι τοσουσ μηνεσ αυτο κανω και δεν ηρθε κανενα σπορακι ακομα!!μην απογοητευεσαι μεχρι να την δουμε την ρημαδα αν ερθει!!

wMhKp2.png x3iPp2.png

καλα το στηθοσ μου εχει πρηστει παρα πολυ....αφου δεν μπορω να κοιμηθω μπρουμυτα!!!και εχω και πολλα υγρα ρε γαμωτο και ειναι κ η κοιλια μου πρησμενη!!αλλα δεν ονειρευομαι γιατι τοσουσ μηνεσ αυτο κανω και δεν ηρθε κανενα σπορακι ακομα!!μην απογοητευεσαι μεχρι να την δουμε την ρημαδα αν ερθει!!

ΥΓΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ..ΛΕΥΚΑ !!! ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ??? ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ....ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

xpcZp2.png

ΑΧ!! Έχω πολλή δουλειά και χάνω όλα τα καλύτερα!!!

moumou και ritaki την Δευτέρα θα πάτε οπωσδηποτε για χοριακή! Βρε moumou μου, οκ, ας πούμε ότι εσύ πείσμωσες και δε θέλεις να πας, σκέψου πως αν είσαι έγκυος θα πρεπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου, λόγω του μωρού, οπότε όσο πιο νωρίς ξέρεις ότι είσαι εγκυούλα τόσο το καλύτερο. Θα είσαι πιο προσεκτική και πιο σωστή για το μωρό σου!

Μην το καθυστερείς άλλο!!

boukie μου γλυκιά μου τί κάνεις? minaki? Καλά Δήμητρα είχε πολλή πλάκα αυτό με την μπριζόλα, χαχαχαχα!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

ΥΓΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ..ΛΕΥΚΑ !!! ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ??? ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ....ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

ΑΣΕ ΚΑΛΕ!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ!!ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!ΣΤΙΣ 19 !ΘΑ ΦΑΝΕΙ.....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ 3 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ!!ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.....;)

wMhKp2.png x3iPp2.png

Εσύ πότε περιμένεις κουκλίτσα?

6237481d19.png

ΑΣΕ ΚΑΛΕ!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ!!ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΑΣΠΡΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!ΣΤΙΣ 19 !ΘΑ ΦΑΝΕΙ.....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ 3 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝ!!Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ!!ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.....;)

Κι εγώ θέλω!!!!Θέλω η λίστα μας να γεμίσει εγκυούλες!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...