Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσιαααα αυτο το χορεψα με τον αντρα μου σαν ταγκο στον πρωτο χορο που καναμε μετα τον γαμο στο κεντρο :P:tongue::tongue: οι γιαγιαδες κοιταζαν ετσι:shock::shock: αλλα δειτε τα λογια ειναι τελειααααααα

http://www.youtube.com/watch?v=AGv6zavHECY

Holy Diver

κοριτσιαααα αυτο το χορεψα με τον αντρα μου σαν ταγκο στον πρωτο χορο που καναμε μετα τον γαμο στο κεντρο :P:tongue::tongue: οι γιαγιαδες κοιταζαν ετσι:shock::shock: αλλα δειτε τα λογια ειναι τελειααααααα

χαχαχααχ μπορω μονο να τις φανταστω χαχαχαχαχα

xpcZp2.png

Δήμητρα κομματάρα και γαμάτη η ιδέα να το χορέψετε σαν τανγκό!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

μα δεν ειναι τελειο??

ναι ειναι εμενα βεβαια γενικα μ αρεσει η ροκ ..ακουω και αλλα βεβαια αλλα η ροκ ειναι η μουσικη που με εκφραζει..ειναι αυτα που ακουω οταν ειμαι μονη μου...;);)

xpcZp2.png

αρε Δημητρα ροκου εισαι ε?????? μ αρεσεις

εδω και....14 χρονια :lol::lol: απο 12 χρονων στο αθλημα:lol::lol:

Δήμητρα κομματάρα και γαμάτη η ιδέα να το χορέψετε σαν τανγκό!!!

αχχχχχ im in love :tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...