Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

πες, εγω τουλάχιστον δεν είμαι παρεξηγιάρα..... ο γιατρός μας είχε πει να περάσουν 6-8 μήνες τουλάχιστον και αν δεν.... τότε να ψαχτουμε με εξετασεις

rita emena me exose kiolas sto tripaki auto eimai gia salpigo k spermatodiagrama o antras m twra me to neo etos ante na doume ti tha geinei allla den xriazete k poli na anxonomaste to lew egw pou eimai prwth sto anxos k pou anxonome vgenei tpt apolitos

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω καμια τετοια εξεταση δεν εκανα πριν μεινω εγκυος πωπωωω καλα που δεν ειχαμε κ κανενα προβλημα!!στο 3ο θα τις κανω ολες!!!

xaxaxax eisoun apo ths tixeres dhmhtra ti exetaseis kale na kaneis me dio ageloudia pou exeis

Διαφημίσεις

rita emena me exose kiolas sto tripaki auto eimai gia salpigo k spermatodiagrama o antras m twra me to neo etos ante na doume ti tha geinei allla den xriazete k poli na anxonomaste to lew egw pou eimai prwth sto anxos k pou anxonome vgenei tpt apolitos

το κακό είναι πως όσο και αν δεν θες να αγχωθείς , δε γίνετε. γαμ..

gina αν μπορεις ασ κανει πρωτα ο αντρας σου κ μετα εσυ το λεω γιατι εαν ειναι προβλημα σπερματος γιατι βρε αγαπη μου να ταλεποριθεισ με τετοια εξεταση?? ποναει λιγακι γιαυτο το λεω ασ κανουν πρωτα οι αντρες που ειναι απλα τα πραγματα

v2T5p2.png

1YZ6p2.png

το κακό είναι πως όσο και αν δεν θες να αγχωθείς , δε γίνετε. γαμ..

rita egw to peira apofash oti thelei as geinei den antexw olo me to anxos emeina den emeina tha erthei den tha erthei h kataramenh oooooouuuuuuuuufffffffffff asto na vgei mono tou

gina αν μπορεις ασ κανει πρωτα ο αντρας σου κ μετα εσυ το λεω γιατι εαν ειναι προβλημα σπερματος γιατι βρε αγαπη μου να ταλεποριθεισ με τετοια εξεταση?? ποναει λιγακι γιαυτο το λεω ασ κανουν πρωτα οι αντρες που ειναι απλα τα πραγματα

m eipe na kanw k egw giati thelei na dei k ti ginete paramesa oxi mono gia to oti prospathoume gia paidaki eimai k egw ligo fovitsiara asta na pane egw tou eixa prin na thn kanw pou den kaname sistimatika gia paidaki ase sou lew me to paramikro paw k kanw exetaseis eimai k egw skatasss

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω καμια τετοια εξεταση δεν εκανα πριν μεινω εγκυος πωπωωω καλα που δεν ειχαμε κ κανενα προβλημα!!στο 3ο θα τις κανω ολες!!!

μην κάνεις τίποτα!!!! δεν χρειάζεται να μπεις σε συτο το τριπακι. μονο τεστ παπ και κανενα ενδοκολπικό προληπτικά.

εγώ ξεκίνησα να το ψάχνω γιατί είχα φοβερες αιμορραγίες πριν απο μερικά χρόνια

κοριτσακια την κανω εγω..παω να την πεσω;) τα λεμε αυριο εεε?φιλιαααααα

kalo vradi dhmhtra kalo ximeroma na exeis filakia

ritaki thn kanw k egw kalo vradi thelei o kalos m to pc na mpei na dei k autos filia k kalo vradi na exeis kalo xhmerwma :P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...